Şimdi Ara

Turkcell- Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20mb'tan sonra 5kbps) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
4
Favori
34.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

quote:

Orijinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Orijinalden alıntı: smartbidik

Yanlış yazma falan yok ve 5kbps=0,625KB. Yani saniyede 1KB bile etmiyor. Bazı arkadaşlar ya çok bilgisizler ya da çok hayalciler. 1KB için hız testi yapmaya kalkışmışlar. Bankadan giriş yapıp, hisse senedi emri verirseniz çok zarar edersiniz çok :))

O zaman senin mantığınla bende saniyede 90 / 8 = 11,25kb alıyorum. Kusura bakma ama sen biraz bilmişlik taslıyorsun. Şuan akk limitini aştığım için hızım 1mbps'e düşürüldü. Saniyede 100 ile 112kb download yapabiliyorum. Buda demek oluyor ki turkcell'in interneti ile saniyede 5kb download yapılabiliyor. Tabii bu hız yeterlimi değil. Bence turkcell bu hız düşürme olayını bütün internet paketlerine yapsaydı daha fazla ses getirirdi.

Bilmişlik taslıyorsun diyorsun diye başkaladı bu tartışma. Bu mesajda ilk mesaji yazan arkadasin hesabi dogruyken bu hesabin yanlis oldugunu iddia ettin. Halbuki kardesim hesabin dogru ama buradaki yayinlanan bir donuca gore 0.05 Mb cikmis Turkcell yanlis ima etmis diyebilirdin. Ama sen arkadasin dogru hesabini inatla uanlis dedin!

Turkcell 5 Kbps demisse 5 Kbps'dir tersi dusunulemez, adamlar ne verdigini yanlis yazacaksan, nasil teknoloji devi olacaklar?

Oradaki "bilgiçlik" kelimesini yazmamın sebebi, ssleri dikkate almadan kendi dediğini diretmesidir. Zaten arkadaşın üslubu düzgün olsa bende o tarz cevaplar vermezdim. Zaten ilk mesajıma verdiği cevaptan ne dediğimi çok iyi anlayabilirsin.

Bu arada evet benim hatam o hız sonucunu belirtmemem. Ama bunun telafisini sonraki cevabımda verdim. Ama ısrarla 5kbps 1kb etmezden başka cevap gelmedi. Neyse zaten siz detaylı testler yapmışsınız. Buradan çıkan sonuç bu hız düşmesi kişiden kişiye değişiyor demek ki. Yada kampanya çok yeni olduğu için hız düşümü ile ilgili sorun var. Neyse bende yakın zamanda detaylı testler yapacağım.

• hazırlayanlar bu paketin bu kadar sükse yapacağını tahmin etmemiştir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufonxx

mobilespeedtest.com

your speed : 5.223 Kbps
    your latency : 1.5526 seconds
    transferred 100kb in 153.18 seconds

twitter tarzı mobil sitelere yeter ancak.

Konuda herkes 0,05 Mb SS'li speedtest sonucuna takılmış halbuki o mesajdan 2 saat sonra ve o mesajın 10 mesaj aşağısında @mufonxx bu paylaşımını dikkate almamış.
    Görmek isteyen istediği gibi görebiliyor.
  • Aldim denemek amacli biliyordum berbat olacagini mobil site bile cok yavas aciliyor, ama ilginc sekilde whatsapp stabil calisiyor sadece whatsapp icin alinabilir..
  • Speedtest bir kere yapıp paylaşmak hatalı olur! Aslında sistemin tutarlılığını test etmek lazım, ben 10-15 kez test ettim. Hız düşümü esnasında yani 4 - 5 Mb'li sonuçlardan 0,00 Mb'li sonuçlara geçis esnasında tam arada bir tane 0,06 Mb sonuç da vardı. Eğer bu sonucu aldığımda hemen sizinle bunu paylaşsaydım sizleri yanıltmış olurdum.

Hız stabil hale geldikden sonraki testler, ve tek test sonucunu paylaşmıyor, birden fazla sonuçlar.
     Turkcell- Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20mb'tan sonra 5kbps)

20 MB kota dolduktan sonra 5 Mb'lik sonuçlar verirken hızın düşüşü. 23:52 ve 23:53'de sonuçlarında hız düşmüş ama 00:04 testinden sonra stabil.

Şimdi ben sadece 23:53'teki sonucu sizlerle paylaşsaydım sizleri yanıltmış olurdum. Umarım önceki SS'in hala daha savunmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 21 Mart 2012; 10:38:43 >

• quote:

Şimdi ben sadece 23:53'teki sonucu sizlerle paylaşsaydım sizleri yanıltmış olurdum. Umarım önceki SS'in hala daha savunmazsınız.

Arkadaşım benim dayanağım o teste göreydi. Ben o arkadaşa, art arda test yaptın mı gibi bir soru soramam. Kampanya yeni olduğu için, buraya yazılan testleri dikkate alarak ve o sonucun doğru olduğunu kabul ederek konuştum. Ama bu yazdıklarım başka yönlere çekilerek(yazılanları iyice okumadan,anlamadan), kısaca dediğim dedike çevrildi.
    Neyse sonuçta sizin testlere göre hızın gerçekten de 5kbps olduğu kesinleşti. Bunu daha da uzatmanın manası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

Speedtest bir kere yapıp paylaşmak hatalı olur! Aslında sistemin tutarlılığını test etmek lazım, ben 10-15 kez test ettim. Hız düşümü esnasında yani 4 - 5 Mb'li sonuçlardan 0,00 Mb'li sonuçlara geçis esnasında tam arada bir tane 0,06 Mb sonuç da vardı. Eğer bu sonucu aldığımda hemen sizinle bunu paylaşsaydım sizleri yanıltmış olurdum.

