Şimdi Ara

turkcell çok şarj yiyor mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Baytilki

Turkcell'e geçeceğim birkaç güne zaten fakat hangi şebekeyi kullanacağıma karar veremedim pil tüketimi için 3g mi 4g mi kullanmalıyım sizce ?
    4G.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun veya hattın çok şarj yeme durumu kesinlikle sabit değildir, şarjın bitmesinde ki en önemli faktör bulunduğunuz lokasyonda telefonun çekim seviyesi ve telefonun o anda baz istasyonuna ulaşmak için ne kadar güç harcadığına bağlı bir konudur. Vodafone hat kullananlarda genel bir şarjı çok yiyor tabusu vardır ki doğru olabilir, bunun tek sebebi ise vodafone baz istasyonlarında ki RF geri dönüş istatisliğinin hatalı olması sebebiyle telefonun sürekli yüksek çıkış gücünde yayın vermesinden kaynaklı olabilir. Diğer bir olasılık ise internet hız düşüklüğünden kaynaklı olarak 10 saniyede indireceği veriyi 15 saniyede indirdiği için daha fazla batarya tüketimine sebeb oluyor olabilir. Kısacası bu konu geniş bir teknik ve fiziksel durumları mahiyetinde barındırıyor.
  • hangi operatör iyi o zaman şarj yememe konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyatlov kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yazdığımı hiç okumamışsınız . Bu konunun operatörle bir bağlantısı yok tamamıyla sizin kullanım alışkanlıklarınız ve lokasyonunuza daki sinyal durumuna bağlı konu. Ancak öneride bulunmamı isterseniz eskiden kullandığım vodafone hattıma göre şuanda kullandığım türk telekom hattım daha az şarj tüketiyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 9 Eylül 2019; 13:55:57 >
  • bende durum tam tersi. vodafone şarjı daha az sömürüyor turk telekom içiyor. nedenine gelirsek odamda vodafone 2 turk telekom 1 çekiyor :) henüz numara taşıyalı 1 hafta oldu pek memnun kalmadım sırf bu yüzden türk telekom'dan. turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. onda böyle bir problem yoktu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.