< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Allahu teala c.c. bizleri ve ulkemizi her türlü beladan, musibetlerden muhafaza eylesin.
Tüm yurttaşlarımıza büyük geçmiş olsun. Vefat eden yurttaşlarımıza rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. İyi forumlar. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok valla bu tarz firmalar Türkiye'ye öncelik eden firmalar. Sıradan firmaların yapacağı bağışı yapmamalı, ben bunu savunuyorum. Yoksa tabiiki 1 fidan bile önemli.. Turkcell'in yaptığı devede kulak gibi birşey. Yap ordan 3-5 milyon TL bağış ne olacak sanki. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 31 Temmuz 2021; 10:25:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 31 Temmuz 2021; 10:29:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İşte benim kızdığım noktada orası, bir Vodafone kadar olamiyor. Sen koskoca Turkcell'sin yau, ayıptır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yorum yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu kadar kâr ettik bu kadar kâr ettik diye bas bas bağırmalarını, ağızlarını yaya yaya övünmeyi biliyorlar ama, yapacaklar arkadaşlarım yok öyle bir dünya. Vatandaş üzerinden yeterince soyuyorlar zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |