Şimdi Ara

turkcell bayii açmak için neler yapmak gerekir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
28.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar böle bişey var kafamda neler yapmam gerekir nasıldır nasıl döner bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirlermi?

• bu krizde turkcell bayii iyi fikir değil bence ,iddaa bayii ni araştır .
  • başka neler olabilir mesela
    yok mu bu konuda fikri olan
  • en güzel cevabı müşteri hizmetlerini arayarak öğrenirsin 444 0 532 :)
  • yüklü bir miktar teminat isteyeceklerdir.bir ara biz araskargo şubesi alacaktık yaklaşık 100.000 lira masraf çıkarttılar girmedik.bide sen turkcell istiyosun bi 150.000-250.000 lirayı hazırla sonra ara adamları.ama bence o kadar paran varsagit 5 daire al aylıgı 400 den 5x400=2000 tl.yada vargit sen düşün :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: SQua

bu krizde turkcell bayii iyi fikir değil bence ,iddaa bayii ni araştır .

• turkcell bayı derken extra düşünüyorsun sanırım onun için çok para istiyorlar teminat ayrıca her ay sana bir kota koyuyorlar dıye bılıyorum hat satısı ilgili kota
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

en güzel cevabı müşteri hizmetlerini arayarak öğrenirsin 444 0 532 :)

• imza sirküsü ve vergi levhası fotokopisi bayilik için yeterli
    iyi miktarda hat açtığın ve başvuruda bulunduğun zaman, web kontör ve postan kontör sistemi geliyor
    bir sonraki aşama turkcell satış noktası
    daha sonra abone merkezi
    ve turkcell extra oluyorsun
    her aşamanın kendine göre hat ağırlklı olmak üzere kotaları var, bildiğim kadarıyla direkt extra olamazsın
    gerekli bilgileri bence bir turkcell extradan öğrenebilirsin
  • Konuyu google de gezinirken denk geldim. Eskimiş konuyu hortlatıcam.

İşin içinde olan biri olarak rahatlıkla diyebilirimki bu işi yapmıyorsanız halk arasındaki ismi turkcel bayi güncellenmiş işmi ile ile kurum içi ismi tim açmanız imkansız gibi bir durum.

İllede acıcam diyorsanız ve işin içinde değilseniz öncelikle iyi iş yapan batık olmayan ytsn yetkili türkcell satış noktası (mavi nokta) devir almanız gerekli. Bu işte kar ölceği çok az o yüzden ya masrafın altında ezlir iflas ederseniz yada çok kazanırsınız. Çok kazan iş yapan noktaları devir alma ortalaması. 200.000 tl civarı. Devir alınca ilgili tedarikci tdm turkcell dağıtım merkezi yatki olmaz ayaklarına yatıcak ancak tdm ye 50.000 tl lik teyminat mektubu ve sağdece turkcell ürünleri değil cihaz ve aksesuarlarıda alacağınızı tahadüt ederseniz mavi nokta yetkisi cepte. 50.000 lik teyninat metubu bizim sektör için yüksek rakam.

Sonra tim olmak itiyorsanız olamazsınız. turkcell tim yetkisi vermiyor. : ))))) ihtiyaca göre olmayan bir nokta olursa belki ama tüm köşeler kapılı gibi bir şey. 2 yıl mavi nokta olarak hizmet verirsiniz. Faturalı hat, vınn ve süperonline başta olmak üzere tüm turcell ürünleri ağarlıklı rekor satışlar yaparsınız. Turkcell ile arayı iyi tutup işinize devam ederseniz. KVK ve GEMPA'dan da rekor adette cihaz satın almalı tim e giden yokda bu önemli. Bağzen sektör içinde tim devir etmek istiyenler oluyor. Bu devir konusuna turkcell karşı ancak devir alacak kişi sektörün içinde turkcell ile ilişkileri iyi itibarı yüksek biri ise tim devir alma konusuna belki sıcak bakabirlir. Tim devir raicleri ise 1.000.000 tl ve üzeri.

