Şimdi Ara

Turkcell'den aldığım Iphone a Avea hat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'den ıphone aldım aldığımdan beri turkcell hat kullanıyordum aveaya geçmek istiyorum avea hattı takınca sorun yaratırmı?

• sorun olmaz türkselde sim kilit yok tak kullan
  • hocam 3.0 güncellemesini yaptıktan sonra mms özelliği ekleniyor fakat avea hattını taktıgında internet ayarların geçersiz kabul edildiği için bu özelliği kullanamıyorsun...
    bir baska deyişle telefonun gprs ini (edge,3g) kullanamıyorsun...

internete yalnızca turkcell ve vodafone hatları ile bağlanılabiliyor.

kısaca alet arama yapmaya ve mesaj cekmeye yarayan,bir de bulursanız wifi kullandıran bi ipod a dönüşüyor
  • Kısaca, Avea hattını takmak sorun yaratmaz ama Avea'nın kendisi sorun zaten !!!
  • kleftiko lütfen yanlış bilgi vermeyin internet ayarlarını isterseniz manuelde yapabilirsiniz.. sadece hazır ayar dosyası yok.. tek yapılması gereken kullanıcı ismine internet yazmak.. sonucta edge kullanılabilir..

3g zaten şarj sorunlarından uzun bir süre kullanılabilecek gibi durmuyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bobita

Kısaca, Avea hattını takmak sorun yaratmaz ama Avea'nın kendisi sorun zaten !!!

+999999
  • quote:

Orjinalden alıntı: G-HuN

quote:

Orjinalden alıntı: bobita

Kısaca, Avea hattını takmak sorun yaratmaz ama Avea'nın kendisi sorun zaten !!!

+999999

ne saçma bişey bu ya ?? peki avea hala buna bi çözüm bulamadı mı ? her yerde tekno park 3ggg diye bağırmasını biliyo ama

• Vodafone'dan alınan iphone'lar simkilitli sadece, Turkcell cihazlarında sim kilit bulunmuyor. Vodafone cihazı ise zaten müşteri hizmetlerini arayarak kilidi kaldırtabiliyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.