Şimdi Ara

Turkcell'den Şikayetler.Yol gösterin LTF. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu gitgide daha vahim bir durum alıyor arkadaşlar.Turkcell bana geri dönüş yaptı yapmasınada 5 kere yolladığım faksın ellerine ulaşmadığını söylemek için aradılar.Ya ben anlamıyorum yine TİM mağzasından genel merkezlerine 5 kere yolladığım faks nasıl ulaşmaz.Hayır o faksıda almadan işlem başlatamıyorlarmış.Çakallara bak ya.Sinir ettiler tatilimi rezil ettiler.Ama bazı kişilerinde ve avukatında dediği gibi ilk resmi iş gününde savcılığa gidip turkcell hakkında suç duyurusunda bulunucam.Ondan sonra bakalım kim kimi bir gün içinde kaç kere arıyor.Umarım sorularına cevap olmuştur arkadaşlar.Bu konuşmaları yeni yaptığım için hala sinirliyim.Yazımada yansıyodur sanırım.Ben bu kadar pişkinliği hiç bir şirkette görmedim.Belki yakınlarınızda yapmış olabilir diyorlar inanabiliyormusunuz ya.Yakınlarıma yani evimin içindekilere dolandırıcı damgası vurabiliyorlar.Onlara öyle bir tazminat açıcamki kaç kere arıcaklar bakalım beni anlaşabilmek için ama yemezler.Gazeteci tanıdıklarada anlatıcam durumu mutlaka.

• quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

Kimlik kaşe olayını bilmiyordum şimdi ne diye kaşeletmemiz lazım onu bir açarsanız ilerdeki durumlarda bende dikkat ederim bu arada konuyu açan arkadaşa sabır diliyorum çünkü gerçekten sıkıntılı süreçler işallah işi yoluna koyar.

arkadaşım operatörlerden hat alırken veya hattını taşırken senden kimliğini istiyor sen evrakları imzalarken oradaki eleman senin kimlik fotokisini çekiyor işte sen oradaki elemandan kimlik fotokopisine bu işte kullanılacak diye yazı yazıyorsunuz veya onlarda bu yazı hazır kaşeler var fotokopinin üstüne kaşeliyorlar yada siz yazıyorsunuz işte o eleman bu kimlik fotokopisini sadece bu iş için kullanıyor yoksa yukardaki arkadaşın başına geldiği gibi kimlik fotokopisini kullanıyorlar.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal.k

Konu gitgide daha vahim bir durum alıyor arkadaşlar.Turkcell bana geri dönüş yaptı yapmasınada 5 kere yolladığım faksın ellerine ulaşmadığını söylemek için aradılar.Ya ben anlamıyorum yine TİM mağzasından genel merkezlerine 5 kere yolladığım faks nasıl ulaşmaz.Hayır o faksıda almadan işlem başlatamıyorlarmış.Çakallara bak ya.Sinir ettiler tatilimi rezil ettiler.Ama bazı kişilerinde ve avukatında dediği gibi ilk resmi iş gününde savcılığa gidip turkcell hakkında suç duyurusunda bulunucam.Ondan sonra bakalım kim kimi bir gün içinde kaç kere arıyor.Umarım sorularına cevap olmuştur arkadaşlar.Bu konuşmaları yeni yaptığım için hala sinirliyim.Yazımada yansıyodur sanırım.Ben bu kadar pişkinliği hiç bir şirkette görmedim.Belki yakınlarınızda yapmış olabilir diyorlar inanabiliyormusunuz ya.Yakınlarıma yani evimin içindekilere dolandırıcı damgası vurabiliyorlar.Onlara öyle bir tazminat açıcamki kaç kere arıcaklar bakalım beni anlaşabilmek için ama yemezler.Gazeteci tanıdıklarada anlatıcam durumu mutlaka.

