Şimdi Ara

Turkcell'de mesaj iletim raporu gelmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
11.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece 22 eylüle ait bir sorundu, 23 eylül 09.30 civarında düzeldi. Şuanda problem yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

Kısa Mesajınızın başına #0#Yazın rapor SMS le gelir.

arkadaşlar bu yöntemi hatırlayan var mı?

biz bu servisi telefon sapıklarına karşı sms bomber olarak kullanıyorduk.

nasıl mı?
    yıl 2002 veya 2003 tü galiba

mesaj yaza girip
    *0 05348366100 yazıp 8090 a yolladığımızda, 05348366100 numarasına sms olarak iletim raporu gidiyordu ve istediğin kadar yollamak yani sms bomber yapmak tamamen ücretsizdi.

bana dadanan sapığa 400-500 tane yolladım mı 3-5 gün sesi çıkmazdı.

karşı tarafa giden kısa mesajda:
    sayın abonemiz 8090 numarasına yolladığınız 12365214 numaralı sms beklemede gibi birşeyler yazıyordu.

Hatırlıyorum hocam.

ama sanırım 8090'a değilde 5555'e gönderiyorduk.

• benim eski tel 7610 du ondada aynı sorun wardı ama deistirdm D900i de bole bi sorun olmuor
  • Bende sorun yoktu ama 2 gündür iletim raporu gelmiyor sizdede aynı mı bu durum?
  • 50-60 tane mesaj yolladım. Hiçbirinin iletim raporu gelmedi.
  • ben bir 8-9 gün once bu sorunu yaşadım birde şimdi acaba genel sorun mu
  • Bugün ilk defa iletim raporları gelmemeye başladı normalde önceden geliyordu.Ama mesajlarım iletiliyor ve mesaj alabiliyorum
  • Eğer iletim raporları sisteme ayrı yük bindiriyorsa (ki bence böyle bir durum sözkonusu) Turkcell bayram mesajı yoğunluğundan servisin etkilenmemesi için raporları geçici bir süreliğine kaldırmış olabilir. Herhalde bayramdan sonra eski haline gelir tekrardan.
  • Arkadaşlar bende iletildi demesine rağmen mesajlar yerine ulaşmamış.

Ama kontörler gidiyor.

Arkadaşım denemek için bana mesaj attı. O bile gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 1 Ekim 2008; 0:39:33 >
  • şu an aynı sorun bende var ne bu ya?
  • eski konuyu hortlattık gerçi ama neymiş turkcell değişmiyomuş, huyundan vazgeçmiyormuş
  • bayramdan dolayı yine gitti hep aynı ya
  • Bayram,Kandil vs sms yoğunluğu yaşanan günlerde yoğunluğu azaltıp rahat hizmet verebilmek amacıyla böyle oluyor...

Her zaman olan bişey bu zaten ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan173

müşteri hizmetlerini aradım simkartında sorun olabilir , telefonun da sorun olabilir deyip duruyor.. bende yok sorun diyorum o zaman genel bi sorun olabilir diyor... hepsi bir gelebilir atılan mesajların şudur budur tamam dedim .. kafa ütülüyor...

Bu müşteri hizmetleri yetkilisi birde maaş alıyor dimi turkcell den?

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu zavallıyı... Olan bitenden bihaber sözde çalışıyor işte...
  • Turkcell bir rezaletin anatomisidir arkadaşlar.Hiç bulaşmayın...
  • Benim telefonda sorun oldu sanıyordum bende
  • aynen kafayı yedim sabahtan beri yatelefondamı bi sorun var diyenese inş çabuk düzelir
  • Mesajlaşma trafiğinde meydana gelen yoğun talebi yönetmek adına Şeker Bayramının 1.gününe denk gelen 20 Eylül 2009 tarihinde mesaj iletim raporları kapalı olacaktır.

Mesajlaşma kampanyalarında ise herhangi bir kısıt bulunmamaktadır.

Bu vesileyle herkesin bayramı kutlu olsun

• teşekkürler..
  • yazılanları okuyorumda bazı arkadaşlar hemen saçmalamış.
    sonuçta attığın msj gidiyor. iletim raporu gelse tabi iyi olur ama bugunki gibi yoğun dönemlerde iletim raporu gelmemesi gayet normal..

gülüyorum garip isanlara..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.