Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müşteri hizmetlerini aradım şimdi, 20.06.2019 son tarih diyor.

Hiçbir şekilde uzatılma gibi birşey yok dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Benimde aynı, tarifeyi alamayacağız gibi, iptalde edilemiyor.
    Neden alamayacağız anlamadım.
  • Turkcell hukuk biriminden aldığım bilgiye göre başvuru süresince internetten eğer bu paket için abone olduysak
    Bu paketten yararlanırız.
  • Ya ben 2 hafta önce numarayı taşıdım. Faturasıza. Şimdi geçeyim bu tarifeye diyorum bayi 45 gün kalmış olmanız lazım diyor. Müşteri temsilcisini arıyorum geçiş yapabilirsiniz diyor ama bayi yapmalı diyor. Nasıl iştir anlamadım ben valla. Hattı taşırken en avantajlı paket ne dedim farurasız 5 gb lifrcell paketi yaptılar beni. Geçemiyor muyum şimdi ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay önce lifecell 7gb a taşımıştım hattımı baktım 90 gün geçmemiş hemen bu tarifeye döndüm teşekkürler

• Ayın 20'si mesai bitimine kadar hattını bu tarifeye taşıyan bu tarifeden yararlanır. Nokta!
  • Operatör değiştirip Vodafone'dan kaçmak istiyordum. 6 yılın sonunda ilk defa Turkcell'e geri dönmeyi düşündürtmüştü bu kampanya ama yetişmiyor. 1 haftalık kampanya komikmiş ama kendileri bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: eXaline

Operatör değiştirip Vodafone'dan kaçmak istiyordum. 6 yılın sonunda ilk defa Turkcell'e geri dönmeyi düşündürtmüştü bu kampanya ama yetişmiyor. 1 haftalık kampanya komikmiş ama kendileri bilir.
    20'sine kadar geçebiliyorsun. Son başvuru yaptığın tarih önemli. Kampanya 20'sine kadar yeni üye kabul ediyor
  • eXaline kullanıcısına yanıt
    Turcell timden basvuru aliyor iseler ve olay bu sekilde ise seninde gecmen lazim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Evet ama Vodafone'da 3. ayımdayım daha ve 90 gün Cuma doluyor. Bugün başvusam her türlü red yerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXaline -- 19 Haziran 2019; 18:49:29 >
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    TİM, kesin konuşmadı alamayabilirsiniz dedi.
  • espial kullanıcısına yanıt
    Saçmalamışlar sim kartı takıp geçiyoruz bu kadar

• 1 saat önce çağrı merkezinden Özlem hanım ile görüştüm. Kampanya bitiş tarihi 20 Haziran olarak söyledi. Yarına kadar yapılan tüm işlemler kabul edilmektedir dedi. Yarın saat tam kaça kadar bilmiyorum ama bugün yapılan başvurularda kabul olacak anlamına gelmektedir. Bilginize.

• 23üne uzamış bizzat bayiye sordum. Saldırın! :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4gb 750dk 34.90+öiv nasıl acaba fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

2 ay önce lifecell 7gb a taşımıştım hattımı baktım 90 gün geçmemiş hemen bu tarifeye döndüm teşekkürler
    Ayni durumdaydim, ben de pek umitlenmemistim ama kabul etti. Super oldu 👍

• bu akşam iş çıkışı aldığım yeni hat ile paketi kullanmaya başladım. gerçekten çok avantajlı bi paket. kaçıranlar üzülür diyorum sadece.

• Dün hattım taşındı kullanmaya başladım türk telekom'dan geçtim ancak bu dijital operatör uygulaması turk telekom online işlemler uygulamasına nazaran rezalet hem yavaş hem karmaşık geldi ancak internette hız konusunda hakikaten üstün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetgox -- 19 Haziran 2019; 21:37:9 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.