21 GB 180₺ (Mega+ 21 GB Tarifesi) (10. sayfa)
-
-
Hocam aynen dediğin gibi oldu. 96 saat bekleme riskine de girmedim ama. 3,5 gün filan bekledim. Arayan olmadı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese merhabalar!
Turkcell çalışan yakını kampanyasından nasıl faydalanılabilir? 36 GB 150 TL kaliteli ve gayet uyguna geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tarife bitti mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devam ediyor, ama geçiş işlemlerini hafta içi yapmanızı tavsiye ederim.
Gözükmüyor ki zaten paketler içinde. Hafta içi yeniden görünür mü. Bir de çalışan yakını tarifelerine nasıl geçebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 11 Şubat 2023; 20:44:31 >
Taahhüt bitmesine ne kadar var hocam?
25 gün
Pazartesi günü başlıkta da bahsettiğim gibi blöf yapın hocam, teklif sunulabilir size de.
Son durum nedir, deneyenler var mı?
merhaba perşembe günü faturasız talebi oluşturdum pazartesi faturasıza geçirdiler. ilk mesajdaki teklifi yapmadılar. geri dönüşte olmadı.
Deprem den ötürü olan ulaşılmama durumunun bittiğini düşünüyorum, muhtemelen kampanya sona erdi.
1-2 kişi daha gelipte ben bu tarifeyi alamadım, direkt olarak faturasıza geçirildim derlerse konuyu kapatalım arkadaşlar.
Bunun yerine gnc tarifeleri var. Ben gnc star paketine geçtim. Arama kısmına yazınca çıkıyor. Tarifeler içinde görünmüyor.
Bu geceye kadar kimse bir şey demezse tarifenin akıbeti ile alakalı konuyu kapatacağım, konuyu gören denemesin yani boşuna.
Tarife devam ediyor. Dün akşam turkcell uygulamasında var idi. Alacaktım, sonra platinium star 26 gb paketinin 180 tl olduğunu gördüm ve onu aldım. Sonuç olarak konuda bahsi geçen paketin satışı devam ediyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek artık sadece uygulama üzerinden teklif ediyorlar.
Orasını bilmiyorum. Bu paket bende 3 aydır görünüyordu turkcell uygulamasında. Şuan da arama kısmına mega 21 yazınca ulaşılabiliniyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Taahhüt bitmesine 2 gün kaldı operatör de 11 gb 110 TL görüyordum 1 aydır önce 100 dü 26 ocak ta 110 oldu neyse sabah ta vardı az önce geçeyim diye baktım gitmiş 6 gb 110 olmuş sinirle aradım işte anlık teklif falan diyorlar insanla dalga geçmekten başka bir şey değil zorla git demek bu hala sinirden duramıyorum mecburen faturasız talebi oluşturdum ne yapacağım bilmiyorum başka operatöre geçeceğim sanırım ama turkcell konuşmak daha net geliyor bana gidip gelmekte bile fiyatlar daha yüksek.
Son durumu konuya yazabilirsiniz hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X