Şimdi Ara

Turkcell'den Navigasyon - Yol Bilgisi (22.09.2011 Uygulama Appstore'da) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • agalar bizim ücretsiz indirdiğimiz igo turkey güncelleme geldiğinde sorun çıkartır mı.forumda bir arkadaş bu yüzden 1 dolar olsun o zaman alırım daha sonra güncellemede sorun çıkmaz demişti.
  • Bence guncellemede ucret talep ederler.
  • 1 dolar verip mi alsaydık yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Standartuye

agalar bizim ücretsiz indirdiğimiz igo turkey güncelleme geldiğinde sorun çıkartır mı.forumda bir arkadaş bu yüzden 1 dolar olsun o zaman alırım daha sonra güncellemede sorun çıkmaz demişti.

neden cıksınkı ?
  • Bu uygulamanın en büyük özelliği büyük illerde trafik yoğunluğunu gösterip rotayı ona göre çizmesidir. iGO'da şu an bu özellik yok, olsada %100 paralı olur.

Bu arada hala app store'a geri konmamış
  • Arkadaşlar, appstore'da bedava iken indirdiğiniz şey 1 dakika sonra paralı bile olsa ve hatta 5000$ bile olsa siz güncellemeleri hiç para vermeden alırsınız, hatta yanlışlıkla silseniz bile 0$ vererek indirebilirsiniz.
  • Uygulama şu an yayındadır arkadaşlar.

http://itunes.apple.com/tr/app/turkcell-yolbilgisi/id460376699?mt=8

1 hafta gibi kısa süreliğine (tatiller gibi) ihtiyacı olanlara 1,5 tl gibi bir rakam oldukça uygun olacaktır. Onun dışındaki durumlarda tabiki iGO
  • uygulama açlmıyo bende. üyelik bilgilerinize ulaşılamad diyo ve ekran öylece kalıyor. Sizde de aynı sorun var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekkocum

uygulama açlmıyo bende. üyelik bilgilerinize ulaşılamad diyo ve ekran öylece kalıyor. Sizde de aynı sorun var mı acaba?

Abonelik aşamasında 3G'den bağlı olmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aup

quote:

uygulama açlmıyo bende. üyelik bilgilerinize ulaşılamad diyo ve ekran öylece kalıyor. Sizde de aynı sorun var mı acaba?

saol 3g den hallettim. ama sadece aylık 6tl olan paket gözüküyor. Haftalık abonelik var diye bişey duymuştum ben 1.5TL ye. Yani denemek için 6TL yi mecburen bayılmak zorundayım öylemi?
  • jb'nin gözünü seveyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

jb'nin gözünü seveyim

JB yide geçtim buna para verene kadar gider igoyu satın alırım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aup

quote:

saol 3g den hallettim. ama sadece aylık 6tl olan paket gözüküyor. Haftalık abonelik var diye bişey duymuştum ben 1.5TL ye. Yani denemek için 6TL yi mecburen bayılmak zorundayım öylemi?

31 Ekime kadar bedava faturalı hatlara aylık 6 ( 3g dahil) kontörlü olanlara 1.5 tl haftalık. Kullanımda 3G şart değil sadece abonelikde.

• yani ben ilk başta 6tl lik kısmı kabul edip satın alırsam 31 ekime kadar para ödemicem öyle mi?

peki 31 ekimde iptal ettirsem ücret öder miyim? ya da iptal ettirebilir miyim?
  • Arkadaşlar ;

Sürekli güncellenen bir hizmet olacagından şüphem yok... Bugun sabah itibariyle indirdim .... Ses Olayı, Haritada gerçek trafik bilgisi olmasına rağmen hızlı. 6 TL navigasyon ve trafik için değer...
  • Son derece kullanışlı ve faydalı bir uygulama arkadaşlar. Gününün çoğunu trafikte geçirenler için benzinden edilecek tasarruf düşünüldüğünde 6 TL hiç bir şey değil. Herkese tavsiye ederim.
  • 250 mb'lik sygic'i telefonda tutmaktansa bunu yüklerim hafıza açılır (16gb kullanıyorum)
  • iGo iyidir iyi gerek yok aboneliğe para vermeye.
  • iGo varken buna gerek yok
  • @metinTasci dan alinti "millet bide ucuz gibi yazmıs 1.5tl diye yılda 72tl ediyo igo primo turkey akarrr" su girdiyi kimse okumamis anlasilan sizin ucuz dediginiz bumu??? igo Turkiyeye kalitesi ve haritasi kendini ispatlamis bir urune 1 kere para verirlir kurtulunur, abonelige ne gerek + onu gectim niye bedava degilde abonelik sistemi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 23 Eylül 2011; 23:32:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.