Geçmiş olsun hocam. Allah şifalar versin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL BOL PAKETLER VE SÜPER BOL PAKETLER + PLATİNUM BOL PAKETLER! (8. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim hocam, Amin Allah razı olsun, atlattım çok şükür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
89,90₺
300 SMS/MMS var bu pakette. (İlk ay 30 GB hediyesi bulunmaktadır.)
www.turkcell.com.trPlatinum Bol 25 Paketihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/bana-uygun-paketler/platinum-bol-25-paketi?
114,90₺
www.turkcell.com.trPlatinum Bol 50 Paketihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/bana-uygun-paketler/platinum-bol-50-paketi?
169,90₺
www.turkcell.com.trPlatinum Black Bol 85 Paketihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/bana-uygun-paketler/platinum-black-bol-85-paketi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Ben de şimdi yeni görüyorum, büyük olasılıkla bir kereye mahsustur, hatta haftalık 5 GB bile olabilir.
Teşekkürler hocam, net bilgi yok sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim
Bu hediye daha önce yok idi, yeni gelmiş. Müşteri hizmetleri daha iyi bilir hocam o 5 GB'ı
Hocam yeni gördüm bir rahatsızlığın mı vardı?
Sakın Covid oldum deme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oldum ve de atlattım hocam
Aman dikkat et kendine hocam, bol sıvı, limon, turşu, soğan bağışıklığı güçlendirir.
Ben müşteri hizmetlerini aradım o +5gb ile ilgili ama bilgi alamadım çünkü onların siteminde görünmüyor öyle birşey.Bilgi alabilen olursa buradan paylaşsın
Allah razı olsun hocam, o dönem hepsin den faydalandım, İnşallah Kasım gibi aşı olacağım, sağolasın yine de düşüncen ve tavsiyen için
Aşı hangisi daha iyi kafam karıştı yav, ve de güvenilir mi onunda kanıtı yok :(
Sinovac düşünüyorum, lakin o zamana kadar Turkovac (yani yerli aşımız) yetişir ise onu olacağım, hocam kimi aşı olacak kimi koronavirüs olacak artık bunun kaçışı yok maalesef öyle ya da böyle geçireceğiz bu hastalığı, o yüzden aşı daha mantıklı gibi, yakalandım ama çok şükür hafif atlattım.
Sinovac çinlilerin diye biliyorum aşı olduktan sonra canın balina çorbası isteyebilir ya da çin mutfağının binbir türlü yemeklerinden birini isteyebilir kendini hazırla derim, hatta çince de konuşabilirsin aşı olduktan sonra
Yok hocam öyle şeyler, inanmayın
Şaka yapıyorum hocam :D
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-842350F0AHocam Merhabalar...
Şu an Akıllı 10 GB kullanmaktayım.
Ancak tatile geldiğim için internetim bitmiş durumda...
Bu yüzden de Turkcell'in Süper Bol 12 GB paketine geçmek istiyorum (49,90 TL)
Ancak merak ettiğim bir husus; Akıllı 10 GB'de net bitince bağlantı kısıtlanarak duruyordu. Acaba Süper Bol 12 GB için de bu durum geçerli midir..?
Ayrıca sizin tavsiyeniz ne olur? Siz ne dersiniz acaba..?
Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X