Şimdi Ara

Turkcell'den Navigasyon - Yol Bilgisi (22.09.2011 Uygulama Appstore'da) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afterlife97

iGo iyidir iyi gerek yok aboneliğe para vermeye.

haklısınız hocam ... önümüzdeki bayram için pusudayım ... igo bir kıyak daha yapar belki ... yapmazsa 29 $' dan 36 $' ra çıkan igonun fiyatının düşmesini beklicez .. başka çare yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda1

quote:

haklısınız hocam ... önümüzdeki bayram için pusudayım ... igo bir kıyak daha yapar belki ... yapmazsa 29 $' dan 36 $' ra çıkan igonun fiyatının düşmesini beklicez .. başka çare yok .

aklin yolu 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

quote:

aklin yolu 1

tabiki zaten gelen faturaların içinden çıkamıyoruz ... kafalarına göre yazıyolar .. araya bunuda sokup kendimize dert yaratmayalım . kabarık faturalar için sonra müşteri hizmetlerini arayınca '' efendim bizim navigasyonumuzla bu hafta 2 kere mertere gitmişiniz onun ücreti o '' demesinler

• quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

quote:

2000 küsür tl verip turkcell'den telefon alıyoruz üstünede aylık 6 tl gibi rakam talep ediyorlar...gerçekten komik...telefonu elime almaktan korkar oldum...

Turkcell beles bisey verir mi la adama

aynen turkcell bedava birşey verir mi hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

@metinTasci dan alinti "millet bide ucuz gibi yazmıs 1.5tl diye yılda 72tl ediyo igo primo turkey akarrr" su girdiyi kimse okumamis anlasilan sizin ucuz dediginiz bumu??? igo Turkiyeye kalitesi ve haritasi kendini ispatlamis bir urune 1 kere para verirlir kurtulunur, abonelige ne gerek + onu gectim niye bedava degilde abonelik sistemi??

Sadece navigasyon olsa %100 haklı olurdunuz ama bu programda trafik bilgiside veriliyor ve bu özellik dünyada abonelik sistemi üzerinden çalışmaktadır (bknz:http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=52154197). Onun dışında tatile 1 haftalığına gidecek olanlar için iGO'ya 50 tl vermektense haftalık 1,5 tl ile navigasyon işini halletmelerini sağlıyor. Sonuçta alternatif bir ürün, sık navigasyon kullanan kişilere bende iGo'yu öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

250 mb'lik sygic'i telefonda tutmaktansa bunu yüklerim hafıza açılır (16gb kullanıyorum)

sygic te trafik özelliği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pichpunk

quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

250 mb'lik sygic'i telefonda tutmaktansa bunu yüklerim hafıza açılır (16gb kullanıyorum)

sygic te trafik özelliği var mı?

Şimdilik yok
  • Haftalık ve aylık olarak ücretlendirmek nedir ya? Bu kadar aptalca bu kadar salakça birşey olabilir mi? Tamam paralı yapacaksan yap, 1 defaya mahsus al paranı. Ama haftalık ve aylık yaparak müşterilerini kendine bağlamak ve onları soymaya çalışmak nedir ya?
    Bu insanların turkcellden nefret etmesini istiyorlar sanırım.
  • Arkadaslar Bende igo vardı boşboşuna para verdim içerik iğrenç ..Burada galiba igo reklamı yapan birileri var kötüleme yapmışlar. Turkcell Yolbilgisini yükledim beni cezbetti trafik olması İstediğin zamanda ayrılma imkanı veriyor. Nöbetci eczane ihtiacım oldu gece mesela 5 dk rota cizdirip götürdü eczane'ye .. Bazı arkadasların galiba gözlükleri pis kalmıs göremiyorlar.. Dünyada kabul edilen bir sistemi türkiyeye sokmuşlar ama galiba bazıları navigasyon satışlarını etkiliyecek diye karalama başlatmışlar... Bence harita güncelliği konusundada turkcell buna cok onem veriyordur her seferindede birileri gibi para istemiyecektir.
  • Bende igo kullanıyorum, bir süredir satın aldım igo yu. Ama jailbreak yaptığımda diğer navigasyonlarıda denedim, bence Türkiye için en iyisi şuanda İGO.
    Turkcell i denemedim, Ankara daki trafik durumunu sağlıklı veriyor mu deneyen oldu mu, o çok lazım bana navigasyondan çok, hemen abone olurum, istediğim gibiyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Bende igo kullanıyorum, bir süredir satın aldım igo yu. Ama jailbreak yaptığımda diğer navigasyonlarıda denedim, bence Türkiye için en iyisi şuanda İGO.
    Turkcell i denemedim, Ankara daki trafik durumunu sağlıklı veriyor mu deneyen oldu mu, o çok lazım bana navigasyondan çok, hemen abone olurum, istediğim gibiyse...

31 Ekim'e kadar bedava, deneyin beğenmezseniz iptal edersiniz.
  • bugün metrobüsten kaynaklı trafiği denedim rotam havalimanı büyükçekmece arasıydı.

küçükçekmecede yoğun bir trafik olmasına rağmen yol yeşildi avcılardan sonra açılan yol açık olmasına rağmen ise kırmızıya yakındı yani tersini gösteriyordu. şimdilik programın yeni olmasına veriyorum zaten ekimin sonuna kadar bedava zamanla iyileştirme yapacaklarına inanıyorum.
  • Arkadaslar 20 Büyük ilde trafik bilgisini içine koymuslar. Ben sürekli karsıya gidip geliyorum ve İBB çamlıcada 70 km hız gösterirken... Turkcell kilit diyordu ve doğruydu. Sistemin en büyük avantajı size vakit kazandırması . Dün poileri inceledim doğruluk oranı cok yüksek bayağı emek vermişler. Suan mevcutta olan igo da poi rezaletti.
  • dün deneme fırsatını buldum. Bostancı dan topkapıya gidecektim.
    ibb trafikten ve kameralardan bakınca 1. köprü gidilmez gözüküyordu. çamlıca bağlantısı 10 şerit duruyordu. Oraya girsem en az 30 dk da köprüye gelinir. Ki köprü sonrası zincirlikuyu, mezidiyeköy de kırmızı gözüküyordu ama turkcell yolbil navigasyon 1. köprüden gidersem 25dk da gideceğimi söylüyordu.Bu deneyimim yolbilin hesaplamayı kesinlikle yanlış yaptığını düşündürdü. ikinci köprü sadece kavacık bağlantısı kırmızı, geri kalan heryer yeşildi. Tabii ki 2. köprüden gittim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkerem

dün deneme fırsatını buldum. Bostancı dan topkapıya gidecektim.
    ibb trafikten ve kameralardan bakınca 1. köprü gidilmez gözüküyordu. çamlıca bağlantısı 10 şerit duruyordu. Oraya girsem en az 30 dk da köprüye gelinir. Ki köprü sonrası zincirlikuyu, mezidiyeköy de kırmızı gözüküyordu ama turkcell yolbil navigasyon 1. köprüden gidersem 25dk da gideceğimi söylüyordu.Bu deneyimim yolbilin hesaplamayı kesinlikle yanlış yaptığını düşündürdü. ikinci köprü sadece kavacık bağlantısı kırmızı, geri kalan heryer yeşildi. Tabii ki 2. köprüden gittim.

ben bugünde havalimanı büyükçekmece güzergahını denedim milim ilerlemediğimiz halde yeşil gösteriyordu yani anlamadığım sadece avcılar bölgesinde mi hatalı acaba yoksa bana mı garezi var:)

• quote:

quote:

ben bugünde havalimanı büyükçekmece güzergahını denedim milim ilerlemediğimiz halde yeşil gösteriyordu yani anlamadığım sadece avcılar bölgesinde mi hatalı acaba yoksa bana mı garezi var:)

Merhabalar,

Ben baktım büyükçekmece küçükçekmece arasında ibb ile aynı ikisi de mi yanlış. İbb de zaten avcılardan sonra gri. Hangi bölgeyi kast ediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aup

quote:

quote:

Merhabalar,

Ben baktım büyükçekmece küçükçekmece arasında ibb ile aynı ikisi de mi yanlış. İbb de zaten avcılardan sonra gri. Hangi bölgeyi kast ediyorsunuz.

ibb şu an avcılar beylikdüzü kısmını pek göstermiyor yani gri renkte onun hricinde küçükmece yeşil iken trafik vardı avcılar kırmızı iken yol açıktı en azından ilerliyorduk

• Abonelik sistemi de nedir bir kere igo'daki gibi para almalari lazim oyle olur diyen arkadaslar..

dunyanin her yerinde boyledir diye konusmiycam, ama kendim su anda kullandigim icin bildigimden Amerikada su anda da durum aynen boyle..

Herhangi bir navigasyon cihazina bir kere para verip isin icinden cikarsiniz fakat navigasyon cihazini bir de trafikli olarak aliyim derseniz ilk 3-6 ay arasinda ucretsiz trafik bilgisini kullanma hakki verir ondan sonra aylik yada yillik olarak ucret alir bu trafik bilgilerinin cihazininizda devam etmesi icin, yoksa sadece navigasyon ozelligi kullanilabilen bir ciha olur trafik bilgisi alamazsiniz.

haftalik 1.5 aylik 6tl bence cok uygun bir ucret , daha da yeni bir program oldugu icin daha ufak tefek eksiklikler / sikintilar olabilir ustteki arkadaslarin bahsettigi gibi bunu da cabucak hallederler bence.
  • Ücret istenmesi tabiki normal anormal olan fiyatı.İgo iphone versiyonua trafik bilgisi ekledi yıllık 24TL ye geliyor.Turkcell her zamanki kazıkcell mantığını devam ettiriyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuntiz07

Abonelik sistemi de nedir bir kere igo'daki gibi para almalari lazim oyle olur diyen arkadaslar..

dunyanin her yerinde boyledir diye konusmiycam, ama kendim su anda kullandigim icin bildigimden Amerikada su anda da durum aynen boyle..

Herhangi bir navigasyon cihazina bir kere para verip isin icinden cikarsiniz fakat navigasyon cihazini bir de trafikli olarak aliyim derseniz ilk 3-6 ay arasinda ucretsiz trafik bilgisini kullanma hakki verir ondan sonra aylik yada yillik olarak ucret alir bu trafik bilgilerinin cihazininizda devam etmesi icin, yoksa sadece navigasyon ozelligi kullanilabilen bir ciha olur trafik bilgisi alamazsiniz.

haftalik 1.5 aylik 6tl bence cok uygun bir ucret , daha da yeni bir program oldugu icin daha ufak tefek eksiklikler / sikintilar olabilir ustteki arkadaslarin bahsettigi gibi bunu da cabucak hallederler bence.

Adamlar ilkonce sadece Navigasyona bu ucreti istiyorlardi, Trafik bilgisi sonradan isin icine girdi, senelik 72 Lira yinede cok zira para vermeyi kesince sadece trafik bilgin kesilmiyor komple navigasyondanda oluyorsun. igo Turkiye oyle degil, Navigasyona 1 kere, trafik bilgisinede senede 1 kere para veriyorsun para vermezsen sadece trafik bilgin kesiliyor ama Navigasyon senindir.

Senin bahsettigin, isi Navigasyon olan sirketler ekstra Trafik bilgisini senelik makul bir ucrete satmalari normal. Ama Turkcellin isi Navigasyon degil, dolayisiyla bu hizmetten para degilde musteri memnuniyeti kazansa (Tabii bunu diger hepsi yapsa) ornegin Navigasyonu ucretsiz veren gsm operatoru var Dunyada. (Hemde igo' dan alip) dedigim gibi keske bizdede yapsalar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.