vodafone geldi rekabet arttı bu yüzden promosyonlar arttı turkcell için artık tekelcilik bitti biraz kampanya yapsın
hemen kaydımı yaptırdım artık oduller bana cıkarsa turkcell e odedıklerım ıcın canım yanmayacak:D
valla değil araba ev,UÇAK verse artık durmam turkcell'de..
bu kampanyalar artık turkcell'in paçasının tutuştuğunun göstergesidir..
hele bir numara taşıma çıksın da...
asıl o zaman görecek anyayı konyayı...
yazdıklarınızı okuyorumda şaşıyorum biri arabanın vergisi var diyo biri nie başladı diyo kardeşim takip takibat olayı takip ederseniz turkcell'de kampanya her ay vardır bir defalığına değil
her abone 100 kontör yüklemek zorunda 1 kere katılması için, 4.200.000 civarında abone katılmış kampanyaya...
hesap edersek turkcell buradan harika para kazandı... verdikleri aldıklarının yanında hiçbirşey..
Bende katılayım, belki bizede çıkar bellimi olur...
Hiç umut beslemem böyle şeyler için ayrıca etrafımda bir sürü insan tanıyorum çekilişten araba kazanan vb bana amorti bile çıkmaz piyangodan o ayrı ;) Ama bu sefer bende katıldım çekilişe.Taş attıkda kolumuz mu yoruldu?
Buyuk harf kucuk harf farkedıyomu yollarken???
kaç aydır bekliyoruz.
yok 0 umut oldugu için bende denemeye bile gerek yok.
2 kere katıldım ikisindede kontör yüklemedim iptal oldu
bana 10 hak verdi 3 çekiliş için hiç bişe çıkmadı reklamlarda herifleri çıkarmışlar inanamıyorum falan dior illa çıkcak diye bişe yok zaten milyon kişi katılmış 80 milyondan olduk ne diyim
güzel bi kampanya..sürekli msj yolluyorlar arkadaşlar..çıksa bari bi bmw
forumda çıkan arkadaşa raslamadık ya 300.000 kişilik forum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme