Şimdi Ara

21 GB 180₺ (Mega+ 21 GB Tarifesi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
27
Favori
43.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan kullandığım tarife platinum aşmaz 24 gb. siteden baktığımda taahhüt bittiğinde 124 tl'den devam edeceğini söylüyor. MH'yi aradığımda ise bu tarife kapatıldığında 25 gb'lık tarife otomatik tanımlanır ve onun fiyatı tanımlanır dendi. bana mantıklı gelmedi açıkcası. çünkü müşteri alımı duran tarifeyi senelerce kullanan arkadaşlar var.

ne dersiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da aynısını söylediler kullandığınız tarife artık aktif değilse siz yeni bir tarife seçersiniz seçmezseniz taahhüt sonunda sistem sizi kullanımlarına göre bir tarifeye geçirir ama öncesinde SMS ile size bildirilir dediler.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Doğruluk payı var hocam, Faturasız dan Faturalı ya geçişe özel olan (2019-2020 den kalma) Faturalı Maksi Plus paketin den hatırlıyorum, 10 GB 39₺ idi. Onda da böyle bir durum vardı, muhtemelen yine aynı durum olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt
    O zaman doğrudur hocam. Yine hızır gibi yetiştiniz.

Harbi ha, taahhütsüz devam edelim. 124TL’ye 24gb bakarsak yine uygun 21gb 125tl’ye göre.

Ama diyelim ki bu 24gb aşmaz tarife komple kapandı. O zaman ne yapacağız? Hangi tarifeye geçirecek bizi?

Az önce aradılar benide. Taahhüdü bitecek paketim Platinium aşmaz 24gb 89₺’lik bir paketti. Taahütsüz olarak aynı pakete devam edersem 124₺ olacağını fakat fiyat garantisi veremeyeceklerini söylediler. Mega 21 paketini 140₺’ye teklif ettiler, kabul ettim. Başlığınızı dün değilde evvelsi gün görseydim 125₺’ye geçecektim. Dün gece fiyatı artmış bu paketin.
    Konuştuğum müşteri temsilcisi bu yeni geçtiğim pakette de limitte durma özelliği olduğu (akıllı fatura galiba adı) söyledi ama bununla ilgili bilgilendirme sms’i gelmedi. Arasam mı acaba Turkcell’i?

• autebay A kullanıcısına yanıt
    Yeni geçtiyseniz tanımlanır hocam, ayrıca Dijital Operatör de de tanımlı servisler kısmından da görebilirsiniz.

• Ben sordum müşteri temsilcisine. 24 gb’a en yakın tarifeye geçersiniz otomatik olarak dedi. Ama onunda fiyatı yüksek dedi.

• autebay A kullanıcısına yanıt
    Hangi tarifeler ama, merak konusu olan o. Faturasızdan Faturalıya tarifeleri mi, yoksa özel tarifeler mi?

• Özeldir büyük ihtimalle, onlar da bir hayli pahalı oluyorlar hocam.

Servisler kısmında sadece bu üçü gözüküyor. Neyse biraz bekleyeyim, tanımlanmazsa arar sorarım artık.

21 GB 180₺ (Mega+ 21 GB Tarifesi)

Kaç liradan başlıyor hocam, haşırt olacak rakamı bilelim bari

Ve taahhütlü tanımlamıyor değil mi kafasına göre ?

• Tarifenin adını sormadım fakat sizinki 24’lük tarifeymiş herhalde 25’lik bir tarife olur dedi.

• 50-100₺ fazla olur tahminimce ve de taahhütsüz tanımlanıyor hocam, ama isterseniz taahhüt de verebiliyorsunuz sanırım.

• halilcc kullanıcısına yanıt
    öyleymiş gerçekten.

• Keşke taahhütsüz devam edebilsek ama öyle bir şans görünmüyor. bu arada 21 gb 140 tl oldu

• 2 hafta önce dijital operatörde çıkmıştı, 125 lira'ya geçiş yapmıştım. vay be 140 olmuş.

• Dün faturasıza geçme talebi verdim. Bugün aradılar ve 125 TL'ye 21gb paketini teklif ettiler ve ekstra olarak 1 sene ücretsiz akıllı fatura hediye ettiler. Nedense zam bana vurmadı. 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Ben rahatım. Vodafone’da sınırsızım beni bekliyor. Az olsun öz olsun sınırsız olsun.

• mynisan M kullanıcısına yanıt
    Yılbaşı öncesi 10.günlük böyle bi kampanya yapmışlardı. Büyük vurgunlar gelmeden. 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.