Şimdi Ara

Turkcell bip sürpriz nokta[günlük 1 GB ve sürpriz hediyeler] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
881
Cevap
52
Favori
189.052
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Kardes 3.31.8 i nerden kurdun burdaki linkten yuklendi ama kurulmadi ayrica hangi fake gps prog kullaniyon? Sadece ilk baslarda 2 hediye aldim kac kez her surumu defalarca denememe ragmen olmayinca fiziksel gittim gene vermedi delirecegim Antalya merkezde bayilerin yogun oldugu yere 3 4 km uzakliktayim gene olmuyor delirecegim😕😠

Alıntıları Göster
    Sana özel 3 gb hangi kampanya hediyesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fake gps çalışıyor ancak kazan deyince daha önce bu noktadan hediye aldınız uyarısı veriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Yukarı sayfada verilen linktten kurdum bir sıkıntı olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: davetsiz07

Sana özel 3 gb hangi kampanya hediyesi?

Alıntıları Göster
    Salla kazandan dergi indirince ikinci hediye olarak verdi özel bir çabam olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: miyagi41

Beyler fake GPS kurdum, program yedi. Önce geliştirici seçeneklerinden fake GPS programını aktif hale getirin. Sonra BiP uygulamasından sürpriz nokta konusunu açıp oyna diyin. Sürpriz nokta programı hemen fake GPSi algılıyor ancak dikkate almayın, vazgeç veya tamama basmayın haritanın üzerinde boş bir alana basın, sonra vagçeç veya tamam butonu kendiliğinden kayboluyor.

Önce ödül kazanacağınız sürpriz noktayı iyicene belirleyin hangi semtte ve hangi sokakta, sonuna kadar yakınlaşarak sürpriz noktayı belirlediğinizden eminseniz sonra fake GPS programına gidin, fake GPS programında sürpriz noktaya gidin ve fake GPS i çalıştırın.

Daha sonra BİP uygulamasına geliyorsunuz ve en son açtığınız haritayı açarak haritasının sağ üstteki ilk butona basarsanız lokasyon olarak hareket ettiğinizi ve sürpriz noktaya doğru gittiğinizi göreceksiniz adım adım sürpriz noktaya geldiğiniz de Kazan butonu çıkacak ve butona bastığınız da artık ne hediye kazanırsınız şansınıza.

Ben az önce denedim 5 dakikada Günlük ve haftalık 2 GB, haftalık 1 GB, haftalık 250 dk ve Turkcell içi haftalık 1 GB kazandım.

Bu arada denediğim yöntemde birkaç defa lokasyon hatası verdi ve daha sonra tekrar deneyin dedi ve ara ara fake GPS uyarısı verdi. Ama ben yılmadım ve tezimi kanıtladım yani uygulama fake GPS olayını yiyor. Denediğim telefon Xperia XA Ultra Android 7.0.

Kazandığım hediyeler aşağıdadır, normalde ihtiyacım yok Platinum üyesiyim fakat sizlere yardımcı olmak için denedim,ihtiyacınız görülsün.

Artık yemiyor mu sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekte olduğunuz alanın 3 km civarında fake gps çalışıyor uzak yerler konum belirlenemedi hatası veriyor
  • harock kullanıcısına yanıt
    ben de neden bazılarında oluyor da ben de olmuyor diyordum benim sarı noktalar 6 km ve daha uzakta

• bugün izmirde 2 farklı nokta da lifebox 50gb üç aylık ve 5gb aylık kazandım.salla kazandan daha iyi bu kampanya.inşallah mayıs ayından sonrada uzatırlar.
  • Joe.Joe kullanıcısına yanıt
    Yemiyor bende sahte konumu ayarlardan kapatın diye uyarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

Yemiyor bende sahte konumu ayarlardan kapatın diye uyarıyor
    Aynen hocam olmadı ne yaptıysam

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe.Joe

Aynen hocam olmadı ne yaptıysam

Alıntıları Göster
    3.31.8 sürümünde oluyor dün yaptım, netten apk sını kurun

• quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

3.31.8 sürümünde oluyor dün yaptım, netten apk sını kurun

Alıntıları Göster
    Deneyeyim hocam. Önceki uygulamayı silmek gerekiyor değil mi, üstüne yüklesek olmaz sanırım

Aynen ben silip kurdum oldu, fake gps açınca uyarı geliyor, o uyarıya tıklamayıp haritaya tıklayınca boş bir yerine, uyarı kayboluyor

• quote:

Aynen ben silip kurdum oldu, fake gps açınca uyarı geliyor, o uyarıya tıklamayıp haritaya tıklayınca boş bir yerine, uyarı kayboluyor
    Hocam dediğin gibi o sürümde uyarı gidiyor ama ne yaptıysam olmadı. Bekle bekle yarım saat uğraştım sadece 1 kez kazan butonu geldi onda da uyarı verdi

Ekleme : 81 ilde yüzlerce sürpriz noktamız var. Ama şu anda bulunduğun nokta bunlardan biri değil. Bulunduğun şehirdeki kampanya noktalarını keşfetmek için daha çok gezmeli ve Oyna’ya tıklamalısın🙂

Çıkıyor şimdi de. Hangi gps uygulamasını kullanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joe.Joe -- 17 Nisan 2018; 19:30:31 >
  • Bende onu soracaktim hangi fake gps uygulamasi yuklu ?

Birde sanirim bu gps uygulamalari aşiri derecede internet yiyor 2 fakli gps uygulamasini 10 dk filan acik tuttum 300 mbden fazla mobil internetimi yedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 17 Nisan 2018; 19:34:22 >
    Bip başka bir önlem daha almış sanırım, sadece bana yakında bulunan noktaları alabildim ben de, 5km ötede iki nokta daha vardı onları vermedi mesela, kazan butonu olmasına rağmen hata verdi

Sanırım bağlı olduğun baz istasyonuna yakın olanları alabilmene izin veriyor, ben öyle anladım

• 5 tane hediye aldım ama umarım önce paketin bitmesini beklemiyordur hepsi. Öyleyse anca paketler bitince kullanılır bu uygulama.
  • Pazar günü aldığım noktalar tekrar açılmıyor her noktadan sadece bir kez mi alabiliyoruz artık daha önce bir gün sonra tekrar geliyordu ?

• Guzel kampanya.

• quote:

Bip başka bir önlem daha almış sanırım, sadece bana yakında bulunan noktaları alabildim ben de, 5km ötede iki nokta daha vardı onları vermedi mesela, kazan butonu olmasına rağmen hata verdi

Sanırım bağlı olduğun baz istasyonuna yakın olanları alabilmene izin veriyor, ben öyle anladım
    Hocam tamamdır oldu. Aynı şeyleri yaptım ama bu sefer oldu nedense. 5 hediye de geldi. İlaç gibi geldi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.