Bildirim
Turkcell bip sürpriz nokta[günlük 1 GB ve sürpriz hediyeler] (4. sayfa)
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iOS denedim olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzgünüz diyor herkeste mi aynı? Fake gps yapıcaz
bu Türkcellin saçma sapan oyunlarından bıktım. 10 seneden fazladır kullandığım turkcellin yerine türk telekoma geçirtcem hattımı. -
Teşekkürler.. haftalık günlük gb ve dakikalar aldık iki hatta..
Konum belirleme hatası veriyor sürekli bende de yapabildinmi hocamquote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
Tesekkurler hocam deneyeyim ben de
Edit : denedim işe yarıyor
Edit 2 : Üçüncü seferden sonra “konum belirleme aşamasında sorun yaşanıldı” hatası vermeye başladı
Alıntıları Göster
Hocam konum belirleme hatası veriyor bende kazana tıkladığımda nasıl çözdünüzquote:
Orijinalden alıntı: vindobona
Teşekkürler.. haftalık günlük gb ve dakikalar aldık iki hatta..
benimde internete ihtiyacım yok ancak ben de çeşitli yöntemler ile aldım bir şeyler sırf oluyor mu diye denemek istedim, cihazın id ini değiştirince de oluyor sevgili arkadaşlar, xposed den fake gpsler yükledim 5 6 tane her biriyle denedim. her şey tıkır tıkır çalışıyor hediyeler geliyor ama en çok yakınlarda bilmem ne yok deyip duruyor turkcel :)) -
Fake gps ile yapamadım hocam varmı yöntem anlatırsanız sevinirim kazan yazısına tıkladığımda üzgünüz bir sorun oluştu diyor konumdaquote:
Orijinalden alıntı: ByBaterist
benimde internete ihtiyacım yok ancak ben de çeşitli yöntemler ile aldım bir şeyler sırf oluyor mu diye denemek istedim, cihazın id ini değiştirince de oluyor sevgili arkadaşlar, xposed den fake gpsler yükledim 5 6 tane her biriyle denedim. her şey tıkır tıkır çalışıyor hediyeler geliyor ama en çok yakınlarda bilmem ne yok deyip duruyor turkcel :))
Kardes cihazin idsini değiştirdim derken neyi kast ettin ayrica bende daha sari noktalari gosteren harita acilmiyor onu nasil acacagiz burdan yada ozelden yardimci olursan sevinirim 😕quote:
Orijinalden alıntı: ByBaterist
benimde internete ihtiyacım yok ancak ben de çeşitli yöntemler ile aldım bir şeyler sırf oluyor mu diye denemek istedim, cihazın id ini değiştirince de oluyor sevgili arkadaşlar, xposed den fake gpsler yükledim 5 6 tane her biriyle denedim. her şey tıkır tıkır çalışıyor hediyeler geliyor ama en çok yakınlarda bilmem ne yok deyip duruyor turkcel :))
yakınımda hiç nokta yoktu ben de fake gps ile denedim ve ilk seferde haftalık 5gb geldi. internete sürekli ihtiyacım oluyor ve genelde internetim pek olmuyor, turkcell bu sefer şaşırttı açıkçası :)
arkadaşlar bu arada kazan dedikten sonra harika bakalım ne kazandın! diyen pencereyi kapatıp tekrar aynı yerden hediye kazanabiliyorsunuz, kazan butouna spam bir şekilde basmanız yeterli (:
Harita cıksa bizde kazancaz da harita cıkmıyor
Oynaya tıklayınca bu mesaj geliyor
Üzgünüm, yakınlarında herhangi bir kampanya bulunmuyor. Lütfen daha sonra tekrar dene!
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen kapattılar sanırımquote:
Orijinalden alıntı: gocaman52
Oynaya tıklayınca bu mesaj geliyor
Üzgünüm, yakınlarında herhangi bir kampanya bulunmuyor. Lütfen daha sonra tekrar dene!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardes noktadan kazandik kazan deyince buton kayboldu tekrar ayni noktadan nasil kazan butonu cikacak?😕quote:
Orijinalden alıntı: ProJelly
arkadaşlar bu arada kazan dedikten sonra harika bakalım ne kazandın! diyen pencereyi kapatıp tekrar aynı yerden hediye kazanabiliyorsunuz, kazan butouna spam bir şekilde basmanız yeterli (:
Fake GPS çalışıyor 2 gün denedim toplamda 20 GB internet 1250 dk verdi ama uygulama çok sorunlu harita gelmedi en başta onda da önce hakkımda tuşuna bastim sonra oyna dedim oldu
quote:
Orijinalden alıntı: eerdoan
Fake GPS çalışıyor 2 gün denedim toplamda 20 GB internet 1250 dk verdi ama uygulama çok sorunlu harita gelmedi en başta onda da önce hakkımda tuşuna bastim sonra oyna dedim oldu
Sahte konumu acıyorsun sonra fake ile konum ayarlıyorsun program sahte konum aldığındi diyor boş alana tıklayınca yazı kayboluyor harita da konuma da gidiyorsun kazan a da tıklıyorsun eyvallah ama habire konum belirlenmesi sırasında hata oluştu mesajı veriyor orayı yapamadım bu arada iPhone kullanıyorum çeşitli android emulatorleri denedim siz nasıl yapıyorsunuz ?son olarak bu konumlar bilindiği gibi Turkcell bayileri
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Boşa tıklama olmuyor artik bug kapandi mi vazgec tmm butonları kaybolmadi mecbur birakip ikisinden birini sectiriyor guncelleme mi geldi boşa tiklayan var mi daha ilk defa 2 hediye aldim gene mi kapandı sistem 😟😠quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
Tesekkurler hocam deneyeyim ben de
Edit : denedim işe yarıyor
Edit 2 : Üçüncü seferden sonra “konum belirleme aşamasında sorun yaşanıldı” hatası vermeye başladı
Alıntıları Göster
Boşa tıklama olmuyor artik guncelleme mi geldi boşa tiklayan var mi daha ilk defa 2 hediye aldim gene mi kapandı sistem 😟😠 bunları gunluk 5 hakkin ile mi aldin?quote:
Orijinalden alıntı: eerdoan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X