Şimdi Ara

21 GB 180₺ (Mega+ 21 GB Tarifesi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
27
Favori
43.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az once hem kendim hem esim icin 140 tl ye mega 21 paketini aldim.direk uygulamada cikti.532 yi aradim musteri temsilcisi araciligi ile gectim.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, o zaman kampanya devam ediyor bu güzel bir haber.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt
    devam etse ne yazar pahalı. 150₺ az mi tk de dahil değil icine.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Buna göre yine iyidir hocam;

benim tarifem 16gb 70₺

100₺ üstü hayatta vermem. Depremde zaten bi halta yaramadıklarını gördük. Faturasız geçer 3/5 ay idare ederim veya türk telekomda 130₺’ye 30gblık paket var ona da gecilebiilir

• Turkcell`in verdigi en iyi teklif su an Platinum Super Fırsat 30 benim icin. 15GB icin 120 oduyordum, 30GB ₺175. Gecmeli miyim yoksa baska operatorlere mi bakmaliyim? Turkcell hicbir turlu baska guzel teklif vermiyor.

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Uygulama dan Mega 21 çıkıyor mu bir bakın, yoksa faturasıza geçme blöfünü deneyin, ama riski de var haberiniz olsun.

Maalesef hocam, hattım uygun değilmiş. Faturasıza geçme blöfünü yiyeceklerini sanmıyorum, 7 yıldır aktif müşterileriyim ve bulunduğum bölgede en iyi operatör Turkcell. Kabul etmek zorunda kalacağım sanırım.

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    İşlem yapılıyor, lakin sizi aramayıpta direk faturasıza geçirme ihtimalleri de yüksek hocam.

Hocam beb 1ay olacak faturalidan faturasiza blof yaptım ve mega21 teklif ettiler kabul ettim ancak telefon görüşmesi surerken sistem atmış güya bir anda faturasiza gectim, ardindan mega21 cayma bedeli bile yansittilar son faturama, bağış çağrış kavga gürültü duzelttirdim.

Su an 2 gun sonra faturaliya geçebileceğim, en uygun tarife ne olur ortalama 20gb için?

Yada mega21i kullanabilir olacak mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 19 Şubat 2023; 10:35:20 >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Faturasız dan Faturalıya geçiş paketlerini tavsiye ederim hocam bu durum da.

m.turkcell.com.tr
    Hazır Kart’tan Faturalı’ya Geçiş
    https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri

Bunlardan baska çare yok o halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 19 Şubat 2023; 14:23:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam.

Ben bu Turkcell in varya ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Gnc eko 12gb faturalı fakat aylık taahhütlü kullanıyorum. Bana uygulamada önerilen paketler platinum 250TL civari ve üzeri paketler. Bu 21gb 140 tl olan paketten yararlanmam mümkün mü acaba. Turk Telekoma geçip 15 gün geçmeden tekrar dönmeyi düşünüyorum. Belki bu şekilde daha uygun paketlerden teklif alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttuna13 -- 19 Şubat 2023; 20:54:23 >
  • ttuna13 T kullanıcısına yanıt
    Blöf deneyin hocam, başlıkta da anlattığım gibi.

Olmazsa eğer ki git gel yapıp, faturasız dan faturalıya geçiş paketlerini de tavsiye ederim.

Teşekkürler

• ttuna13 T kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, her zaman

• Utanmadan 21 GB'a 140 lira nasıl isteyebiliyor bu rezil operatör ? Şehir merkezinde 1 megabit hız ancak verebiliyor o da sokakta, ofise eve girince servis yok yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.