< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
21 GB 180₺ (Mega+ 21 GB Tarifesi) (9. sayfa)
-
-
1 ay (30-31 gün) hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün baya kişi faturasız ile tanıştı :)))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar en azından bu hafta boyu Pazar gününe kadar, şu artçı sarsıntılar, depremler durana kadar blöf işine başvurmamanızı tavsiye ve rica ediyorum.
Ulaşımlar sıkıntı, direk faturasıza geçme şansınız yüksek, o yüzden bu blöf meselesini en azından 1 hafta sonra yapmanızı öneririm, tabii o zaman ki duruma göre uygulamayı yapın yani.
81 il de de yaşayan tüm forumdaşlarımıza yapıyorum bu uyarımı, sadece depremin yaşandığı yerler de ki forumdaşlara özgü bir uyarı değil.
bu tarifenin 15 gb olanı yok mu ?
-
Maalesef, ama başka buldum faturasız dan faturalı hatta geçişe özel.
Oda zaten başlıktaki tarife ile aynı fiyatta;
www.turkcell.com.trAşmaz 15 GBhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri/asmaz-15-gb
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar bende bu blöf durumunu yaptım talebimi aldılar ve 96 saat içerisinde talebiniz yerine getirilecek dediler bana.
Şimdi geri dönmeyip faturasıza geçirirler diye soruyorum, faturasıza geçtikten sonra rahat hat' a geçiş yapabiliyor muyuz hemen? bilgisi olan var mı?
-
Faturalı hatta geçer gibi 1 aylık süre dolunca geçiş oluyor sanırım hocam onda da.
1 ay beklememiz gerekiyor yani , o biraz sıkıntı olacak o zaman 1 ay boyunca tarife yapmamız gerekecek.
-
Veya git gel yapabilirsiniz hocam.
onu nasıl yapacağız? başka bir operatöre mi diyorsunuz
-
Evet hocam, 1 ay beklemem derseniz o daha mantıklı.
Yeni müşteri gibi yeniden Turkcell’e gelip RaHat paketlere veya Faturasız paketleri (Faturasız dan Faturalı hatta geçiş paketlerini dahil) tercih edebilirsiniz.
Ben 30 artı 5 gb 135 liraya kullanıyorum
tarife ismi ney hocam
Aynen 30 du galiba ama şimdi kalmamıştır
Cuma günü başvurmuştum, bu sabah faturasıza geçirdiler. Ne arayan, ne soran oldu, şimdi kaldım böyle ne yapacağız? Bir önerisi olan var mı?
-
vadofone dan turkcell e geçmek istiyorum var mı mantıklı bir tarife bilen? bu başlıktakine nasıl geçebilirim göremedim turkcell de.
-
geçemezsiniz. faturasıza taşıma yaparak bu tariflere geçiş yapabilirsiniz.
www.turkcell.com.trHazır Kart’tan Faturalı’ya Geçişhttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri -
Platinum paketler için deneyen oldu mu arkadaşlar?
Mevcuttaki Platinum Star 26 GB paketi taahhüt yenileme teklifleri aşağıdaki şekilde;
Platinum Star+ 20 GB olarak 230 TL/ay
Platinum Star+ 30 GB olarak 270 TL/ay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acta -- 11 Şubat 2023; 14:6:42 > -
Mevcut paketim platinium star 50 gb / 135 tl... Mart ayında bitiyor 12 aylık paketim. Uygulamanın teklifi Yine platinium star 50 (30+20) 220 tl Ben biraz araştırdım yeni türkcellilere bile bu fiyata değil paket. Sistem beni yanlış yönlendirmiyorsa...
ÜLKE OLARAK BAŞIMIZ SAĞOLSUN... Herkes gibi bizde elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edelim.!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X