Şimdi Ara

Turkcell- Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20mb'tan sonra 5kbps) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
4
Favori
34.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

yahu 1 kişi de FaTeeH'în sayfa başında eklediği hız testine göre konuştuğunu anlamamış mı nedir.

haybeye saçma tartışmalara girmişsiniz.

Hocam sorma, ya bilerek anlamamazlıktan geliyorlar yada gerçekten anlama kapasiteleri kısıtlı. Neyse yakın zamanda testleri ilk mesaja ekleyeceğim ve bunla ilgili Turkcell'e mail atacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Turkcell- Aylık 20 MB'lık Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL (20mb'tan sonra 5kbps)

alıntı yaptığım arkadasın turkcell hızı

buda benim cepnet hızım hız cepnetin yarısı

• quote:

Orijinalden alıntı: tusuka

Turkcell 5kbps ne lan 2012'de yaşıyoruz.

turkcell kalitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: besyom2

5kb. mı? turkcell kullanıcılarını kanser etcek sanırım...
    şuan en kral tarife Aveada 2gb. sonrası 128kb. sınırsız.

5kb degil. 5kbps (5kbps~0.6kb/sn) 2012 yilinda ayip
  • Hemde ne ayıp!!! Utanmaz herifler. Ben Turkcellilerin yerinde olsam protesto eder yollarımı ayırırım.

Nitekim bundan 4 sene önce Turkcell kamu her yöne 1200 kampanyası vardı. Neymiş sadece hattını dışarıdan getirenlere varmış dediler. Biz Turkcell liyiz diye bize yoktu. O gün 3 hattı Vodafona geçirdim ve hala Vodafondayım. Alsın başına çalsın sınırsız internetini Süreyya Ciliv.
  • bir de reklam çekmişler utanmadan şaka gibi . iyice gözümden düştü
  • 5 kbps cok az olabilir ancak cepnetin hiziyla rahatca mobil dh da dolasabiliyoruz. Facebook ta da sorun yok. E bu paket cepnetin yarisi kadarsa hizi bence 3tl ye dh a facebook a whatsapp a takilan kisiler icin yeterlidir diye dusunuyorum. 3 gun sonra paketi alacagim kapsamli yorum yaparim
  • Yarısı kadar değil 19'da 1'i kadar. Paranızı boşuna harcamayın bence 3 tl fazla turkcell'e. Whatsapp mesajları bile zar zor gidiyor.
  • quote:

Yarısı kadar değil 19'da 1'i kadar. Paranızı boşuna harcamayın bence 3 tl fazla turkcell'e. Whatsapp mesajları bile zar zor gidiyor.

ustdeki mesajda verdigim test sonuclarina bak iki operatorun internetini test ediyoruz hiz yarisi cikyor arkadaslar bilgisizce 19da 1i gibi sacmasapan yorumlar yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an telefonum üzerinden nete bağlıyım ve bilgisayardan yazıyorum,pakete üye oldum denemek için 20 MB yi aştım henüz hız düşmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2artı8 -- 20 Mart 2012; 23:28:56 >
  • Beğenmeyenler versin ozaman 10 tl 100 mb alsınlar 100 mb lık paket 10 tl iken bu tip paketin olmasını eleştirmek bence garip.Asıl eleştiri 100 mb 10 tl olur mu olmalı.

Çok iyi hatırlıyorum 2010 da cepnet çıktığında vf da çok eleştirildi işte çok düşük hız bilmem ne diye.Dedik ki hız yüksek olsa herkes adsl i kapar bunu kullanır altı üstü 8 tl lik paket sonuçta 100 mb dan sonra 96 kbps ile sınırsız kullanıyorsun falan, yok ozamanlar herkes eleştirdi şimdi bakıyorum cepnet yeni abone alımına kapalı ya millet vf a laf sokuyor niye kapattın böyle şey mi olur tekrar açın falan diye :) 2 sene önce paket beğenilmiyordu şimdi ise keşke tekrar açılsa diyor herkes.Eldekinin değerini kaybedince anlıyoruz ancak.

Evet turkcellin sitesinde yazan bilgiye göre 5 kbps ise çok düşük ama onlarda vodafone cepnetten görmüşlerdir millet 96 kbpsyle bile download yapıyor ben öyle hız vermeyelimki sadece belli şeylere o da mobil siteler üzerinden girip çıksınlar başka birşey yapamasınlar, zaten amacımda kota aşımı olmasın ekstra ücretlenme olmasın ve sadece 3 tl olsun.

