bu ilk mesajım yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın forda arattım ama bulamadım "kabiliyetsizlikten galiba"
Turkcell kart almak istiyorum ama bir iki soru var kafamda aydınlatacak olan olursa sevinirim.
Bu kartı kullananlar varsa hız nasıl , vede ben günde belki 2 saat giricem bunun maliyeti ortalama ne olur download yapmıcam .
Veya bunu cep telefonu aracılığıyla yapmamı tavsiye edenler olucakmı benim için hız biraz önemli şimdiden teşekkürler
yanlış yeremi yazdık konuyla ilgili kimse çıkmadı
benim değilde babam turkcell den nete bağlanıyor fiyatı tam bilmiyorum ama 2 saat tuzlu olur galiba babam cep telefonuyla bağlanıyo 115kb civarı hız alıyor
telefonla bağlanma konusunda bilgim yok kartla aynı peformansı veriyomu bide telefonla ne kadar ödüyo
evet ya ya bu konu hakkında bir bilgisi olan yokmu bende geçenlerde gördüm hoş bişeymiş gibi duruyor. kullnanlar bizimle paylaşırsa sevinirim
hızı tatmin edici sayılır tarifesi pahalı zaten kartı ilk almak istediğinizde 400 YTL ödüyorsunuz kesinlikle tavsiye etmiyorum
Arkadaşım turkcell connect kart sayfasından gerekli bilgiyi alabilirsin.. Bende az önce inceledim card aldığın da yanında faturalı hat verilomuş.. Tarifesi GPRSCELL üzerindenmiş.. Ve kullanılması için telefonun GPRS destekli kızılötesi veya bluetooth destekli olması gerekiyormuş..
turkcell in sayfasınıda inceledim ama kilo byte lardan bişey anlamıyom ortalama bi hesap bekledim ama kimse yapamıcak galiba o şekilde kullanan birileri olması gerekiyo galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme