Şimdi Ara

Turkcell bip sürpriz nokta[günlük 1 GB ve sürpriz hediyeler] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
51
Favori
189.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de kaybolmuyor, ....m yakınınızda Kazan yazısı boşluğa tıklamadan kaybolmuyor. Yine aynı noktaya bas Kazan tıkla tekrar sende. Nokta da mı kayboluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Ben de kaybolmuyor, ....m yakınınızda Kazan yazısı boşluğa tıklamadan kaybolmuyor. Yine aynı noktaya bas Kazan tıkla tekrar sende. Nokta da mı kayboluyor?
    ...m ne evet kazan deyince nokta kayboluyor ve sonraki gunlerde bile çıkmıyor nasil nokta kazan dursun ki

Hangi fake gps ve bip sürümünü kullaniyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Fake gps yüklü değil çalışmıyor zaten. Bip sürümü de v3.31.12

Her gün aynı noktalar çıkıyor ve üst üste aynı noktadan kazanıyorum. Şu an ne uyarı veriyor ne de ödül sanırım limit doldu. Hanımın telefon da da aynı muhabbet var ve 12 tane haftalık 1gb var şu anda. Her gün de yapmıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Her gün aynı noktalar çıkıyor ve üst üste aynı noktadan kazanıyorum. Şu an ne uyarı veriyor ne de ödül sanırım limit doldu. Hanımın telefon da da aynı muhabbet var ve 12 tane haftalık 1gb var şu anda. Her gün de yapmıyorum.
    Aynı durum bende var farklı sürümler denedim yok kapandı bug gibi görünüyor
  • quote:

Bu ard arda kazan durumunu hangi sürümle yapacagiz?

• Çalışan yöntemi açıklıyorum

1) Play Store dan "Hola Fake GPS uygulamasını indirin.
    2) Bip uygulamasını silin google dan Bip in 3.25.6 versiyonunu yani eski versiyonunu indirin.
    3) Telefon*Ayarlar*Geliştirici Seçecekler*Sahte Konumlara izin ver* Orayı aktif hale veya Fake GPS uygulamasını seçin.
    4) Bip*Sürpriz Nokta* ya girin ve SIZE EN YAKIN KONUMLARA BAKIN.Uzaktaki konumlara ayarladığınızda kendinizi "Üzgünüm, konumunun belirlenmesi sırasında bir sorun yaşandı." hatası alırsınız .. En yakın konumları belirleyin (MAX 3 KM )
    5) Hola Fake GPS uygulamasına girin ve hediyenin oldugu yani belirlediğiniz konumu ayarlayın ve sonra tekrar Süpriz Nokta ya girin .

Artık hediyenizi alabilirsiniz. Günde 4 hediyeye izin veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 30 Nisan 2018; 18:25:55 >
  • 4 mayis kampanya bitiyor yapamayan hala ugrasmasin

• otobüsle gezerken aldim aylik 5 gb verdi haftalik 5 gb verdi lifebox 50gb verdi 3 aylik bidaha ki ay paket satin almıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 27 Nisan 2018; 10:56:9 >
  • Fake gps ile yakın noktalar çalışıyor bir yakınım için de yapmak istiyorum bip şifresi ile fakat şöyle uyarı veriyor,81 ilde yüzlerce sürpriz noktamız var,ama şu anda bulunduğun nokta bunlardan birisi değil vss, ben istanbuldayım ,yakınım İstanbul dışında,bundan mı kaynaklanıyor acaba,bileniniz var mı 🙂

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün yine aylık 5gb geldi.eyyy turkcell bu kampanya hiç bitmesin.
  • Sürpriz Nokta Kampanyasından bir sürpriz daha! Yüzlerce ücretsiz filmi ve canlı TV kanallarını ücretsiz izleyebileceğiniz TV+ size özel hediye! Üstelik hediyeniz 5GB TV+ internetiyle birlikte 30 gün boyunca geçerli! Tv+ ı ücretsiz indirmek içinhttp://trcll.im/tvplus

Bu ücretli mi . abonelikere baktım ücretli diyor nasıl ücretsiz bu anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Özel Üyelik

4 mayis kampanya bitiyor yapamayan hala ugrasmasin
    Hangi kampanya bitiyor

• 2 defa köprüde hediyemi vermedi. Hata verip tekrardan deneyin dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

bugün yine aylık 5gb geldi.eyyy turkcell bu kampanya hiç bitmesin.
    nasıl alıyorsunuz?Noktanın içine giriyorum birşey olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthWorm

nasıl alıyorsunuz?Noktanın içine giriyorum birşey olmuyor

Alıntıları Göster
    Tam dairenin içine göreceksiniz yani ortalama 100-200 m.yaklastiginizda zaten kazan diye bir buton geliyor tıklayın kazanin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izzet43 kullanıcısına yanıt
    bu supriz nokta kampanya si

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Hangi fake uyg ve bip hangi sürüm artik feyk olmuyor doğru soyle istersen

Alıntıları Göster
    Yalanci sensin daha simdi 2 kez yaptim ithamda bulunurken az dusunun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone da oynaya bastığımda sürekli konumunuzu belirlerken sıkıntı yaşadık diye hata veriyor nasıl düzelir bu yardım edebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mickey444

Fake gps ile yakın noktalar çalışıyor bir yakınım için de yapmak istiyorum bip şifresi ile fakat şöyle uyarı veriyor,81 ilde yüzlerce sürpriz noktamız var,ama şu anda bulunduğun nokta bunlardan birisi değil vss, ben istanbuldayım ,yakınım İstanbul dışında,bundan mı kaynaklanıyor acaba,bileniniz var mı 🙂
    Hattın çektiği nokta ve gps ortaklaşa yer tespiti yapıyor. Yakınınız uzakta ise senin gps veriler ile onun şebeke verisi birbirini turmayacağı için hata alırsın.

Yakınınızın hattı nerede çekiyorsa onu tespit ediyorlar.

Türkcell bunda çok iyi çalışıyor.
  • Aynı durum bende de mevcut.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.