Şimdi Ara

Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu ile fiber internet, kotalar ve 4,5G hakkında konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 yılını yüksek karlılık ve bir önceki yıl konulan hedeflere ulaşarak tamamlayan Turkcell, büyüme rakamlarında da beklentilerin üstüne çıkmayı başardı. 4,5G için en yüksek band genişliğini alan Turkcell, 1 Nisan 2015 tarihinde 81 ilin 81’inde de öncelik şehir merkezlerinde olarak hizmet vermeye başlayacak.

Kısa süre içinde daha ilçelere ve kırsala yayılmayı amaçlayan Turkcell hedefi 10.000 4,5G’li baz istasyonu olarak belirlemiş. Aselsan’ın yüklenici taraf olduğu yerli baz istasyonu ULAK projesinde de ilk müşteri olan Turkcell, kademeli olarak 4,5G’de en yüksek hızları sunan isim olmak istiyor. Şimdi sözü fazla uzatmayalım ve sizleri Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu ile yaptığımız röportaj ile sizleri baş başa bırakalım:

• şu röportojları yazılıda servis ederseniz videoyu izleyemeyenler için yada duyma engelli kardeşlerimiz içinde bir şeyler yapmış olursunuz!diyorum ben...

• Izlemeyin reklammm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell paketleri 250-500 MB internet olan arkadaşlar onu da bu videoyu mu izleyerek bitirsinler...

İçerik ile ilgili yazı da olsaydı...

• Sürpriz falan olucak demiş, 4.5g gelince bile kotadan sonra hızın 96kbps olması gibi bir sürprizdenmi bahsediyor acaba
  • Videonun özeti(Turkcell CEO'sunun söyledikleri):
    AKK yükselen hızlarla birlikte kademeli olarak arttırılacak.
    Mobil paket fiyatları yükselmeyecek.
    4.5G şehir merkezlerinden başlayarak yayılacak 375Mbps hıza ulaşabilecek(?)

• Biz daha 3 g yi adam akıllı göremeden 4 g adına faturaları geçirecekler....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tam olarak bende kestiremiyorum nasıl birşey ile karşımıza çıkacaklar ama btk o akk olmaz gülüm demek istiyorum sadece hangi devirde yaşıyoruz hani dünyada gelişmiş ülkeler arasındayızya güya galiba bunlar gelişmiş ülkelere hiç bakmamışlar hala akk diyorlar bu işileri yöneten herkes için konuşuyorum hepiniz batarsınız en kısa zamanda insllah türkiyede hiç birşey düzgün olmadıgı gibi buda düzgün değil adam kendisi dedi en hızlı büyüyen internet pazarı türkiyede diye ama yatırım nadir hak getire dahada yazardım ama neyse...

not : kimse savunmaya kalkmasın bizden kazandıkları paralar az değil bu firmaların büyüme oranı ortada gördünüz gibi

• Turkcell'e CEO olmak içinde heralde dazlaklık şartı aranıyor önceki CEO da dazlaktı :)

• Gizli Açıklama : Turkcell Normal 4.5G'de 19mb hıza varan internetimizi vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız fakat Turkcell Turbo Plus paketleriyle ayda ek 19TLye 100mb hıza çıkartabilirsiniz...

• Izlemiyorum cunku internetim yok 2gb lik paketler yetersiz yetmiyor internette aylik 2-3 saat lik bi video izleyebilecegimiz bi formul uretilmeli piyasada video izleyebilen yok herkesin interneti sadece sosyal medya uygulamalarina yetiyor keske 3g lik paketleri de alternatif yapip paket internetleri arttirsalar ama yapmazlar 4g ustunden daha cok int somurmelerinden korkuyorum

• Hizmet mi verecekler.. Kotayı kaldırsinlar.. Önce yıllardır bi çok yerde vermedikleri 3 g yı versinler..

• Suan tum operatorler 2 GB interneti standart yapti ama olmasi gereken en az 4-5 GB standart

• kotalar ve akk nin değişeceğini hiç sanmıyorum.

• Ropörtaj yapan arkadaş fiyatlarda değişklik olacak mı derken indirimi de kasdediyor ama aldığı cevap: paket fiyatlarında bir artış beklememek lazım, oluyor. :))

• Bu şarkı Türksel beyciğime gelsin :

• 1 nisanda yalanınız ortaya çıkınca bakalım hangi şaka örtebilecek yalanınızı.

• Bu hizmeti gene en iyi Turkcell verecektir.

• Berkæn kullanıcısına yanıt
    en pahalisida o olur bro

• millette dalga geçiyorlar resmen burdan herkese soruyorum. 4.5g nedir arkadaş ve dünyanın neresinde vardır bu 4.5g. yabancılara sorun bakalım bu işden anlayanlara 4.5g varmı olurmu. 4g. ile 5g. nin arası bir şebeke olurmu diye saçmalık Avrupa bu 4.5g. olayını anlatsan kıçıyla gülerler herhalde. yıllardan beridir her alanda ülkemizi dünyaya rezil ediyorlar..... durmak yok rezilliğe devam...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.