Şimdi Ara

Turkcell bip sürpriz nokta[günlük 1 GB ve sürpriz hediyeler] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
51
Favori
189.084
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 747kubimustafa747

Turkcell geçmenin nedeni evde internet olmaması ve bedava interneti en çok olan operatör olmasıydı 3 ay bı kontör yüklemeden salla kazan ve kim 1gb ister ile idare ettim sonra bu kampanyayı gördüm çıktığı 2. gün 3 yere gittim ve aldım ama sonra farkettim ki 5 hediye almışım sonra uygulamanın hatalı olduğunu farkettim ve öteki gün aynı yere gidip sürekli kazan butonuna bastım ve sürekli hediye gelmeye başladı yaklaşık 2 saat boyunca kazana basattım toplam 80.000 dakika 160Gb internet ve Lifebox 1tb yükleme alanı aldım sonraki gün gittiğimde uygulamanın kapatıldığını gördüm ve 1 gün sonra açılınca maalesef Bug düzeltilmiş ti ve ben sadece 200 hediye alabildim :( şuan sadece 50gb bı internetim kaldı 6 Mayıs a kadar idare edecem artık

Yuh artik ben aylik 5 10 ciksa ona dua edeceğim nasil 50gb kaldi evde int yok sanirim😃 bu bug ne zamandi suan fake gps ile aliyor musun ben de surekli konum hatais veriyor ve sadece 4 hediye alabildim baslayali 😟

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 747kubimustafa747

Turkcell geçmenin nedeni evde internet olmaması ve bedava interneti en çok olan operatör olmasıydı 3 ay bı kontör yüklemeden salla kazan ve kim 1gb ister ile idare ettim sonra bu kampanyayı gördüm çıktığı 2. gün 3 yere gittim ve aldım ama sonra farkettim ki 5 hediye almışım sonra uygulamanın hatalı olduğunu farkettim ve öteki gün aynı yere gidip sürekli kazan butonuna bastım ve sürekli hediye gelmeye başladı yaklaşık 2 saat boyunca kazana basattım toplam 80.000 dakika 160Gb internet ve Lifebox 1tb yükleme alanı aldım sonraki gün gittiğimde uygulamanın kapatıldığını gördüm ve 1 gün sonra açılınca maalesef Bug düzeltilmiş ti ve ben sadece 200 hediye alabildim :( şuan sadece 50gb bı internetim kaldı 6 Mayıs a kadar idare edecem artık

Dikkat edin hattiniz iptal olmasin, cunku sistemde mutlaka anormallik olarak gozukuyordur bu kullanim. Iyi acik bulmussunuz ama ben olsam bu kadar asiriya kacmazdim, ha hat onemli degilse, sorun yok.

• Bugün de 2 noktadan haftalık 1gb ve aylık 10gb geldi.

Turkcell bip sürpriz nokta[günlük 1 GB ve sürpriz hediyeler]

• arkadaşlar bugun bir kere oynadım ne zaman tekrar oynayabilirim? bir kısıtlama var m?
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Bir gün sonra oynayabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu 10 GB bir tek bana çıkmıyor ya

Ulan siz şerbetlimisiniz nesiniz anlamadım ki!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yerden 1 kere haftalık 1gb kazandım.

Bulunduğum ilçede 1 tane sarı nokta var.

İl il ilçe ilçe dolaşacakmıyım ben, aynı yerden hediye kazanma tekniği varmı

• Bugün bi çarşıyı turlayım dedim,
    Haftalık 250 dk , günlük 2 gb , haftalık 2 gb , haftalık Turkcell içi 1000 dk, haftalık bip 500 dk kazandım.Turcll in cimri gününe denk geldik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paycell den hediye cıkıyormu supriz noktalardan
  • 30gb
    Turkcell bip sürpriz nokta[günlük 1 GB ve sürpriz hediyeler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkengin -- 24 Nisan 2018; 1:10:37 >
  • salla kazan anladıkta burda ne yapmaya çalışıyor turkcell... yürümek iyidir canlar..

• drkengin kullanıcısına yanıt
    hocam numara açık kalmış fotoda bilginize..

• mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    Neden iptal olsun. Turkcell'in kendi hatası vardı düzelttiler. Turkcell bu hatayı cezalandırmak isterse kendi yazılımcısını cezalandırır. Son kullanıcı içinse artık bu tarz hediyeler dağıtacağını sanmıyorum
  • mrtcaan kullanıcısına yanıt
    Saolun düzelltim hocam

• 25 tane ayrı bip haftalık 500dk verdi 3 günlük kazanım sonrası. Başka bişey vermiyor nasıl bir uygulama bu arkadaş? Bi tane de bip haftalık 1000dk var, internet verir biraz da arkadaş

• Turkcell bip sürpriz nokta[günlük 1 GB ve sürpriz hediyeler]

Bu yarismaya katilan var mi? Android de calismiyor galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

Bugün de 2 noktadan haftalık 1gb ve aylık 10gb geldi.

Fake gps ile mi aldin

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    hayır normal yollardan aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

25 tane ayrı bip haftalık 500dk verdi 3 günlük kazanım sonrası. Başka bişey vermiyor nasıl bir uygulama bu arkadaş? Bi tane de bip haftalık 1000dk var, internet verir biraz da arkadaş
    Nasil 25 tane bug mu vardi

Fake gps ile mi yaptin

• quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

hayır normal yollardan aldım.
    Fiziki olarak giderek mi hangi bip surumuyle peki en son sürüm mu

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.