TURKCELL BOL PAKETLER VE SÜPER BOL PAKETLER + PLATİNUM BOL PAKETLER! (10. sayfa)
-
-
Türkcell bol 12 kullanıyorum bugün teklif ettiler 15gb 1000dk 79lira diye müsait değilim dedim kapattım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şuan da süper bol 15 kullanıyorum ama platiniuma geçmek istiyorum...en ucuz paket 109 TL görünüyor...daha uygun alabileceğim bir paket var mı, var mı bilen?
-
Platinum Akıllı 25 var 79₺.
Git gel yaparak geçiş yapabilirsiniz veya Faturalı dan Faturasız'a geçerek 31 gün bekledikten sonra da geçiş sağlayabilirsiniz, ama 35₺ geçiş ücreti var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi günler şuan 13 gb lik gnc extra 12 paketini kullanıyorum taahhütüm bitti 84 tl veriyorum
Bu paket dışında önerebileceğiniz başka paket var mıdır acaba? 69 tl geçmem mantıklı mıdır.
İyi günler hocam
Ben size git gel yapmanızı tavsiye ederim hocam, 65₺'ya Akıllı 20 GB Paketini alabilirsiniz, 79₺'ya da Platinum Akıllı 25 GB Paketini satın alabilirsiniz. Size bu 2 paketi tavsiye ederim Turkcell için.
Ben git gel ile uğraşmam derseniz Süper Bol 20 de tercih edilebilir, Akıllı 20 den 4₺ fazla, ama yine de karar sizin...
Hocam merhabalar. Ben turkcellden vodafone a geçtim 1.5-2 ay önce. Ama memnun değilim. Turkcelle geçmeyi düşünüyorum yeniden. 60₺ bandında 15-20 gb interneti olan paket var mı bildiğiniz.
Akıllı 20 GB Paketi bulunmaktadır hocam, 65₺
Öncelikle Turkcell Faturasız'a geçerek, pakete geçiş sağlayabilirsiniz.
Teşekkürler hocam. Sürei var mı? Ben geçene kadar kapanmasın :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuanlık süresi bulunmamaktadır hocam
-
Taahhütum bitti git gel yaptım Platinum 25 gb 79 tl olan tarifeyi alamadım daha doğrusu yıllık değilde aylık olarak dijital operator uygulamasında olduğunu farkettim benmi aylık yaptım yoksa sistem mi öyle yaptı bilmiyorum, bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım araştırdı olmuyor dedi yıllık abone ,90 gün bekleme süresi varmış ondan olmuyor dedi .farklı tarifeler sundu bana fırsat 20 gb olan tarifeyi 85 tl aldım. Bir yerde hatamı yaptım da yıllık abone olmadı 25 gb 79 tl ye kafam takıldı bu işe. bilgi verirmisiniz ?
Merhabalar, iyi forumlar.
Benim Turkcell taahhütüm bu ay bitiyor, yurtdışı görevlendirme gideceğim için mecbur Turkcell'de kalmam gerekiyor. Eski müşteri olduğum için güzel teklifler alamıyorum. Çok fazla internete ihtiyacım var, internetimin çoğunu sosyal medyada harcıyorum.
Hazır karta geçme veya hat taşıma yapılması yönünde öneriler gördüm. Ama tam olarak kaç gün bekleme süresi oluyor veya süreçteki diğer detaylar hakkında anlayamadığım yerler var.
Bu durum hakkındaki önerilerinizi alabilir miyim?
Uzun yıllardır turkcel müşterisiyim. Bu sene ne olduysa müşteriye verilen değer sıfıra inmiş. Varolan musteriyi sömürme peşinde. Taahutum bitti, kullandığım paketi otomatik yukseltmisler. GB i arttirmislar. Yıllık uyelik isteyince 14gb lik paket oneriorlar. 10gb yetiyor diyorum minimum 14gb paket diolar. Geçen günde zam gelmiş taahutsuz pakete 95tl e çıkmış. Şimdi de minimum 24gb paket oneriolar. İhtiyaca göre değil de anlık fatura fiyatına göre paket önermeye başlamış.
İşin komiği mağazaya gidip durumu anlatıyorum. Başka operatöre geçin diyor :D müşteri hizmetlerini arıyorum. Dijital uygulama ne diyorsa o diolar. Varolan müşteriye verdikleri değer gözlerimi yasartti.
Tebrikler Turkcell!
Diğer operatörlerde de farklı bir durum yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türk Telekom'a gidip 20 GB 95 TL verebilirsiniz.
Git gel yapmak, kampanyaları takip etmek varken firmaya saldıran, hemen posta koyup laf atan milletimiz...
Yine de Akıllı 20 gb paketini söyleyeyim size, aklınızda bulunsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kampanyaları ben neden takip edeceğim? Müşteri hizmetleri ne güne duruyor? Müşteri hizmetlerini arıyorum dijital operatorde ne yazıyorsa onu verebiliriz diyorlar. Dijital operatorde de teklifler fiyat üzerinden gidiyor...
8gb lik kampanyam bitiyor. Beni otomatik 11gb a yükseltiyorlar. Müşteri hizmetlerini kaç defa aradım, mağazalara kaç defa gittim. Bana 8gb lik hadi onu geçtim 10gb lik paket verin diyorum. Yok olmaz 14gb verebiliriz(eski kampanyaya göre %50 fiyat artışı ile) diyorlar. Başka kampanya var mı? Yararlanabileğiniz kampanya bunlar deyip kestirip atıyorlar. 14gb bana gerekmiyor diyorum. O zaman başka operatore geçin diyorlar. Böyle saçma bi teklif mi olur? En son aradığım da 24gb paket önerdiler. Minimum :) 10gb bile yetiyor dediğim de dalga geçer gibi 94tl e yıldız 9 gb verelim diyorlar.
10 yılı aşkın turkcell kullanıyorum. Böyle şaçmalıklarla ilk defa karşılaşıyorum. Türkcelin bu tutumlarını normal karşılayan insanların olması da ayrı üzücü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X