Şimdi Ara

Turkcell den bir dunya 'SAÇMA paketler' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Trakya'da özellikle Kırklareli'nde yaşayan Turkcell aboneleri de sorun yaşıyorlar.
  • epsotel E kullanıcısına yanıt
    Abone ne kadar eski abone olursa olsun mutlaka Turkcell kullanılmak isteniyorsa diğer operatöre numarayı taşıyıp sonra Turkcell'e dönmek..
  • Çözüm başka bir hatta 1 aylığına geçin sonra geri dönün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    kardeş kırklareli den misin ?
  • corpixx kullanıcısına yanıt
    Sıradan bir kullanıcı için kotalı internetin hızlı olması ne işe yarıyor hiç anlamıyorum.

8 mbps verse youtubeden Facebooktan hd video oynatır dahası neye yarıyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibre 300 görmez ise işlerini yapamıyor bazıları
  • Sıkıntı hızın 8 mbps olması değilde, bunu günün HER SAATİ ve mekan olarak her yerde stabil olarak sağlayamıyor oluşu.

Daha dün iş yerinde saat 15:00 civarı Vodafone kullanan arkadaşım internete giremiyorum dedi. Telefonu full 4G çekiyordu. Elime alıp baktım gerçekten girmiyordu bir yere. Telefonunu baştan başlattım değişen birşey olmadı. KEndi telefonumdan yayın yayıp speedtest programını indirttim ve hız testi yapayım dedim, hız testi bile çalışmadı yahu. Merak edip hangi banttan yayın aldığına baktım 900 bandından 10 mhz bant genişliği gösteriyordu.

Bu konu Turkcell'in SAÇMA paketleri konusu ve bu yüzden aslında yazdığım şeylerin yeri burası değil ama durum bu şekildeyken ben de açıkcası sizin gibi; "sıradan bir kullanıcı için kotalı internetin hızlı olması ne işe yarıyor hiç anlamıyorum" diyenleri anlamıyorum.
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Değilim, ancak orada yaşayanlardan Turkcell ile ilgili çok şikayet duydum.
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    DÜzeltme yapayım;

"Başka bir hatta geçin" demek kavram karmaşası yaratıyor. Çünkü sizin yazdığınız "Farklı bir sim kart takıp farklı bir numara kullanın" demek gibi bir şey. Hat dediğiniz şey aslında sim karttır.

Siz "Diğer operatöre geçip bir ay sonra eski operatörünüze geçin" demeliydiniz.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    en çok benimdir 2016 ağustos ayından beri uğraştım yer yok deyip ağlaşıyorlardı ..
    diplerin de ki hotele teklif götürmemişler 2 yıl yer yok dediler ben önerince tamam görüşme sağlandı kurulcak dediler sonra kurdular şu an sinyal verilmeyi bekliyor fakat neden iteleme kakalamayla iş yapılıyor anlamıyorum saha ekiplerinin sorun yaşandığı yerde ki bu hoteli gözleri kör mü de göremediler benim söylememle iş yapıyorlar 2 sene insanları mağduriyete terk ettiler ama utanmazlar pişkin pişkin bi de bunun cevabını da vermiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 18 Ekim 2018; 11:40:53 >
  • DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Kaliteli olduğunu gösteriyorlar Artık
    çalışanlar bile uğraşmıyor çalışanlar diğer operatörlerden gelmiş olabilir .Uğraşmak da istememişler olabilir .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.