Şimdi Ara

21 GB 180₺ (Mega+ 21 GB Tarifesi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
27
Favori
43.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Deneyebilirsiniz, ama faturasıza çevirme ihtimalleri de var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çevirdikten 1 ay sonra faturalıya veya başka operatöre geçebiliriz ama değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, istediğinizi yapabilirsiniz.

• bk_tr kullanıcısına yanıt

Bimcell sordum TT sordum yapmıyorlar geçiş TT taahhütsüz faturalı yap dedim yine gideceksin ceza yiyoruz diyor Bimcell sistem değişti bu ay başından beri geçiş yapamıyoruz diyor şaka gibi :) Ya Turkcell mutlu mega 70Gb olan dan en az 2 adet alacam ya da TT 20 GB 115 TL diyor taahhütlü oraya gideceğim mecburen. Turkcell'in 28 şubata kadar 20 gb 120 TL olan çok istemiştim ama olmuyor iyice sıktılar artık. 4 gündür telefon süs oldu paranla rezil olmak bu olsa gerek

• eleysen E kullanıcısına yanıt

hocam süreci yanlış yapmışsınız, türk telekoma gidip normal bir tarifeye numara taşıyın. Taahhüt vs durumundan taşıma durumundan bahsetmeyin. Zaten TT de taahhüt için hat açılınca SOZ yazıp bir yere sms gönderiliyor.

• Edit: Tarifeden taahhütlü aylık ücret ile yararlanmak için Müşteri Hizmetleri veya SMS aracılığıyla taahhüt verilmesi gerekmektedir. SMS aracılığıyla taahhüt vermek için SOZ yazıp 5555'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 24 Şubat 2023; 17:9:2 >
  • Hiçbir operatör fanı değilim ancak yaşadıklarımı özetlemek gerekirse bu operatörde;
    Acil durumlarda yakınlarınıza ulasamayabileceginizi ve ulasilamayacaginizi unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 24 Şubat 2023; 19:29:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evim vericinin karşısında full 4G dehiz bu Turkcel hikaye artık batti zaten

21 GB 180₺ (Mega+ 21 GB Tarifesi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En uygun bu mu? 120 130a 10 15gb bulunur mu? Babamın tahhut bitecek.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Turkcell de ise git gel yaparak ve de beklemeden direkt olarak, bunlara geçiş yapabilir hocam;

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-surpriz-ekstra-20-gb-paketi-100--155172280

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Hocam bunlar güzelmiş de babam uğraşmaz gibime geliyor 21 GB 180₺ (Mega+ 21 GB Tarifesi) . Kendi hattım olsaydı yapardım illa turkcell deseydim. Babam da çekimden dolayı turkcell istiyor.

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu konu da ki tarife ve o linkte ki konu da bahsettiğim tarifeler den başka seçenek yok gibi hocam.

• Bunu deneyelim hocam olmazsa fatura geçip faturalıya paketler olur belki. Şuan durekt teklifler 145e 17gb veriyor sanırım.

• 21 gb 140 tl devam ediyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

Bugün TT taşıdım hattı ama sanırım cumartesi yapsaydım yetişme ihtimali varmış ay sonuna.1 mart öğle saatinde transfer tamamlanacakmış Turkcell 20 gb 120 TL uzamazsa bu yıl TT kaldık görünüyor. Aslında cumartesi günü Turkcell den aradılar ve 130 TL lik paket tanımladılar hattıma ücretsiz olarak ve 1 ay bu paketi kullanın böyle bekleyin faturalıya geçme süresi dolana kadar dediler ama sonra ne olacak diye düşündüm taşıdım hattı

• Turkcell'de tarife sıkıntı. taahhüdüm bitmek üzereydi, en son 5 gün kala aradım. Dedim ki uygun fiyatlı güzel bir tarife lazım. önerebileceğiniz, geçirebileceğiniz bir tarife varsa geçirin dedim. Mega 21 var dedim, ona geçirin beni dedim. Biz şu an yapamıyoruz dediler. O zaman ya faturasıza geçeceğim, ya da operatör değiştireceğim dedim. Son güne kadar bekleyin, uygun bir tarife sunulacaktır size dediler.

Yok, ne yeni bir tarife, ne başka bir şey. en ucuz platinum 20+ sundukları 230 TL.

Bir de açıp kapatmaya yetecek kadar internetle (5gb) başlayan esneyen paket 125 TL.

Operatör değiştirmek istemediğim için mecburen şimdilik esneyen paket yaptım ama yakın zamanda operatör değiştiririm. Çünkü diğer hattım Türk Telekom ve 30 gb internetli paketine 119 TL öderken, 5 gb internetli bu pakete 125 TL+ telsiz kullanım vergi falan ile 135 Tl ödemek hiç makul değil gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineered Rock -- 28 Şubat 2023; 13:46:52 >

• Tcell 24GB 110TL kullaniyorum

• Engineered Rock kullanıcısına yanıt

Turkcell uygulama uzerinden arama kismina mega 21 yazarsaniz sizi tarifeye goturur. Bir de bu sekilde dener misiniz?

• DeacoN kullanıcısına yanıt
    Evet arama kısmına yazınca o tarifeye götürüyor ama resimde göründüğü gibi hattınız için uygun değildir diyor.

21 GB 180₺ (Mega+ 21 GB Tarifesi)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rezillik. eski kalitesi yok, kesinlikle tavsiye etmiyorum paranızla rezil olmayın

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.