Şimdi Ara

Turkcell'de mesaj iletim raporu gelmiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
11.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende ıletılıyor ama neden beklemede yazıyor dıye sureklı mesaj atıyorum denemek ıcın tesekkurler bılgı ıcın
  • evet gelmiyor ama mesaj gidiyor
  • saçmalamak falan değil arkadaşım. hangi çağda yaşıyoruz. kandillerde de saat 5den sonra kısa mesajları ücretli yapıyorlar bazı kampanyaları durdurarak. turkcell sapıttı iyice. iletim raporu gelmesede olur ama mesajlar ulaşmıyor çoğu zaman karşı tarafa. her mesajın ardından bir boş mesaj atıyorum 2 gündür sıkıntıdan başka bişey değil. rezalet.
  • 14:04 itibariyle artık raporlar geliyor.
  • trcellde bi sıkıntı mı war arkadaslar yine acaba?
  • 23dk geçti , mesajlarıma cevap yok.
    Turkcell boykot mu yapıyorsun bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

Kısa Mesajınızın başına #0#Yazın rapor SMS le gelir.

arkadaşlar bu yöntemi hatırlayan var mı?

biz bu servisi telefon sapıklarına karşı sms bomber olarak kullanıyorduk.

nasıl mı?
    yıl 2002 veya 2003 tü galiba

mesaj yaza girip
    *0 05348366100 yazıp 8090 a yolladığımızda, 05348366100 numarasına sms olarak iletim raporu gidiyordu ve istediğin kadar yollamak yani sms bomber yapmak tamamen ücretsizdi.

bana dadanan sapığa 400-500 tane yolladım mı 3-5 gün sesi çıkmazdı.

karşı tarafa giden kısa mesajda:
    sayın abonemiz 8090 numarasına yolladığınız 12365214 numaralı sms beklemede gibi birşeyler yazıyordu.
    biz birbirimizi tanimiyoruz degilmi ?:) ayni okulda okumadik umarim..

Ben benim okulda cok kisinin canini yakmistim, geceleri uykusuz kalanlar olmustu :) , zamanla nasil yapildigini arkadaslarima ögretmistim ve hemen onun akabinde birkac ay icerisinde servis kapatildi.

Evet 2002-2003 diyebiliriz. 2002 de kullanmaya baslamistik bu sistem acigini ve benim universitede son yilimda servis durduruldu(2003).

Turkcell 2003 bahari gibi bunu farketti (yanlis hatirlamiyorsam subat ayi idi) asagi yukari iki ay sonra iletim raporlari özeligini kaldirdi. sadece telefonlarda ki iletim raporu secenegi ile durum raporu alinabiliniyordu.

Onun iki yolu var idi birincisi senin yazdigin gibi olabilir, yanlis hatirlamiyorsam senin kullanimda sonuna # eklemek zorundaydin, ikinci kullanimi ise *0*numara# idi numara kismina butun operatorlerin numarasi yazilabiliyordu. uluslararasi numaralar icin deneme yaptigimi hatirliyorum ama cok uzun zaman önceydi ve calisip calismadigini su an hatirlayamiyorum.

bu kadar zaman sonra bu forum mesajini canladirmak istemezdim ama vodafone icin iletim raporu kodunu hatirlamaya calsiyordum ve google search ettim ve sansa bak ki senin mesaja denk geldim... ve yazdigini onaylamak istedim ;)

• Ayarlar sorunsuz olmasına rağmen bana da iletim raporu gelmiyor. Şebekeden bir ayar mı yapmamız gerekiyor?
    Turkcell.

Edit: Ara sıra düzeliyor ve ara sıra kafayı yiyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Şubat 2020; 21:2:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2021. Türkcell'de halen bu sorun mevcut. Telefondan telefona rapor iletme veya iletmeme kararı verip cihaz seçiyor.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

3g de deneyince geliyormu denermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

3g de deneyince geliyormu denermisiniz

Hocam H+ veya 4G (LTE) farketmeksizin şöyle bir durum var. Sorun NET şekilde Türkcell ile ilgili.

Örneğin Türkcell hatlı Android telefonumdan Vodafone hatlı eski bir Nokia telefona SMS atınca iletildi raporu genelde ya hiç gelmiyor veya çok geç geliyor. Öte yandan, Vodafone hatlı yine başka bir Android telefondan, Vodafone hatlı eski aynı Nokia telefona SMS atınca iletildi raporu anında geliyor. Sorun Türkcell'in SMS gönderdiğim cihazı ve operatörü seçmesi, cihaza/operatöre göre iletildi raporunu iletmesi.

Not: SMS gönderimi başarılı. Bu sorun Vodafone hatlı telefonlardan yapılan SMS göndermede oluşmuyor. Sadece Türkcell.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Ağustos 2021; 0:38:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.