Şimdi Ara

Turkcell bip sürpriz nokta[günlük 1 GB ve sürpriz hediyeler] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
881
Cevap
51
Favori
189.135
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexsite

Bana da hep aylık limitin doldu yarın deneyin diyordu 2 gün önce çalışmaya başladı. Belki son aldığın hediyeden sonra 1 ay geçmesi gerekiyordur.
    Hocam geçti 1 ay ya gene tık yok hep aynı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derekk

Hocam geçti 1 ay ya gene tık yok hep aynı :/

bip uygulamasında profilden hesabımı sıfırlayın tekrar deneyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar 0 yeni Türkcell hat alacağım 80 TL diyorlar ama 35 TL kullanılabilir hediyesi varmış. Acaba hat açılınca bu bakiyeyi BIP pakete geçmek için kullanabilirmiyim?
    Yoksa bu bakiye sıfırlanana kadar paket almaya izin vermiyormu?
    Bilgisi olan var mı?

• Kazandıklarımla internete giremiyorum.son kaç gün içinde lira yüklemesi yapmak lazımdı böyle bişey varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salla Kazan kampanyasindan 50 TL Paycell Kart hediyesi kazandiniz. Internet, fizy, TV+, lifebox ve GollerCepte servislerinde kullanabileceginiz hediyenizi, Turkcell Magazalarindan satin alacaginiz Paycell kartla Paycell uygulamasini indirerek kullanabilirsiniz. Uygulamayi indirmek icin:http://paycell.im/aYWXL Detayli bilgi icinhttp://turkcell.li/ezSeO B002

Bu hediye bir ise yarar mi

• Artık eski sürümü kabul etmiyor bilginize yeni sürümde de fakegps işe yaramıyor
  • Artık günlük 3, aylık 10 hakkın var sürpriz noktada. Aldığın bir noktadan bir daha alınmıyor

• Bipi kullanıyorum ama normal tarifeden düşüyor.Neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Bipi kullanıyorum ama normal tarifeden düşüyor.Neden olabilir?
    Yerimi ya burasi yeri mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxMetrics

Artık günlük 3, aylık 10 hakkın var sürpriz noktada. Aldığın bir noktadan bir daha alınmıyor
    Aylık 10 mu? Toplam olmasın o? Benim bildiğim sene sonuna kadar kampanya devam ediyor ama toplamda 10 hak var.
  • Şu şekilde yazıyor sayfasında

19.05.2018 itibarıyla Hediye Kutusu toplanarak kazanılabilecek hediyeler için; günlük hediye toplama limiti 3 adet olup, kampanya boyunca aylık kazanılabilecek hediye sayısı limiti 10 adettir. Kampanya kapsamında haritada bulunan bir hediyeden en fazla bir kez yararlanılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Aylık 10 mu? Toplam olmasın o? Benim bildiğim sene sonuna kadar kampanya devam ediyor ama toplamda 10 hak var.

aylık 10 hediye oldu hocam ...
    günde 3 adet sınırı var ayrıca aynı balonda bir kere hediye veriyordu iki kere üst üste aldığım oldu ..
    hediyeler çok düşük günlük 1gb haftalık 2gb gibi versene aylık 10gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 1 Temmuz 2018; 16:32:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

aylık 10 hediye oldu hocam ...
    günde 3 adet sınırı var ayrıca aynı balonda bir kere hediye veriyordu iki kere üst üste aldığım oldu ..
    hediyeler çok düşük günlük 1gb haftalık 2gb gibi versene aylık 10gb

Alıntıları Göster
    Toplam 10 dan aylık 10'a yükseltilerse çok iyi. Daha önce baktığımda kampanya süresi sonuna kadar toplamda 10 adetti.

• quote:

Toplam 10 dan aylık 10'a yükseltilerse çok iyi. Daha önce baktığımda kampanya süresi sonuna kadar toplamda 10 adetti.

değiştirdiler hocam yalnız şuna dikkat et örneğin 15 haziranda ilk hediyeni aldın aradan tam bir ay geçmesi lazım yani 15 temmuzda hediye vermeye başlıyor ....

• Merhaba arkadaşlar, aynı yerden tekrar hediye almak için ne kadar süre geçmesi gerekiyor?

• Mylove kullanıcısına yanıt
    Sanırım ayni yerden 2 defa alamıyoruz :(@Mylove

• Çıldıracağım ya arkadaş hattım yeni taşındı lg g5 cihaz sürekli konum hatası veriyor konum sorununu yapabilen varmı fake gps kullanmıyorum

• serseri441907 kullanıcısına yanıt
    sürpriz noktayı takibi bırakıp sohbeti siliniz, cihazınızın haritalar uygulamasından konumunuzu buldurunuz, telefonu yeniden başlatınız

Bunları yapınca konum hatası vermekten vazgeçti ben de

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Çıldıracağım ya arkadaş hattım yeni taşındı lg g5 cihaz sürekli konum hatası veriyor konum sorununu yapabilen varmı fake gps kullanmıyorum

bip uygulamasındaki profil+ayarlar+hesabım+hesabımı sil yapın tekrar bip girdiğinizde konum hatası düzeliyor.....

• veysim47 V kullanıcısına yanıt
    Olmadı hocam maalesef

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.