Şimdi Ara

TURKCELL DATA HATTIMIN (SIM KART SADECE) INTERNET KULLANIM MIKTARINI OGRENME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
12.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar ben dun turkcell den bır data hattı aldım yanı sadece sım kart onuda laptopun altına taktım yanı vınn yok sadece sım kart var ben bunun kullanım mıktarını kotasını falan nasıl ogrenıcem 4 kere turkcelı aradım karsıma cıkan call center personelı bana kafayı yedırttı en son buraya sorayım dedım.nalet olası call centerdakıler bbılmem nereye ınternet yazın mesaj atın dıolar kadına dıorum nerden atıcam nası atıcam sım kart bılgısayarda takıl dıorum anlamıo vınn ıle satın alınan ınternet paketlerınde vın kurulum ıcın bı program varmı olmadı onu kuayım tekrar dıorum vın mın yok sadece sım kart var ve bı turlu benım kotamı takıp etmem lazım cunku hat faturalı degıl ve sadece nakıt para ıle ınternet satın alınabılıo ne netten nede kredı kartıyla 4440532 kesınlıkle para yukleyemıyorsunuz hatamı yaptım ne turkcellın ınternetı bıraz daha ıyı dıye gıttık aldık 3 gunddır bunla ugrasıorum.

• Data sim kartından KALAN yaz 2260 'a gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalbas

herkese selamlar ben dun turkcell den bır data hattı aldım yanı sadece sım kart onuda laptopun altına taktım yanı vınn yok sadece sım kart var ben bunun kullanım mıktarını kotasını falan nasıl ogrenıcem 4 kere turkcelı aradım karsıma cıkan call center personelı bana kafayı yedırttı en son buraya sorayım dedım.nalet olası call centerdakıler bbılmem nereye ınternet yazın mesaj atın dıolar kadına dıorum nerden atıcam nası atıcam sım kart bılgısayarda takıl dıorum anlamıo vınn ıle satın alınan ınternet paketlerınde vın kurulum ıcın bı program varmı olmadı onu kuayım tekrar dıorum vın mın yok sadece sım kart var ve bı turlu benım kotamı takıp etmem lazım cunku hat faturalı degıl ve sadece nakıt para ıle ınternet satın alınabılıo ne netten nede kredı kartıyla 4440532 kesınlıkle para yukleyemıyorsunuz hatamı yaptım ne turkcellın ınternetı bıraz daha ıyı dıye gıttık aldık 3 gunddır bunla ugrasıorum.

Arkadaşım dur sakin ol kafayı yeme şimdi sırasıyla;
    Turkcelin sitesinden vınn yazılımlarından birini indir;
    http://www.turkcell.com.tr/downloads/E176.zip yada
    http://www.turkcell.com.tr/downloads/E180.zip
    modemin hangi modelse ona göre indir.
    Bunlardan birini kur bilgisayarına,vınn yazılımını çalıştır.
    Bağlantı sekmesinden bağlantı kur görev çubuğunda 7.2 mb internet bağlantısı yapıldı uyarısı görceksin.
    Bağlantı kurulduktan sonra vınn programını kapatmadan masaüstünden küçültebilirsin istediğin zaman bu vınn yazılımından mesaj bölümüne girerek KALAN yazıp 2260 mesaj gönderip kotana bakabilirsin, son 12 saatlik kullanımın gösterilmez.
    Yada yine vınn yazılımından 2222 ye SIFRE yaz gönder gelen şifre ile Tcell online işlem merkezinden de kalan kotanı öğrenebilirsin.
    Link aşağıdadır.
    https://visas.turkcell.com.tr/amserver/UI/Login
    İnşaallah yardımcı olabilmişimdir.

• oncelıkle yardımlarınız ıcın tesekkur ederım ama benım bır vınım yok yanı vın modemım yok sadece sım kartımı bılgısyara taktım ordan dırek gırıorum bu yuzden dedıgınız vın programlarını yuklemeye kalktıgımda dogal olarak bılgısayarnıza vını takın dıor ve snra bulunamadı dıor durum bu yanı vınsız ve laptop tan ıkıdebır pılın altından bu sım kartı cıkartmadan nası kotamı ogrenebılırm ??? bu sorunun cevabını arıyorum
    saolunn
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalbas

oncelıkle yardımlarınız ıcın tesekkur ederım ama benım bır vınım yok yanı vın modemım yok sadece sım kartımı bılgısyara taktım ordan dırek gırıorum bu yuzden dedıgınız vın programlarını yuklemeye kalktıgımda dogal olarak bılgısayarnıza vını takın dıor ve snra bulunamadı dıor durum bu yanı vınsız ve laptop tan ıkıdebır pılın altından bu sım kartı cıkartmadan nası kotamı ogrenebılırm ??? bu sorunun cevabını arıyorum
    saolunn

bilgisayarınızın modeline göre satıcının sitesinde elbet bir sms atma arayüzü olan bir programı vardır ona bakmanızı tavsiye ediyorum. yada simkartı bir kere çıkarıp telefona takın.sifre yazıp 2222'ye yollayın süperşifre alıp turkcell online işlemlerden bakabilirsiniz.
  • Arkadaşım o zaman şöyle yapalım laptop'un markası ve modeline göre sitesine bağlanıp mobile broad band yazılımını arayıp bulup kuralım.
    Zannedersem bu şekilde sorununuz çözülecektir.
  • dostum keşke benim gibi yapsaydın

bende edge destekli connect kart var, hazır kart'In içine para atıp internete üye oluyorum

istediğim zaman hattı tele takıp sorguluyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.