Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.721
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Turkcell'e daha niye gidesin ki? Zaten hattı taşırken bu tarifeyi istediysen hattın bu tarifeyle açılacak o saatte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Hocam Turkcell'e daha niye gidesin ki? Zaten hattı taşırken bu tarifeyi istediysen hattın bu tarifeyle açılacak o saatte.
    Hocam turkcelldeydim, tarifem az parası yüksek diye bozdum 50tl bozma bedeli çıktı tahhüt falan dayanamadım 6gb internete. Vodafoneye geçtim işte, ardından lifecell'e geçeceğim. Direk geçiş olmadı diye.

Yoksa yanlış birşey mi yaotım?

• Yok hocam yapacağın işlemi yapmışsın zaten, daha yapman gereken birşey yok. Denilen tarih ve saatten 1 dakika sonra hattını tak kullanmaya başla.

• quote:

Yok hocam yapacağın işlemi yapmışsın zaten, daha yapman gereken birşey yok. Denilen tarih ve saatten 1 dakika sonra hattını tak kullanmaya başla.
    Hocam hatlarımız karıştı galiba :)

Baştan yaptıklarımı söyliyeyim;

Ben turkcelde 55tl ödüyordum 6gb internet 1000dk 1000sms hemen bittiği için siizn bu konuyu gördüm ve dediğinizi yaptım
    Vodafoneye gidip faturasız hatta geçmek istiyorum dedim ve elime hatı verdiler mesaj geldi ve mesajda 18.08 7:20 de hattı tak kullan dedi.

Turkcellden mesaj geldi ve 90-100tl fatura çıkacak yazdı. Her türlü kabul ettim.

Şimdi vodsfone nin verdiği tarihte hattı takıp, ertesi gün hemem lifecell e geçmek için arıyayım mı?

• Ha ben Turkcell'e döndün sandım

Vodafone'da hat sabah 7'de açılıyormuş, öğlen vaktinde Turkcell bayiisine gidip hattı bu tarifeye taşıyabilirsin

• Arkadaşlar ben mevcut turkcell abonesiyim bu tarifeden yararlanamiyorum . Hattimi baska operatöre taşıyıp tekrardan turkcele gecicem yararlanmak icin .Bunun icin kac gun beklemem gerek süreç hakkinda bana yardimci olabilir misiniz?

• Diğer operatörde hat açıldığında direk geri gelip bu tarifeye geçebilirsin, bekleme şartı yok.

• bir kaç ay öncesi aynı soruyu sordum operatör'e :) 90 gün dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

54 TL olan Lifecell Sarı Günler tarifesi 59 TL mi olmuş?
    1 yıl boyunca sabit fiyat değil miydi? Şimdi eşimin telefonundan kontrol ettim güncel fatura 59 TL gözüküyor. Kampanya ilk çıktığı zaman geçişi yapmıştık.
  • Bu lifecell in tv+ paketi neleri kapsıyor bir türlü bulamadım.
    S sportta premier lig izlenebiliyor. Bu kanal ücretsiz midir.
    Sonra fatura gelmesin

• sp@wn kullanıcısına yanıt
    59 liradan faturalandırılmaya devam edersin.

• Üstüme hat devir aldım. Devir sırasında seçebileceğim tarifeler sınırlıymış. Ben de seçtim mecburen bir tane. 1000dk + 15gb + 100 sms olan ve 65 tl ücretli tarifeyi seçtim. 2gb facebook twitter da var. Bu tarife nasıldır turkcellde daha iyi bir tarife var mı? Aslında bana 8-10gb civarı yetiyordu. bu teklife en yakın 3gb 50 tl lik tarife olunca bunu seçtim.
  • theory of a dead man kullanıcısına yanıt
    59 tl'idi o, 65 tl oldu ve pek cazibesi kalmadı. Ha kötünün iyisi diyelim.

25 yaş altı TC bulabilirsen 2. ay 14+5GB 59 lira olan GNC Fırsat Pro'ya geçersin.

Veya 10+3GB 49 TL gibi başka GNÇ tarifeside var.

Bu +5 veya +3 olan kota facebook, instagram, twitter ve youtube'a özel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 20 Ağustos 2019; 12:33:14 >
  • quote:

Evde, işyerinde ve kendi işyerimde hızlar yerlerde. Bırak youtube'da video izlemeyi, dandik facebook videolarını bile izleyebilirsen ne âlâ.

Bu hizmet için 135 lira veriyorum, cihaz taksidim olmasa bir dk bu tarifede tutmam.

Vodafone'un tek sevdiğim yönü, şebeke içi HD görüşme imkanı sunması. Gerisi tırt.
    uygulamaları güncel tut. ben hiç sorun yaşamıyorum. başka telefonda bir dene istersen. pc den bile izliyorum problem yok.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam bu TC ile genç pro paketi nasıl oluyor

• Tanista kullanıcısına yanıt
    Nasıl nasıl oluyor, anlamadım?

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam hat benim üzerime Turkcell e türk telekomdan geçeceğim. Kardeşimin TC numarasını versem kampanyadan yararlanabilir miyim

• quote:

59 tl'idi o, 65 tl oldu ve pek cazibesi kalmadı. Ha kötünün iyisi diyelim.

25 yaş altı TC bulabilirsen 2. ay 14+5GB 59 lira olan GNC Fırsat Pro'ya geçersin.

Veya 10+3GB 49 TL gibi başka GNÇ tarifeside var.

Bu +5 veya +3 olan kota facebook, instagram, twitter ve youtube'a özel oluyor.
    Hocam oğlumun tc sini ygulamaya girdim ama gnc fırsat pro ya geçemiyorum.

Hattınız bu tarifeye uygun değildir diyor. Faturalıyım.

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Kaç aydır Turkcell'desin? Bu yeni müşterilere özel bi tarife..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 21 Ağustos 2019; 16:9:58 >
  • Tanista kullanıcısına yanıt
    Tabiiki, taşıma esnasında kullanıcı olarak onu tanımlarsın olur.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.