Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    turkcell cogu kisi maalesef fiyatindan dolayi gecemiyor pahali tarifeler sunuyor.

1.ceyrekte cok abone kaybettikleri icin su 1 haftalik kampanya bile giden abineleri geri getirmistir kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktaysar O kullanıcısına yanıt
    Geçişlerde 3 gün önceden bittiğini bayi mi söyledi?
  • aynen öyle fiyatları cok yukarı cektıler musterı ıllakı kaybetmıslerdır.

Kendileri de farkında ek ınternet vererek müşteri tutmaya çalışıyorlar

Boyle ara ara kampanyalar yapıp gerı dondurme dusunuyorlardır.
  • espial kullanıcısına yanıt
    evet bayi öyle söyledi. geçiş 3 gün sürdüğünden 20 sinden 3.gün önce diğer operatörlerden gelenlerin işlemlerini durdurmuşlar. Adı üstünde sarı günler vs. ne olurs aolsun 4-5 günlük kampanya yapmanın manasını çözemiyorum. Kişi sınırı yok ama gün sınırı var neyse ne işte bitmiş hayırlısı artık tam da sözleşmemin bittiği ay ilaç gibi gelecekti. tatilde olduğumdan takip edemedim buraları.
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Prosedürleri ıslak imzalardan sonra başlıyor. O tarihte sadece geçiş yapmış olursunuz, tarifeden yararlanamazsınız

• hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Şansınızı deneyin derim

• Arkadaşlar ben 18 Haziran'da yeni hat satın aldım Sarı günler tarifesi ile. Fatura kesim tarihi Ayın 10. Her neyse düne kadar faturam 48 küsürdü bugün 53.33 TL olmuş neden böyle bir artış yaptılar?

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

• faturalı hat taşımada şuan için geçiş yapamıyorum,kampanya bitti sanırım.vodafone kazığından geçiş yapacaktım. her ay 200 tl ödemekten sıkıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

faturalı hat taşımada şuan için geçiş yapamıyorum,kampanya bitti sanırım.vodafone kazığından geçiş yapacaktım. her ay 200 tl ödemekten sıkıldım.
    200 lira mı? Tarifeniz nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım kampanya uzatıldı. Bilgi alan varmı?

• daha yeni konuştum müşteri hizmetleriyle böyle bir bilgi yok ama siz kimden öğrendiniz?

yeni dediğim 1 saat önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 20 Haziran 2019; 15:58:44 >
  • oktaysar O kullanıcısına yanıt
    Burada Kampanyanın Son Günü diye uyarı veriyordu. Ama gördüğün gibi süre bilgisi kalkmış. Kampanyanın süresi dolduğu an otomatik kaldırılması gerekiyordu.

• Müşteri temsilcisi, süpriz bir gelişmeyle kaldırıldı artık o tarifeyi size sunamıyorum, hatta hat taşımaları 3-4 gün sürdüğünden 17-18i gibi diğer operatörlerden gelenler için zaten bitirildi dedi.

şimdi tekrar aradım değişen bir şey yok malesef. 17'si itibariyle diğer operatörlerden geçiş bitmiş, bugün itibariyle de yeni abonelikler ve faturasızdan geçiş bitecekmiş.

Sitelerinde adam gibi açıklamaları lazım aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 20 Haziran 2019; 16:14:12 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajımı görür cevap verirsiniz diye düşündüm ama cevap vermediniz

Arkadaşlar ben 18 Haziran'da yeni hat satın aldım Sarı günler tarifesi ile. Fatura kesim tarihi Ayın 10. Her neyse düne kadar faturam 48 küsürdü bugün 53.33 TL olmuş neden böyle bir artış yaptılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 20 Haziran 2019; 16:25:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Şu kampanya 2 ay sürse tozu dumana kattıydın Turkcell.
    Ben kazanırken diğer operatörler de kazansın dedi bence Cayma bedeli ödedim bu tarifeye geçmek için
  • HA-DH kullanıcısına yanıt
    Hocam vergiler vs ancak yansıyor. Bende de o şekilde merak etmeyin.

• Sari Gunler devam ediyor ama bu cihazlar icin gecerli olan tarih galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sarı günler 15 gb olan tarife şimdi geçtim. Nisan ayında Turkcell'e geçmiştim. Lifecell 7 gb faturalı kullanıyorum. Konuyu görünce şansımı deneyeyim dedim. İnternet sitesinden başvuru yaptım hattınız uygun değil dedi. Ben de müşteri hizmetlerini aradım. 90 gün geçmedi, nisan ayında Turkcell'e geçtim dedim. Baktı kontrol etti evet geçebilirsiniz dedi. Bugün son günmüş. Haber verene teşekkür ederim, sizde faydalanın diye bilgi vermek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokcesel

Ben kazanırken diğer operatörler de kazansın dedi bence Cayma bedeli ödedim bu tarifeye geçmek için

Alıntıları Göster
    Ne kadar ödediniz hocam

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.