Şimdi Ara

Turkcell Bilgisayardan İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yazın evde olmayacağım 2 aylık falan internete ihtiyacım var bilgisayardan girmek için. Şimdi Turkcell in sitesinde bilgisayardan internet paketleri var. Bunun ne olduğunu anlamadım şimdi burdan mesela şunu aldım diyelim nasıl kullanacağım.https://www.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/50-gb-bilgisayardan-internet-paketi?place=packages_category#aa

Şimdi bunu alsam telefonumu modem gibi kullanarak pc den girebilir miyim? Yoksa vınn wifi cihazı mı almak gerekir? Birde bu linkini attığım internet paketi 50 kotalı mı, 50 akk lı sınırsız internet mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 18 Haziran 2016; 2:38:55 >

• Bikgisayardan internet paketleri sadece DATA hattına tanımlanıyor
    Faturalı data hattınız olmalı,böyle bir hattınız varsa ister vınn ile,ister tablette isterse hotspot özellikli bir telefona takarak kullanırsınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Data hatti paketlerinde cihazinizdaki erisim noktasinin apn MGB yaparsaniz isteginiz cihazda kullanabilirsiniz. Eger "internet" erisim noktasi engelliyse tabi, yoksa buna gerek kalmadan direk kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @koray.tekler kullanıcısına yanıt
    Hocam data derken internet paketi diyorsunuz heralde turkcell faturalı hattım var. İnternet paketi olan data hattı nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 18 Haziran 2016; 3:16:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Hocam data derken internet paketi diyorsunuz heralde turkcell faturalı hattım var. İnternet paketi olan data hattı nasıl oluyor?

Hocam sadece internet için kullanılan hatlara data hatları deniyor.Bu hatla internet dışında birşey yapılamıyor
    Normal ses hattı olmuyor bu.

Hee anladım bende yok hocam peki ne kadardır alsam? Yani az önce linkteki 50 gblık olan paketi 2 aylığına kullanmak istiyorum ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 18 Haziran 2016; 3:49:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Hee anladım bende yok hocam peki ne kadardır alsam? Yani az önce linkteki 50 gblık olan paketi 2 aylığına kullanmak istiyorum ne yapmam lazım?

Bu hatların Faturalı ve Faturasız satılanı/açılanı var.
    Linkteki yazılana göre 50 gb olan paket sadece faturalılara veriliyor
    Bayiye gidip faturalı bir data hattı almalısınız,Bazi bayiler ücretsiz veriyor,bazıları 30-40 tl hat ücreti alır,bayilere sormaşısınız
    Zaten faturalı hatlar açılır açılmaz 12 ay boyunca rutin vergiler çalışır
    Bunun dışında 50 gb paketin aylık tutarını ödersiniz
    Size 2 aylık lazımsa,2 ay sonra arayıp hattınızı donduracağınızı söyleyin
    Öyle yaparsanız sadece 6-7 tl aylık vergiler faturalanır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell fiber internet
    4 yıl önce açıldı
    Vodafone sınırsız internet
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Teşekkürler

Hıcam ben bugün daya sım aldım paket falan ama telefonu modem olarak açarak internet paylaştırmıyor. Yani denemek için başka telden modem olarak kullandığım telefona bağlanıyorum ama internete girmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 21 Haziran 2016; 0:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Data hatti paketlerinde cihazinizdaki erisim noktasinin apn MGB yaparsaniz isteginiz cihazda kullanabilirsiniz. Eger "internet" erisim noktasi engelliyse tabi, yoksa buna gerek kalmadan direk kullanabilirsiniz.

Hocam arkadaşın dediği mgb kısımdan yaptım sağolun ikinize de teşekkürler

• bu interneti aldın mı? pcden giriliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bu interneti aldın mı? pcden giriliyor mu?

Evet,pc,tablet..ne varsa giriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

bu interneti aldın mı? pcden giriliyor mu?

Evet,pc,tablet..ne varsa giriliyor

bu modemin üzerinde pcye bağlamak için bi kablo gibi bir şey var mı?

pcden telefon internetine giremiyorum da o olur mu diye düşünüyorum o yüzden. Kablo olursa oluyor.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Kablo yok malesef

• Merhaba arkadaşlar turkcell fatura detaylarına bakınca bilgiyarsardan internet diye bir özet çıkıyor bu ne demek oluyor herhangi ücretlendirme yok biri benim telefonuma bağlanmış olabilir mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.