Yazarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yazarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
az once hem kendim hem esim icin 140 tl ye mega 21 paketini aldim.direk uygulamada cikti.532 yi aradim musteri temsilcisi araciligi ile gectim. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell`in verdigi en iyi teklif su an Platinum Super Fırsat 30 benim icin. 15GB icin 120 oduyordum, 30GB ₺175. Gecmeli miyim yoksa baska operatorlere mi bakmaliyim? Turkcell hicbir turlu baska guzel teklif vermiyor. |
Maalesef hocam, hattım uygun değilmiş. Faturasıza geçme blöfünü yiyeceklerini sanmıyorum, 7 yıldır aktif müşterileriyim ve bulunduğum bölgede en iyi operatör Turkcell. Kabul etmek zorunda kalacağım sanırım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 19 Şubat 2023; 10:35:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 19 Şubat 2023; 14:23:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttuna13 -- 19 Şubat 2023; 20:54:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Utanmadan 21 GB'a 140 lira nasıl isteyebiliyor bu rezil operatör ? Şehir merkezinde 1 megabit hız ancak verebiliyor o da sokakta, ofise eve girince servis yok yazıyor. |