Şimdi Ara

Turkcell DC VINN vs Turkcell VINN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar. Turkcell DC VINN GERÇEK HAYATTA :) TURKCELL VINDAN ne kadar hızlı bilgisi olan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bashibazouk

Selam Arkadaşlar. Turkcell DC VINN GERÇEK HAYATTA :) TURKCELL VINDAN ne kadar hızlı bilgisi olan varmı ?

40 ları gören yer çok azdır. kapalı alanda bu hızı görmek zaten çok zor. açık alan ve en merkezi yerde belki ulaşabilirsin. genel itibarıyla ortalama 10 larda seyreder. bu da 1.5-2 kat falan olur.
  • quote:

Selam Arkadaşlar. Turkcell DC VINN GERÇEK HAYATTA :) TURKCELL VINDAN ne kadar hızlı bilgisi olan varmı ?

Ben maksimum 22 mbit gördüm dual carrier ile. Arada baya fark var. 43 mbit hız zaten teorik bir hız. Ama şu da var sadece hız önemli değil. Dual carrier olunca EDGE'e düşme durumları da daha az oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excell74
    40 ları gören yer çok azdır. kapalı alanda bu hızı görmek zaten çok zor. açık alan ve en merkezi yerde belki ulaşabilirsin. genel itibarıyla ortalama 10 larda seyreder. bu da 1.5-2 kat falan olur.

quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk
    Ben maksimum 22 mbit gördüm dual carrier ile. Arada baya fark var. 43 mbit hız zaten teorik bir hız. Ama şu da var sadece hız önemli değil. Dual carrier olunca EDGE'e düşme durumları da daha az oluyor.

Teşekkürler arkadaşlar (@excell74 @alican09turk) DC vınn alacağımda biraz araştırma yapıyım dedim. malum fiyatı azcık pahalı. Yorumlarınızla DC vın almaya biraz daha karar verdim

• 43 Mbit baz istasyonu hücresine panelin gönderebileceği maks. veri hızıdır. Yakında olup tek sizin bağlanmanız görebilmeniz için, yani çok düşük ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: excell74

quote:

Orijinalden alıntı: alican09turk

Teşekkürler arkadaşlar (@excell74 @alican09turk) DC vınn alacağımda biraz araştırma yapıyım dedim. malum fiyatı azcık pahalı. Yorumlarınızla DC vın almaya biraz daha karar verdim

slim vınn al. 21.6 mbs desteği veriyor. 115 TL fiyatı. gerçeğe daha yakın. diğeri 280 TL falan. tabi ileride 4g 5g falan alt yapısı kurulur. bu hızlar yükselir senin almayı düşündüğün dc vınn daha mantıklı olabilir. bütçede problem yoksa geleceğe yatırım için dc vınn. ama problem varsa slim vınn.

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Bu vınn çeşitleri gelen hızı mı belirliyor bu paket tarifeden gelen bir şey değil mi ? Ben dc vınn alıp aylık 6 gb kullansam paketin hızı 7.2 zaten neyime yarayacak bu alet merakımdan soruyorum heves etmedi değilim.
  • data hatlarında hız 7.2 değil 43.2mbps . ama senin modeminin maksimum hızı 7.2 ise onun üstüne çıkamazsın tabii ki. 21mbps veya özellikle 43.2mbps vınn alırsan farkını göreceksin.
  • akrementus1 A kullanıcısına yanıt
    Emin olmak için tekrar yazıyorum yani ben bu slimi dahi alsam hızım 21 mbps olacak teorik olarak oda 10-12 gibi hızlarda seyredeceğim standart kullandığım paketi sürdürerek değil mi ? Ben şu cep telefonlarına turbo paketler veriyor hızı onlar ayarlar sanıyordum doğruysa bu dediğiniz zaten vınn sahibiyim gittigidiyor gibi sitelerden mi alabilirim tekil vınn aletini uygun fiyattan ? Çok teşekkürler.
  • ses hatlarındaki turbo internet paketlerininde maksimum 43.2mbps data hatlarında turbo standart ayrımı yok hepsi 43.2mbps. bayi ve turkcell internet sitesinde biraz pahalı internetten dediğin gibi daha ucuz bulma imkanın var.
  • Paketler belli üst hızlara sahip ve bu hızları geçemiyorsunuz. Ancak Vınn'ın modeli de bu alınabilecek üst sınır hala aynı olsa da donanımsal olarak bir sınır koyuyor size. Yani 43.2Mbps izin veren bir pakette 7.2Mbps destekleyen bir Vınn kullanırsanız alacağınız hız 7.2Mbps üzerine çıkmayacak.
  • Birkaç GB internetin bile uçuk paralara satıldığı memleketimde 43.2Mbps ile 2 dakikada nasıl internet bitirilir denemesi mi yapacaksınız?
  • Bende Satılık Vınn var. Modeli e176g. Bende Pazartesi günü Vınnwifi ya geçeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.