Benim tavsiyem bu işten etkilenip ceptelefonu dükkanı açma düşüncesinde olanlar varsa hiç boşuna uğraşmasınlar işin karlılığı çok düşük parekende cihaz satışı işle dönecek iş değil. Arkanızda turkcell olmadıkca bu sektöre adım atılmaz atanların çoğu batık durumda batmıyanlarda kredi kartı işi yapıyor. gün gelecek onlarada mali polis bitirecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_517

Konuyu google de gezinirken denk geldim. Eskimiş konuyu hortlatıcam.

İşin içinde olan biri olarak rahatlıkla diyebilirimki bu işi yapmıyorsanız halk arasındaki ismi turkcel bayi güncellenmiş işmi ile ile kurum içi ismi tim açmanız imkansız gibi bir durum.

İllede acıcam diyorsanız ve işin içinde değilseniz öncelikle iyi iş yapan batık olmayan ytsn yetkili türkcell satış noktası (mavi nokta) devir almanız gerekli. Bu işte kar ölceği çok az o yüzden ya masrafın altında ezlir iflas ederseniz yada çok kazanırsınız. Çok kazan iş yapan noktaları devir alma ortalaması. 200.000 tl civarı. Devir alınca ilgili tedarikci tdm turkcell dağıtım merkezi yatki olmaz ayaklarına yatıcak ancak tdm ye 50.000 tl lik teyminat mektubu ve sağdece turkcell ürünleri değil cihaz ve aksesuarlarıda alacağınızı tahadüt ederseniz mavi nokta yetkisi cepte. 50.000 lik teyninat metubu bizim sektör için yüksek rakam.

Sonra tim olmak itiyorsanız olamazsınız. turkcell tim yetkisi vermiyor. : ))))) ihtiyaca göre olmayan bir nokta olursa belki ama tüm köşeler kapılı gibi bir şey. 2 yıl mavi nokta olarak hizmet verirsiniz. Faturalı hat, vınn ve süperonline başta olmak üzere tüm turcell ürünleri ağarlıklı rekor satışlar yaparsınız. Turkcell ile arayı iyi tutup işinize devam ederseniz. KVK ve GEMPA'dan da rekor adette cihaz satın almalı tim e giden yokda bu önemli. Bağzen sektör içinde tim devir etmek istiyenler oluyor. Bu devir konusuna turkcell karşı ancak devir alacak kişi sektörün içinde turkcell ile ilişkileri iyi itibarı yüksek biri ise tim devir alma konusuna belki sıcak bakabirlir. Tim devir raicleri ise 1.000.000 tl ve üzeri.

Benim tavsiyem bu işten etkilenip ceptelefonu dükkanı açma düşüncesinde olanlar varsa hiç boşuna uğraşmasınlar işin karlılığı çok düşük parekende cihaz satışı işle dönecek iş değil. Arkanızda turkcell olmadıkca bu sektöre adım atılmaz atanların çoğu batık durumda batmıyanlarda kredi kartı işi yapıyor. gün gelecek onlarada mali polis bitirecek.

Teşekkürler aydınlamış olduk :)

• eyv. kardeşim eline sağlık üşenmeden yazmışsın zaten 2 sene olmuş bn konuyu açalı :D şimdi başka bi iş kurduk tutturduk gidiyor Allaha şükür:D
  • şimdi ne işi kurdun kardeş?
  • bende aynı düşüncedeydim kısaca bir turkcell vodafone veya avea bayisi acmak fakat yapılan yorumlara göre bosa kürek sallamaktan baska bişey degilmişdenizden balık tutmak karın doyurmadıgını balina tutarsan işte yani tim turkcell iletişim merkezi açabilirsek ayakta durabilecegimizi arkadaş yazmıs oda zor oldugunu belirili priyodik işlemlerden geçilecegini yazmıs oda şimdiden benim gib açmaya heveslenenlerin hevesi kursagında kalacak tarzda yorum ama gercegide o oldugunu düşünüyorum oyorumu yazan arkadaşa teskurederim üsenmemiş biliglendirmiş sag olsun
  • Ne işi kurdun kardeşim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.