Şimdi Ara

Turkcell'den Beklenen Zam Geldi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • operatorler taahute indirim vererek yilllik kampanyalariyla musteriyi kendisine bagliyor.

eger kalkarsa faturasiz ile faturali arasinda ucretlendirme periyodu disinda fark kalmaz

ustelik faturali tarifeler de 6 ayda veya 7 ayda 1 zam yapma hakki kendilerinde sakli olur

ben zannetmiyorum boyle birsey olacagini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell den mesaj geldi. Geçen ay taahhüt vermeme rağmen 54 liralık paketimin bu ay sonundan itibaren 59 tl olacağı yazılıydı. Bugün bir mesaj daha geldi, ekstra joker kampanyası 2 adet 1 gb 6 ay hediye diye. İstemezsem 5 tl indirim olacakmış faturada. Bu ne saçma iş.
  • etkileyen bir durum değil. aradım ve iptal ettirdim. illaki bu fiyattan kulanacaksınız bu jokerleri alacaksınız diye bir dayatmaları yok. istemiyorsanız iptal ettirin aynı fiyattan devam edin
  • Mine Güçlü6 kullanıcısına yanıt
    Ya iptal etmeyenler gelen hediyeyi de kullanmayacak olan binlerce milyonlarca kişilerden aldıkları tutarlar
  • Artık daha ne kadar zam yapabilir ki? 25 GB interneti 250 TL’ye mi satacak? Her iki ayda bir zam yapıyor. Eskiden 25 GB’lık paketime 134,90 veriyordum ve hediyelerle 35 GB civarı oluyordu. İyi yanı ise her hafta Salla Kazan’ın GB garantisi olması. Ondan da vazgeçmez umarım.

• astegon kullanıcısına yanıt
    Tahattut olmasa millet haftalık hattjnj değiştirir, bir faturaliua bir faturasiz geçer durur,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mine Güçlü6

etkileyen bir durum değil. aradım ve iptal ettirdim. illaki bu fiyattan kulanacaksınız bu jokerleri alacaksınız diye bir dayatmaları yok. istemiyorsanız iptal ettirin aynı fiyattan devam edin
    Bu demek oluyor ki yakaladığımi opeccem. Milyonlarca abonesi var 10 milyonu lanet olsun deyip kim uğraşacak dese iptalle.. Devam eder. Ve operatörün işine gelir. Ki daha fazla var bu şekilde kullanıcılardan.
    Benim de 40 olan 45 TL olmuş ben de arayacağım müsait bir zaman.

• benim işime geldi kullanıyorum. istemesem kullanmayabilirim illa kullanacağız diye bir şey yok isteğe bağlı bir şey bu durumda zam diyemeyiz bence
  • Müşteri hizmetlerini arayarak indirim istedim. 65,90 (76,90) TL olan paketim 55,90 olarak güncel tutarda gözüküyor. Dün 65,90 bugün 55,90 gösteriyor. Lan bir karar vr hangisinden kullanacağız
  • Bana zam yapmamış ama 5 gb paketimi 4 gb’ye düşürmüş.İtiraz etsem de nafile..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.