Şimdi Ara

Turkcell bip sürpriz nokta[günlük 1 GB ve sürpriz hediyeler] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
52
Favori
189.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Hocam tamamdır oldu. Aynı şeyleri yaptım ama bu sefer oldu nedense. 5 hediye de geldi. İlaç gibi geldi

Alıntıları Göster
    Nasıl alıyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendime yakın yerlerde fake gps sorunsuz çalışıyordu ama biraz daha uzak noktaları denediğimde sürekli üzgünüm, konumun belirlenmesi sırasında hata oluştu mesajı geliyor var mı bunu geçmenin bir yolu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakınımda olan ve daha almadığım bazı noktalar var ama o noktalara kazan diyince bu hediyeyi zaten aldın diyor uzak noktalara da konumun belirlenemedi diyor hiçbir türlü alamıyorum hediye, ilk başlarda ne güzeldi denizlerden yüze yüze kampanyalara koşuyordum ancak benim için ömrü 3 günlüktü :(
  • ProJelly kullanıcısına yanıt
    Buradan bağıra bağıra fake GPS ile bir sürü hediye kazandım diye ilan ederseniz adamlar da önlem alır. Burayı onların okumadığını mı sanıyorsunuz? Geçmiş olsun.

Not: bu yazdıklarım size özel değil. Buradan fake GPS olayını ve aldığı ödülleri yazan herkese yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Nasıl alıyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    Anlatılanlar gibi hocam. Fake gps ile yani

• Hattimi turkcell hazir karta tasidim..

Hat yarin acilacak...

Ben bu isleri nasil yapicam hic bilgim yok...

Sirasi ile hangi program.kurulcak,gps ile hangi istasyonlar aranacak?bana internet lazim...

Bi yardim.ediverin lutfen....

• Bende harita çıkmıyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

Hattimi turkcell hazir karta tasidim..

Hat yarin acilacak...

Ben bu isleri nasil yapicam hic bilgim yok...

Sirasi ile hangi program.kurulcak,gps ile hangi istasyonlar aranacak?bana internet lazim...

Bi yardim.ediverin lutfen....
    Ya kardesim kac sayfa yazi yazilmis oku ogren burasi yardim kurumu mu ? Hersey anlatilmis zaten

• Sizin yapacağınız işi seveyim. Günlük 2 GB verdi ama kullandırmıyor. Dün verdiği haftalık 1 GB'tan düşüyor kota. Gözünüze sokun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 18 Nisan 2018; 11:16:48 >
  • Maksimum hediye sınırını gelmişim. Artık vermiyor.

Diğer hattan devam artık. 7 GB aldım.

• quote:

Aynen hocam olmadı ne yaptıysam

Alıntıları Göster
    Kurduk ama hemen yeni surume guncelliyor ayarlarda guncelleme de kapali ama nasil guncellemesini engellicem ayrıca 3.31.8 ile kullandigin sahte konum uyg ne adi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Kurduk ama hemen yeni surume guncelliyor ayarlarda guncelleme de kapali ama nasil guncellemesini engellicem ayrıca 3.31.8 ile kullandigin sahte konum uyg ne adi nedir?

Alıntıları Göster
    Hocam bende de öyle oldu sonra baktım otomatik güncelleme acıkmış kapattım tekrar kurdum düzeldi. Apk dosyası da ne olur ne olmaz diye duruyor telefonda.

Dün aldıklarım bu hafta yeter. Toplamda 30 hak varmış yani 6 gün yapıyor.

• Bulunduğunuz bölgeden uzak bir yerden hediye alabilen oldu mu 3 km geçince konum tespit edilemedi hatası veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende herşey tamam şimdide şu uyarıyı veriyor deli ediyor adami

Üzgünüm, konumunun belirlenmesi sırasında bir sorun yaşandı .Lütfen daha sonra tekrar deneyebilir misin?

• quote:

Hocam bende de öyle oldu sonra baktım otomatik güncelleme acıkmış kapattım tekrar kurdum düzeldi. Apk dosyası da ne olur ne olmaz diye duruyor telefonda.

Dün aldıklarım bu hafta yeter. Toplamda 30 hak varmış yani 6 gün yapıyor.

Alıntıları Göster
    Bende guncelleme kapali ama gene guncelledi kac kez silip kurdum apkyi ayrica kazan deyince konum hatasi veriyor halen sen hangi gps kullaniyorsun cozemedim 2 tane almıştım 2 hafta oncebi daha da olmadi 😕😞😠

• quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Bende herşey tamam şimdide şu uyarıyı veriyor deli ediyor adami

Üzgünüm, konumunun belirlenmesi sırasında bir sorun yaşandı .Lütfen daha sonra tekrar deneyebilir misin?
    Bende de ayni 3.31.8 ile mi denedin? Hangi gps prog?

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Evet sürüm 3.31.8 dediğin şekilde,fake gps ise 3 farklı gps denedim aynı sonuç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01halil -- 18 Nisan 2018; 23:46:3 >
  • 10 gb geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Bende guncelleme kapali ama gene guncelledi kac kez silip kurdum apkyi ayrica kazan deyince konum hatasi veriyor halen sen hangi gps kullaniyorsun cozemedim 2 tane almıştım 2 hafta oncebi daha da olmadi 😕😞😠

Alıntıları Göster
    Fake gps yazınca üstte çıkan uygulama yüklü bende hocam. Sağ üstünde sarı bi tip var

• Sorun fake gps değilki, şehir atlayamıyorsun .3-4 KM çember dışında iş görmüyor fake.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.