Hız stabil hale geldikden sonraki testler, ve tek test sonucunu paylaşmıyor, birden fazla sonuçlar.

20 MB kota dolduktan sonra 5 Mb'lik sonuçlar verirken hızın düşüşü. 23:52 ve 23:53'de sonuçlarında hız düşmüş ama 00:04 testinden sonra stabil.

download 0 nasıl olur ya? birde upload sınırsız sanırım herhangi bir engel yok?

• 5 kbps hız 0,0048 Mbps hız demek oluyor. Yuvarlamayı aşağıya yapıp 0,00 Mb (Mbps) göstermiş.

Upload konusunda hız 2,5 saat sonunda hala daha kesilmemişti akşam fırsat bulursam hattı takar tekrar test edeceğim. Belki o da 5 Kbps olarak sınırlanmıştır.
  • Vodafone Uploadı da sınırlıyor. 100 Kbps seviyelerinde geziyor vodafone. Turkcell unuttu mu acaba uploadı sınırlamayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Utanmasalar 1kb yapacaklar. Bu ne yaw 5kb şaka gibi :)
    Turkcell sadece çekmesiyle övünsün dursun digerleri fark atmaya devam ediyor. Valla sırf reklamlarının güzelliğinden yakında aveaya geçece. Varmı avea 3g kullanan? Nasildir hızı vs?

la 5 kb degilki hız 1kbden daha düşük yani 1 kb bile degil hız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre42dem

quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

Utanmasalar 1kb yapacaklar. Bu ne yaw 5kb şaka gibi :)
    Turkcell sadece çekmesiyle övünsün dursun digerleri fark atmaya devam ediyor. Valla sırf reklamlarının güzelliğinden yakında aveaya geçece. Varmı avea 3g kullanan? Nasildir hızı vs?

la 5 kb degilki hız 1kbden daha düşük yani 1 kb bile degil hız :)

Kb kilobit
    KB kilobyte

8 Kb (kilobit) = 1 KB (kilobyte)

Turkcellin hizi
    5kb Kilobit
    Yani 0,6 KB Kilobyte

Hepsinin sonuna bölü saniye (/sn) eklerseniz hız olur.
  • turkcell bile bu kadar kafa yormamıştır arkadaşlar. be cool
  • bahar cihaz kampanyasıyla türkcelle baglandim, daha 12 ayım var benim gibi kader mahkümü arkadaşlarım varmı?
    kendimi mahküm gibi hissdiyorum...
    aslına bakarsanız 183 lira tazminat bedelim varmış bunu ödesem bile karlıyım...
    ve sanırım ödeyecegim.
  • Birde utanmadan reklam çekmişler yav ballandıra ballandıra
  • kardeşim boşa tartışıyorsunuz şu forumu bile aklı başındakilerin okuduğunu düşünürsek hala bazıları 5 kpbs ile 50 kpbs nin ne olduğunu bilmiyorlar...ee tabii o zaman dışarıdaki halk hiçbir şey bilmez...eee bunu bilen operatörlerde tabii böyle kampanyalarla çıkarlar karşınıza..bilinçli bir toplum olamamaktan kaynaklanıyor bunlar..
  • 20 mb kotayi asali baya oldu ancak 3g ile hizli download hala edebiliyorum.. insallah faturayi kitlemezler
  • evet arkadaslar sonunda kotayi aştim.

speedtest le hizi denedim. download :4 upload :2563 ping:57

sanirim upload sinirsiz. bu fena degil video filan yuklerken ise yarar. google a selam yazip arattim 3 saniyede acti. opera mobile kullanip resimlerin yuklenmesini kapatirsaniz dh mobili gayet dolasilabilecek hizda oluyor.(acik olursada hizi cürümüne gore fena degil) ilk hiz dustugunde baya bir yavasliyor ancak telefon cerezleri resimleri filan kaydettiginde 2. seferde daha hizli aciliyor. cepnet ile 12 kb download goruyordum. bununla 4 kb goruyorum. simdilik soyleyeceklerim bu. baska sorunuz varsa alabilirim. eger isterseniz videoda cekebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 23 Mart 2012; 13:49:37 >
  • Suc turkcell de degil. Turkcell kullananlarda.

Turkcell neymis her yerde cekiyormus? Yapma ya ? Neymis kaliteliymis. .. Bak bak bak...

Ayni tarife baska operatorde 20 tl iken turkcell de 70 tl ise ben turkcelle soverim arkadas kimse kusura bakmasin.

Etrafimdaki herkesi baska operatore gecirttim. Turkcell yerin dibine girer insallah.

Hala turkcelli savunanlar var. Ya adam 20 mb diyor ya 20 MB ! Yil 2012 beyler. Bi de 3 tl demis.

Bari 50 mb de de rezil olma. Yazik. Hala surda bile turkcell hayranlari var. Ne diyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelelim 2. goruslerime

- Dh mobil de takiliyorsaniz "cevaplanan mesajlarim" a basarsaniz biraz gec aciliyor nedense. diger tikladiginiz şeyler normal edge hiziyla acilir gibi aciliyor.

- sinirsiz upload gercekten cok iyi olmus. bir cok upload cilarin isine yarayacak gibi gorunuyor.

- benim umdugum kadar interneti yavaslamadi. tabi biraz hiz dusuklugu var ama Dh mobilde sörf yapmanizi engelleyecek cinsten degil

- vodafone 96 kbps ile 12 kb download yapiyor. turkcell 5 kbps hiziyla 4 kb download yapiyor. bu da işin garip kismi
  • bu ne dandirik bişeydir 6 yıl sonra numarayı taşımanın vakti geldi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.