Benim de tarifenin bitmesine 17 gün kalmış, en düşük 230 tl ye platinum star öneriyor. Mh ile görüştüm, uygun tarife istedim, uygulamada çıkanları söyledi. Biraz ısrar edince mega 21 tarifesini aratmışsınız dedi. Ne arattığımızı görüyorlar :) Evet dedim ben de, böyle bir alternatif varmış. Sohbet ettik biraz, sistem veriyor vs klasik şeyler. Şimdi ben tekrar arayıp hazırkart geçmek istesem, birinci seçenek beni direkt mega 21 geçirecekler, ikincisi hazır karta geçip 30 gün beklemem gerekecek. Peki hazır karta hangi tarife var 10 gb+ internet, 500-750 dk konuşma içeren 150 tl civarı. Siteden bakıyorum, size özel diye çekici fırsat ve mutlu avantaj tarifeleri sunuyor, seçince hattınız için uygun değildir diyor. Faturalı olduğum için mi acaba? Bir de faturalıdan hazır karta geçince telsiz kullanım ücretini yıllık mı tahsil ediyorlardı? |
21 GB 180₺ (Mega+ 21 GB Tarifesi) (12. sayfa)
-
-
Evet hocam, yıllık toplam ücreti alırlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki hocam, olur da blöf tutmazsa bir ay kullanmak için hazır kart paket öneriniz var mı?
Benim baktığım bütün paketler hattınız için uygun değildir diyor.
-
Fiyatı uygun bir paket göremiyorum hocam, her hangi bir paket dahi alsanız olur veya hatta hiç paket almadan da bir ay kullanım yapmanız da mümkün, faturasız dan faturalıya geçiş teklifleri her türlü sunulacağı için.
Veya 1 ay beklemeyin, git gel ile 1 hafta da geçersiniz hocam.
Git gel yapmak da aklımda ama bütün bankalara 2 sefer sim değişikliği bildirimi ile uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Dediğiniz gibi paketsiz olarak kullanırım olmadı 30 gün, çok sorun olmaz.
Çok teşekkürler.
-
Rica ederim hocam.
Git gel yaptığınızda iki kere değil bir kere sim kart değişikliği yapmanız daha mantıklı. Gittiğiniz operatörde 2 gün bankalara girmeyeceksiniz:)
Hocam mümkün değil, kişisel kullanım bir tarafa hergün iş için birçok bankadan birçok hesap kontrol etmem gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Git gel olayında süreç nasıl işliyor acaba. Biraz anlatır mısın rica etsem. Mesela karşı operatörde faturasız hatta mı geçiliyor. Paket alınıyor mu?
Karşı operatör de faturasıza geçin hocam, paket almanıza bile gerek yok, o operatör de ki salla kazan, hediye çarkı veya sil süpür hediyeleri sizi 2-3 gün idare edecektir, ha en kötü ihtimalle günlük internet/dakika paketi alırsınız, fazla masraf yapmanıza gerek yok, zaten 2-3 gün duracaksınız, sonra geri eski operatörünüze dönüş yapacaksınız hocam.
Teşekkür ederim çok basitmiş.
Bu geçiş işlemini taahhütün bitmesine ne kadar zaman kala yapayım
29 gün ve aşağısı olunca hocam, aydan düşünce yani.
Faturasıza geçiş talebime istinaden az önce faturasıza geçirdiler arama falan olmadı hatta şikayetvar'a falan yazdım belki ararlar diye hiç bir ses yok. Faturalıya geç diye paketler görünüyor ama tabi ki işlem yaptırmıyor aslında bu davranışa karşılık bu operatörü kullanmamam lazım ama ben kullansam ne kullanmasam ne onlar için nasılsa müşteri dertleri yok. Başka operatör de içime sinmiyor öylece kaldık. İnsanın kabul edemediği parası da önemli değil kullanmak istiyorsun yok olmaz diyorlar ilginç
-
Dun hat devir islemi yaptim ve bayideki musteri temsilcisi 180 tl olan star 12gb paketini tanimladi. Devir islemerinde sadece star paketlerini secebiliyoruz dedi. Mega 21 paketinden bahsettim ona gecemeyecegimi soyledi tamam dedim. Eve gittigimde uygulamadan gecebilecegim paketler arasinda 5 gb 125 tl olan esneyen paketi gordum ve tarifemi degistirdim. Tarifem degistikten sonra bana uygun paketeler kisminda mega 21 paketi yoktu sadece star paketleri vardi ama uygulamadaki arama kismina mega 21 yazdim ve cikan sayfada bu paketi satin al diyerek mega 21 paketine gecis yaptim.
ayni gun icerisinde 3 tane tarife degistirerek faturami 12 gb 180 tl'den 21gb 140 tl'ye dusurdum. Bunu su yuzden yaziyorum; eger size onerilen paketler kisminda istediginiz paket yoksa o paketi arama kismina yazarsaniz cikma sansi var. Ya da tarifenizi dusuk tutarli ve az gb'li bir pakete gecirirseniz istediginiz paket aktif olabilir bende oldu.
Faturasiza gecme blofu yerine uygulamada esneyen paket arattirin 5gb 125 tl olani secip tarifenizi degistirin, daha sonra yine uygulamadaki arama kismina mega 21 diye arattirin paket aktif hale gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeacoN -- 21 Şubat 2023; 14:18:43 >
-
3 gün için BİMCELL'e geçin tekrar dönüş yapın.
-
linkten denedim olmadı uygun degil dedi
-
Dijital Operatör den yazıp deneyin bir de hocam.
Deprem olduğu günden beri turkcell dış arama yapmıyor, faturasız blöfü bu aralar yapmayın.
Eşimin taahhütü 3 gün önce sona ermiş. Konudaki taktiği kullanarak yeniden uygun bir faturalı hatta geçiş yapabilir miyiz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X