Şimdi Ara

Turkcell bip sürpriz nokta[günlük 1 GB ve sürpriz hediyeler] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
51
Favori
189.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gezfotek

Antalya yüzüncü yıl caddesinde 2 noktanın birinde haftalık 5 gb diğerinde aylık 5 gb verdi. Doğu garajından önceki tramvay durağında aylık bip 500 dk verdi.

Aylık bip olmayan her yöne 1000 dk da aldım mı bu ay tl yüklememe gerek kalmayacak. 😊
    Antalyadayim 100.yildaki bayiler bende cikmiyor asil orada noktalar olmasi lazim ki oradan hic almadim sayilir markantalyadan almistim

Aylik 10gb ve aylik turkcell her yone 1000dk nerde var bana surekli bip dk cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün sabah itibarıyla turkcell e geçiş yaptım. Uygulamayı indirdim fakat sürekli "Üzgünüm, konumunun belirlenmesi sırasında bir sorun yaşandı 😞 Sürpriz noktaya biraz daha yaklaşarak tekrar deneyebilir misin?" uyarısı çıkıyor. Bu arada harita bende hiç açılmıyor ve MH yi aradım bana sorunun telefondan kaynaklandığını söylediler, telefonum mi5 bu arada. Şimdi ne yapmam lazım yardımcı olabilecek olan var mı

• revolutionx kullanıcısına yanıt
    Telefonun sinyal aldığı baz istasyonu ile telefonun konum bilgisi eşleştiriliyor olsa gerek. Ben de aynı sorunu yaşıyordum, buna dikkat edince sıkıntı kalmadı.

Turkcell bip sürpriz nokta[günlük 1 GB ve sürpriz hediyeler]

• quote:

Orijinalden alıntı: dark67

Turkcell lilere aylık 10.000 dakika ve heryöne aylık 1000 dakikayı Ankara ankamall civarından kazandım.Aylık 5gb internetide Ankara dışkapı hastanenin hemen önünden diğer hattımada aynı hediyeleri aldım aynı lokasyondan aynı hediyeler çıkıyor bilginize.
    Nasil geliyor olmuyor ben yaparken. Fake gps normal gps farketmiyor. Bipin yeni surumunden mi kaynaklaniyor acaba

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler epey sömürdüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 defa hediye alabildim ondan sonra hiçbir şekilde daha önceki süpriz nokta görünmüyor. ilçede zaten bir tane vardı?

iphone5s kullanıyorum fake gps filan da yok niye çıkmıyor, son sürüm BİP de indirdim düzelmedi:S
  • harita ta mesajların başında her seferinde oraya gidiyorum. yanlışlıkla silsek harita mesajını bi daha gelmeyecek mi. bu arada ankara da aynı hediyeler çıkmıyor belli yerlerde. misal bana 2 gb gelen yerde hanıma başka bişi geldi
  • Bu geldi .120dk konusma

Surpriz Nokta Kampanyasi'ndan kazandiginiz Gunluk 2 Saat hediyenizi iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle. Hediye paketinizi 03.05.2018 20:22 tarihine kadar kullanabilirsiniz. B002

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 2 Mayıs 2018; 20:24:27 >
  • penguinn kullanıcısına yanıt
    Peki, sorunu nasıl çözdünüz acaba?
    Xiaomi Mi6'da aynı hatayı alıyorum.
  • Sadece çok yakın lokasyonlarda denedim. Xiaomi de hata alan başka arkadaşlar da olmuş sanırı. Başka cihazda kendi numaranız üzerinden giriş yaparak halledebilirsiniz diye düşünüyorum. Ben Ipad e de Bip yükleyerek denedim, sorunsuz çalıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • penguinn kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımla beraber sürpriz noktaya gittik. Onda Asus zenfone var. Aynı noktada onda hediyeyi almama rağmen kendi cihazım da konum hatası veriyor.

Kafayı yedirecek.

• Konum hatası aldığım zamanlar Türkcell hattın olduğu telefon yanımda değildi, dün akşam Türkcell hatların takılı olduğu akılsız telefonları da yanıma alarak denedim, hediye aldım ( 2+1 )

İpad ile alan nasıl aldı bilmiyorum ama iPhone'da son güncellemeden sonra olmamıştı,

Hediye almaya çalıştığınız numaranın da sanırım burada yazıldığı gibi o bölgede bulunan baz istasyonundan sinyal alması gerekiyor.

• Günde en fazla 4 hediye mi alınabiliyor ?

• Beşiktaş otobüs duraklarında aylık 5gb, perpada da aylık 10gb var. Fake gps'i tarif eden arkadaş sağolsun son gün 10 gb'ı kaptık

• quote:

Orijinalden alıntı: karamitat

3 defa hediye alabildim ondan sonra hiçbir şekilde daha önceki süpriz nokta görünmüyor. ilçede zaten bir tane vardı?

iphone5s kullanıyorum fake gps filan da yok niye çıkmıyor, son sürüm BİP de indirdim düzelmedi:S
    o bir taneyi alınca etrafında kalmadı hiç, onun için harita çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

harita ta mesajların başında her seferinde oraya gidiyorum. yanlışlıkla silsek harita mesajını bi daha gelmeyecek mi. bu arada ankara da aynı hediyeler çıkmıyor belli yerlerde. misal bana 2 gb gelen yerde hanıma başka bişi geldi
    Harita her zaman çıkar, yeterki yakınında süpriz nokta olsun. Herkese aynı şey çıkacak değil. Her noktadan farklı şeyler çıkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Beşiktaş otobüs duraklarında aylık 5gb, perpada da aylık 10gb var. Fake gps'i tarif eden arkadaş sağolsun son gün 10 gb'ı kaptık
    Her noktadan herkese aynı çıkmaz.

Ayrıca kampanya 19 mayısa kadar uzatıldı.
  • 1gb gunluk geldi ve dahasi

5 gb hemde aylik ohaa :D

Turkcell bip sürpriz nokta[günlük 1 GB ve sürpriz hediyeler]

• Uygulama içinde 2 ayrı harita var,birinde daha fazla nokta mevcut,ben hep alttakıne bakıyordum,geçen kızılcahama piknıge gittim hiç bişey yoktu halada yok o haritada üsttekine baktım tesadüf aynı yerde iki nokta var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastforyou -- 5 Mayıs 2018; 21:13:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Uygulama içinde 2 ayrı harita var,birinde daha fazla nokta mevcut,ben hep alttakıne bakıyordum,geçen kızılcahama piknıge gittim hiç bişey yoktu halada yok o haritada üsttekine baktım tesadüf aynı yerde iki nokta var
    ios mu android mi ?
    bu kampanya ne zamana kadar geçerli ?
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/surpriz-nokta-kampanyasi
    19 mayıs yazıyor burada
    uygulama içinde haritada en üstte 12mayıs diyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.