Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

• relance34 kullanıcısına yanıt
    Hocam Teşekkür ederim. Mesajı görünce 54 tl ödüyorum 59 tl ödemek daha avantajlı 7gb yerine 15 gb bende şansımı denedim geçtim ilk faturam 20 Nisanda gelmişti bugün tan 3 ay oluyordu söyledim hiç sorun etmeden tabi geçebilirsiniz dedi herhalde yeni geçtiğimiz için tekrar teşekkürler...
  • Geçmiş olsun 15 GB / 59 TL Sarı Günler kampanyası sona ermiş görünüyor. İçerik 7.5 GB olarak değiştirilmiş ve link kampanyalar menusunden kaldırılmış. Bugünden itibaren geçen 15GB değil, 7.5 GB alabilecek gibi görünüyor. Numara taşınması bugüne yetişenler bakalım mağdur edilecek mi. Geçiş yaptigin gün değil,numara taşıma başvurusu yaptigin tarih dikkate alınır diyenlerle aynı düşüncede değildim,umarım yanılmış olurum ve kimse mağdur olmaz.

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 21 Haziran 2019; 9:15:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beklenmedik bir kayip oldu bende cok uzgunum Allah geride kalanlara buyuk sabirlar versin. yeri asla dolmayacak cok iyi bir tarifeydi abi. 😑

• Ölümü gösterip,sıtmaya razı etmek.

• Tüüüh gitti güzelim tarife. Ne güzel şamarlıyordu.

• Bu tarife sayesinde Turk Telekom Faturalıda 15GB 35TL tekliflerinin sayısını 2 katına çıkardı. Herkese teklif etmişler 2 gündür.
    Turk Telekom hattı olanlar online işlemlerden hediye paketi logolu yerdeki firsatlari kontrol etsinler.

• 18'inde başvuru yapmıştım, taşınmayı bugüne vermişti TİM bile kesin olarak tarifeyi alabilirsiniz demedi ama bu tarifeye geçiş tamamlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 21 Haziran 2019; 8:55:45 >
  • espial kullanıcısına yanıt
    İçeriklerin ve kullanımların ekran görüntüsünü paylaşabilirseniz iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Ne kadar ödediniz hocam

Alıntıları Göster
    4 ay kalmıştı taahhüt bitmesine 62 lira cayma bedeli çıktı hocam.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Şimdi.türksel salla kazan yaptım instagram 1 gb verdi instagram da kullanmıyorum.. Bunu sadece ins da kullanabiliriz.
    Başka hediye nerden alabiliriz hocam

• Bugün denilen saat 07.16'da sim kartı takıp Turkcell'e geçtim. İlk iş ATM'den sim kart blokesini kaldırmak oldu. İlik gibi hızlı valla. Geçmiş günlerime acıyorum. Bir daha operatörden kısmayacağım. Sefam olsun
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Hocam en çok beğenilen mesajlarda yafess tüm bedava gb kampanyalarını yazdı.

• Simdi salla kazandan verdi. Vodafone yilda 1 defa veriyor oda 1 saatliginine 😂
    Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell hediye internet firsatları ve taktikleri için yoğun soru üzerine hayli zaman ve emek harcayıp şu konuyu oluşturdum. Eklemeler yapmaya da devam edecegim. Konunun özellikle ilk 2 sayfasını okursanız çok faydasını görürsünüz. İlk 2 sayfada yazılanların detaylı görselli anlatımı sonraki sayfalarda mevcut. Turkcellden bol bol beleş internet almak isteyenler kalp butonundan favorilerileyip yazılanları okurlarsa çok faydasını görürler.
    Mobilden giriyorsanız >> https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=137432399

Masaüstü yada laptoptan giriyorsanız>> https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137432399
    linklerinden açabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 21 Haziran 2019; 11:40:21 >

• Benim gibi farklı operatörden gelen varsa muhtemelen operatör kısmında Lifecell yazıyordur. Benim telefon internet ayarlarını uzaktan alamadı. Eğer sizin de böyle olduysa çözümü şu şekilde:

Hücreselden öncelikle LTE'yi etkinleştirin, seçeneğin ses ve veride olduğundan emin olun.

Daha sonra Hücresel Veri Ağı'na girip ayarları sıfırla dedikten sonra telefonu kapatın. 5-10 saniye sonra tekrar açınca Turkcell ve LTE yazısının geldiğini göreceksiniz.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    4.5G aboneliginiz baslamistir. Cihaziniz ve sim kartiniz 4.5G uyumludur. Essiz internet deneyimi icin telefonunuzun sebeke ayarlarindan 4.5G (LTE, 4G) yi secmeyi unutmayin. Talebinizi iptal etmek icin 3G yazip 2200 e gonderebilirsiniz. B002
    Hocam bana böyle mesaj geldi bundan.ücret kesilir mi?

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    4.5G ve 3G hizmeti ücretsiz,karıştırma. Sorun yok rahat ol. Mobil operatorlerde turkcell telesekreter vurgunu konusuna bir göz at sadece. Son mesajlari ozellikle. Profil gecmisimde o konuya yazdigim yazilar gorunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 21 Haziran 2019; 13:24:13 >
  • Valla o konuyu baştan aşağı okudum, hemen telesekreteri kapattım. Dergi, Goller cepte, BİP gibi önemli Turkcell uygulamalarını telefona indirip ayrı bir klasöre attım.

İnternete cidden uçuyor. Vodafone'da geçen yıllarıma acıdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

Benim gibi farklı operatörden gelen varsa muhtemelen operatör kısmında Lifecell yazıyordur. Benim telefon internet ayarlarını uzaktan alamadı. Eğer sizin de böyle olduysa çözümü şu şekilde:

Hücreselden öncelikle LTE'yi etkinleştirin, seçeneğin ses ve veride olduğundan emin olun.

Daha sonra Hücresel Veri Ağı'na girip ayarları sıfırla dedikten sonra telefonu kapatın. 5-10 saniye sonra tekrar açınca Turkcell ve LTE yazısının geldiğini göreceksiniz.
    Hiç gerek yok o işlemlere.

IPTAL LİFECELL TR yazıp 2200’a gönderin 5-6 saniye de Turkcell yazınız ekrana gelecektir :)

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.