Eee şimdi bu açıdan bakınca pakette eleştirilecek birşey görmüyorum açıkcası.Bunu cepnetle kıyaslamakta yanlış olur, cepnetle bu kardeş paket olur ancak.Keşke vf zamanında cepnetin altına böyle bir paket koysaydı 3-4 tl ye cepnet mini diye .Misal kendim cepneti kullanırken hatuna da yarı fiyatına bunu kullandırırdım :) maksat alternatif olsun mutlaka birilerinin dikkatini çeker.100 mbı 10 tl ye , 250 mb ı 14 tl ye verirken herkes bukadar tutar ödemek istemez.

Önceden de yazdım turkcelli sürekli kullananlar varsa mail falan atsınlar "bu paket tamam ama bunun üstüne daha kapsamlı bir paket koyun diye" belki çıkartırlar birşeyler.Fikir ve giriş paketi olarak okadarda kötü değil ama daha kapsamlılarının da olması gerekiyor tabi fiyatı da ona göre artacak.

quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

Yarısı kadar değil 19'da 1'i kadar. Paranızı boşuna harcamayın bence 3 tl fazla turkcell'e. Whatsapp mesajları bile zar zor gidiyor.

ustdeki mesajda verdigim test sonuclarina bak iki operatorun internetini test ediyoruz hiz yarisi cikyor arkadaslar bilgisizce 19da 1i gibi sacmasapan yorumlar yaziyor

Saçma sapan ve bilgisizce dediğin aslında turkcell firması :) çünkü o arkadaşlar sitedeki bilgiyi baz alıyorlar haliyle 96/5=19,2 katı çıkıyor.Yani arkadaşlarda sorun yok sorun ya turkcellin sitesinde yada sistemlerinde hata var belli süre sonra hızı düşürürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 20 Mart 2012; 23:40:18 >

• Kullanan arkadaşlar memnunsunuz bu hızdan çok şey beklemiyorum ama daha önce cepnet tecrübesi olanlar kıyaslama yapabilirlermi acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2artı8

Şu an telefonum üzerinden nete bağlıyım ve bilgisayardan yazıyorum,pakete üye oldum denemek için 20 MB yi aştım henüz hız düşmedi.

an itibariyle hız düştü test yapamıyorum , yapabilirsem eklerim
  • quote:

Bilgisizce ve saçma sapansa yorumumu okumazsın turkcellin avukatı. Cepnet 96 kbps, Turkcell 5 kbps diye açıklıyor hızlarını bu ne demek 19 da 1 i demek. Banane senin test sonucundan speedtest'in doğruluğundan nasıl emin olabilirsin ki.
  • quote:

quote:

Bilgisizce ve saçma sapansa yorumumu okumazsın turkcellin avukatı. Cepnet 96 kbps, Turkcell 5 kbps diye açıklıyor hızlarını bu ne demek 19 da 1 i demek. Banane senin test sonucundan speedtest'in doğruluğundan nasıl emin olabilirsin ki.

Speed testin sonucunun dogrulugunu sorgulayan kisiye cevap vermek yersiz arkadasi kendi haline birakiyorum

• 20 mb sonrası hızla ben mobil sitelere bile girilebileceğine çok inanmıyorum..

Anlamsız bir hız..

Ancak BTK keşke bu konuda yaptırım yapsada hiç bir operatörde kota aşımı olmasa..
  • quote:

quote:

Şu an telefonum üzerinden nete bağlıyım ve bilgisayardan yazıyorum,pakete üye oldum denemek için 20 MB yi aştım henüz hız düşmedi.

Mobilden hiz testi yapabilirmisin

• quote:

quote:

quote:

Mobilden hiz testi yapabilirmisin

nokia 6720c symbian için program yok galiba

• Bilgisayardan 3g hiztesti.com dan yaparsan daha cabuk sonuc alirsin resim eklemeyi unutma
  • Turkcell 5 Kbps hiz veririm diyor siz hala neyi tartisiyorsunuz?
    Turkcell'i Kbps hesabini dogru yazamayacagini dusunmek saçmalık. 5 Kbps dediyse 5 Kbps'dir!

Vodafonenun 96 Kbps hizinin 19da birine varım diyorsanız alın.

Bilgiçlik taslayanlar neden yine burada bir arkdasin paylastigi 5 Kbps hiz sonucuna inanmayip 0,05 Mbps sonucuna inanirsiniz?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.