Şimdi Ara

Turkcell bip sürpriz nokta[günlük 1 GB ve sürpriz hediyeler] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
881
Cevap
52
Favori
189.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drkengin

10 gb geldi
    Nasil geldigini de aciklasan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

Sorun fake gps değilki, şehir atlayamıyorsun .3-4 KM çember dışında iş görmüyor fake.
    Fake de sinir 3 4 km mi yani ondan mi konum hatasi veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Nasil geldigini de aciklasan

Alıntıları Göster
    5-6 noktada kazan yaptım

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Denemelerime göre öyle.Bulundugum konum bir ilçe.1 tanesini fake gps ile aldım.Bir süre sonra 20 km uzaklıktaki bir yere gittiğimde de gps hatası verdi.
  • Son sürümünü yüklediğimde sahte gps i kapatmamı söyleyen uyarıyı kapatamıyordum. 3.31.08 sürümünü apk ile yükledikten sorun ortadan kalktı ama "konumum algılanmadığı için" ödül verilmedi. Ne yapmalıyım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün hediye aldığım noktalar bugün kaybolmuş bugğn alamadım, sizde de öyle mi?

• ne yaptıysam son bir haftadır harita gelmiyor 10 farklı hatta 10 ayrı numarada denedim ama harita gelmiyor oyna diyorum etrafınızda nokta yok diyor halbuki bundan bir hafta önce sürpriz nokta oraydı farklı noktalarda da denedim ama yine sorun verdi şehir elazığ bu arada
  • bugün üç farklı noktadan 5gb haftalık ,1gb aylık ve 1 ay fizy premium geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eerdoan

ne yaptıysam son bir haftadır harita gelmiyor 10 farklı hatta 10 ayrı numarada denedim ama harita gelmiyor oyna diyorum etrafınızda nokta yok diyor halbuki bundan bir hafta önce sürpriz nokta oraydı farklı noktalarda da denedim ama yine sorun verdi şehir elazığ bu arada
    Artık noktalardan bir kere alınca kayboluyorlar. etrafınızdakilerden hep aldıysanız muhtemelen ondan vermiyordur.
  • arkadaşlar tam olarak nasıl oluyor sistem? legal yöntemi soruyorum.

Yani girdim bir sürü nokta var, noktanın yakınına gittim hiçbir şey olmadı, çemberin tam içine mi girmem lazım?

Girdikten sonra bir şey yapmak gerekiyor mu yoksa otomatik olarak ekrana hediye uyarısı falan mı geliyor?
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Metre bazında yaklasman lazim,iyife yaklaştığında zaten ekrana kazan şeklinde uyarı düşüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01halil kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Metre bazında yaklasman lazim,iyife yaklaştığında zaten ekrana kazan şeklinde uyarı düşüyor
    Gps ile alabilen var mi? Hangi gps ile aldin?

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    3 tane farklı fake gps ile denedim(fake gps location,halo, fake gps)olmadi üzgünüz konum belirleme hata oldu diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

3 tane farklı fake gps ile denedim(fake gps location,halo, fake gps)olmadi üzgünüz konum belirleme hata oldu diyor
    Aynen bende de guncellemeleri kapattım halen bipi guncelliyor onu nasil kapatacagiz biktim bip silip kurmaktan

• 2 hatta haftalık 1gb instagram verdi. sanırım saatine göre dağıtıyor çünkü 2 telefonu da 1 aydır aynı anda sallıyoruz aynı hediyeleri veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Dün hediye aldığım noktalar bugün kaybolmuş bugğn alamadım, sizde de öyle mi?
    normal, hediye aldığın noktadan bir daha hediye alamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

normal, hediye aldığın noktadan bir daha hediye alamıyorsun

Alıntıları Göster
    İki gün üst üste aynı noktadan aldım daha önce ama :) hatta birinde aynı gün aynı noktadan 2 kere aldım. Sanırım artık engel koymuşlar

• Turkcell geçmenin nedeni evde internet olmaması ve bedava interneti en çok olan operatör olmasıydı 3 ay bı kontör yüklemeden salla kazan ve kim 1gb ister ile idare ettim sonra bu kampanyayı gördüm çıktığı 2. gün 3 yere gittim ve aldım ama sonra farkettim ki 5 hediye almışım sonra uygulamanın hatalı olduğunu farkettim ve öteki gün aynı yere gidip sürekli kazan butonuna bastım ve sürekli hediye gelmeye başladı yaklaşık 2 saat boyunca kazana basattım toplam 80.000 dakika 160Gb internet ve Lifebox 1tb yükleme alanı aldım sonraki gün gittiğimde uygulamanın kapatıldığını gördüm ve 1 gün sonra açılınca maalesef Bug düzeltilmiş ti ve ben sadece 200 hediye alabildim :( şuan sadece 50gb bı internetim kaldı 6 Mayıs a kadar idare edecem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 747kubimustafa747 -- 22 Nisan 2018; 0:11:42 >

• Günlük 5 hediye limiti olmasaymış keşke, dün 12 bin adım attım hediyeleri almak için :D yakınımda 3 hediye daha vardı ama alamadım :(

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.