Şimdi Ara

Turkcell'de ki teknik sorun nedir.? ( 12.04.21 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bazı kullanıcılar tarafından aktarılan bilgilere göre Turkcell'in sesli arama hizmetinde kesintiler yaşanıyor. Kesintilerin kaynağı ile ilgili henüz bir açıklamada bulunulmuş değil.

Türkiye’nin en popüler mobil operatörlerinden biri olan Turkcell, bir çökme sorunu ile karşı karşıya kalmış gibi görünüyor. Bazı kullanıcılar tarafından aktarılan bilgilere göre Turkcell’in arama hizmetinde ciddi kesintiler yaşanıyor.

Aramaları yarıda kesilen Turkcell kullanıcıları, şikayetlerini sosyal medya üzerinden şirkete ulaştırmaya başlamış durumda. Turkcell Müşteri Hizmetleri’nin resmi Twitter hesabı, söz konusu hizmet kesintisinin bilgileri dahilinde olduğunu ve ekiplerin sorun ile ilgilendiğini belirtti.

Kaynak : Webtekno

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bi bize uğramıyor sanırım bunlar
    Turkcell'de ki teknik sorun nedir.? ( 12.04.21 )

Edit: sanırım gün içinde yaşanmış problem ama yine hiçbir sorun yaşamadım Turkcell'de ki teknik sorun nedir.? ( 12.04.21 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 12 Nisan 2021; 15:29:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• @sis651 Hocam cidden bugün ne yaptı Turkcell?

Bir bilginiz varmı, altyapı çalışmasımı yaptılar? 5G hazırlığımı yapıyorlar?

• Bilmiyorum ki, ben tek bir arkadaşta sorun yaşadım. İki kez aradım, ikisinde de çalmadan kapandı sanırım. Ama onda çalmış galiba. Bir dakika sonra dönüş yaptı. O arama hariç de diğerlerinde sorun yaşamadım. Aklıma gelse 3G'ye alıp falan da denerdim ama hiç gelmedi.

Şebeke tarafında VoLTE tarafında değişen yazılımlar falan oldu bir süre önce. Onlarla ilgili sıkıntılar falandır belki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.