Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin kendi fikriniz tabiki ama bence asıl TT uygulaması çok daha kullanışsız ve yapılabilecek çok az işlem var.
    Kazı kazan saçmalığından söz etmiyorum bile. Anlamsız kullanımı az hediyeler veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    İlk etapta bende nefret ettim ama zamanla alışıyorsun. Diğerlerine göre hakikaten çok kullanışlı. Sen sanırım sadelikten hoşlandığın için böyle düşünüyorsun.

Görselliği bile yeter

• Bir açıkmı var çözemedim. Son 90 günde faturaızdan faturalıyada geçenler bu tarifeye geçebiliyor.

• Hattim 06:30 bu tarife ile acildi.
    37 gb int var zor harcanir bu 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 26 gündür faturalıda olan hattı geçirmediler. Neden geçirmediler müşteri hizmetlerine sordum bir şeyler söyledi ama anlamadı. Oysa ki açıklamada doksan gün şartı var. Biz diğer operatörden taşıttığımız halde geçmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • icoud kullanıcısına yanıt
    Hocam selam,

Eşim dün Akasya TIM'de işlem yaptırmış, bu tarifeye geçmiş. Özellikle "hattın aktif olma zamanı önemli deniyor, onu sor" dedim. Sormuş, başvuru tarihi önemli demişler. Bakalım göreceğiz.
  • eXaline kullanıcısına yanıt
    Kampanyada diyor ki 90 günü aşmayan turkcell müşterisiysen. Yani Turkcelle 90 gün içinde geçtiysen faydalanabilioyrsun. Tcelle 91 gün önce geldiysen faydalanamıyorsun. Sen bi iletişim merkezine git, sonra teşekkür mesajını gönderirsin :)
  • bende 17sinde başvurdum hat taşıma için, herhangi bir dönüş olmadı.

Verilen talep numarasındada bir talep yok diye hata çıkıyor.

Sanırım fazla talepten reddedildi talebim.

• Hz.haha H kullanıcısına yanıt
    Numara taşıyarak faturasiz tarifeye gelenlerin faturali tarifeye geçebilmesi için 30 günü doldurma şartı var mı diye sordunuz mu? Bir sorun isterseniz.

• Faturasız gsm operatöründen bu turkcelle geçiş yapan faturalı hatta tarifeyi vermesiler. Bir ayı doldurması mı ne gerekiyormuş. E kampanya bitecek o zamana kadar dedim bişey de yapmadılar. Turkcell de sapıttı.

senlik duru. degil. tum poeratorlerde faturasiz hat fatirali hat gecis icin en az 30 gun gecmesi gerekir.

sen odeme tipini degistiriyorsun.
    bu Turkcellde de aynidir Diger 2 operatorde de aynidir.

• Leonthas kullanıcısına yanıt
    fazla talep degil bayideki arkadasin beceriksizligi yanlis sisteme girmis olabilir.

veya yanlis bilgilerden kay akli olabilir.

tekrar basvur. bugun 23 haziran a kadar uzatildigini soyluyor arkadaslar sansini dene jesinlikle

• Dayanamadım bende geçtim. Eski tarifeme göre 22tl farkla 11gb fazla internet kullanacağım.

• Numara taşındığından itibaren otuz gün içinde başka bir tarifeye geçiş yapılabiliyor TTde ve VFde. Faturalıda demekki fatura kedilmesi lazım. Bilemedim. Zaten ben başkasını geçirecektim hayatta faturalı kullanmam sabancı gibi zengin bile olsam kafamı ağrıtmam yüklerim 50 veya 100 kafamı dinlerim.

tarife ve paket konusuna aciklik getirelim.

turk telekom ve vodafone da faturasiz hatlarda paket alabilirsin. 30 gun icinde istedigin kadar.

turkcelde de o sekildedir.
    faturali hatlarda tarife vardir. 3 operatorde de. birini secmek zorundasin. mevcut faturali tarife kullanirken baska bir fatirali tarifeye 30 gun sonra bir sonraki fatura kesim tarihinde aktif olacak sekilde degistirirsin. ayni fatira donemi icerisinde 2 l.kez tarife degistiremiyorsun degistirsen de ustte dedigim sekilde olur

faturasiz hattan faturali hatta gecis icin de 30 gun beklemek lazim cunku burada odeme tipi degisikligi yapiyorsun.

ayni sekilde faturaliyi begenmedim sayatsan faturasiza gexmek icin 30 gun faturali kullanmak zorundasin.

30 gun yasal sinirdir.

• Doğeu diyorsun. Ben faturasız hatların tarifeleri ile karıştırdım. Faturasızda ilk ay değişebiliyoesun faturalıda o yok belli ki. Teşekkür ederim.

sikinti yok hocam bilgi paylastikca degerlenir

• turkcellde 12 aylık mı taaahhüt var sadece yoksa vodafone gibi 12 ay ayrıca istersek 12 ay uzatabiliyor muyuz bilgisi olan var mı
  • Zaten online başvuru yapmıştım. Tekrar denedim Şuan için bu paket yok 54TL'ye 10GBlık paketi var. Bekleyeyim akşama kadar bakalım durum nedir? Belki güncellenir.

• Bugün itibariyle faturasızdan faturalıya geçiş için başvursam bu tarifeyi kullanabilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.