ben sana baştan söyledim arkadaşım senin tek yapacağin savcılığa başvurmak ve bu işi sizin yapmadığınızı ispatlamak biraz zaman alacak ama sonuçta siz kazanacaksınız ayrıca ileride göreceksin mahkemeye çıktığında bu işi yapanla karşılacaksın mahkemede, buna benzer bir olay akrabamda yaşadım. siz burada mağdur kişisiniz tek yapacağınız kanuni yoldan gidip işi bitirmek belki türkcel size bu paraları ödetecek ama sonra hepsini tahsil edeceksiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Kimlik kaşe olayını bilmiyordum şimdi ne diye kaşeletmemiz lazım onu bir açarsanız ilerdeki durumlarda bende dikkat ederim bu arada konuyu açan arkadaşa sabır diliyorum çünkü gerçekten sıkıntılı süreçler işallah işi yoluna koyar.

arkadaşım operatörlerden hat alırken veya hattını taşırken senden kimliğini istiyor sen evrakları imzalarken oradaki eleman senin kimlik fotokisini çekiyor işte sen oradaki elemandan kimlik fotokopisine bu işte kullanılacak diye yazı yazıyorsunuz veya onlarda bu yazı hazır kaşeler var fotokopinin üstüne kaşeliyorlar yada siz yazıyorsunuz işte o eleman bu kimlik fotokopisini sadece bu iş için kullanıyor yoksa yukardaki arkadaşın başına geldiği gibi kimlik fotokopisini kullanıyorlar.....

Hocam teşekkürler buna dikkat edeceğim bundan sonra.

quote:

Konu gitgide daha vahim bir durum alıyor arkadaşlar.Turkcell bana geri dönüş yaptı yapmasınada 5 kere yolladığım faksın ellerine ulaşmadığını söylemek için aradılar.Ya ben anlamıyorum yine TİM mağzasından genel merkezlerine 5 kere yolladığım faks nasıl ulaşmaz.Hayır o faksıda almadan işlem başlatamıyorlarmış.Çakallara bak ya.Sinir ettiler tatilimi rezil ettiler.Ama bazı kişilerinde ve avukatında dediği gibi ilk resmi iş gününde savcılığa gidip turkcell hakkında suç duyurusunda bulunucam.Ondan sonra bakalım kim kimi bir gün içinde kaç kere arıyor.Umarım sorularına cevap olmuştur arkadaşlar.Bu konuşmaları yeni yaptığım için hala sinirliyim.Yazımada yansıyodur sanırım.Ben bu kadar pişkinliği hiç bir şirkette görmedim.Belki yakınlarınızda yapmış olabilir diyorlar inanabiliyormusunuz ya.Yakınlarıma yani evimin içindekilere dolandırıcı damgası vurabiliyorlar.Onlara öyle bir tazminat açıcamki kaç kere arıcaklar bakalım beni anlaşabilmek için ama yemezler.Gazeteci tanıdıklarada anlatıcam durumu mutlaka.

Vallaha geçmiş olsun ortada dolandırıcılık olduğu kesin kabak Türkcell in başına patlayacak oradaki eleman yapmış bile olsa Türkcell yapmış denecek niye Türkcell yokuşa sürmüş işi anlamadım işallah karşılıklı iyi niyetle mağduriyetiniz giderilir Türkcell gibi bir firmanın böyle bir olayı ağırdan alması garip !

• Ben turkcell'e bir kuruş para ödemeyeceğim aksine emin olun en az 40-50 bin lira tazminat alacağım.Gazetelere çıkan haberlerde cabası olacak.Zaten buralarda konuşalanlar bile onlara yetiyordur.Üç - dört günümü zehir ettiler.
  • quote:

Ben turkcell'e bir kuruş para ödemeyeceğim aksine emin olun en az 40-50 bin lira tazminat alacağım.Gazetelere çıkan haberlerde cabası olacak.Zaten buralarda konuşalanlar bile onlara yetiyordur.Üç - dört günümü zehir ettiler.

o hırsız kişi bulununa kadar türkcell faturaları sizden tahsil edecek takiii hakim kararına kadar ama ben kesin konuşmayım türkcellin sağı solu belli olmuyor
  • Bakıcaz görrücez artık.Hadi hayırlısı .Ama kafama sıksalar ben o faturayı ödemem.Çektiğim faks çıktıları tarih tarih elimde sıç duyurusunun sonuna onuda ekliyeceğim bakalım o zamanda gelmedi diyecekler mi?
  • Arkadaşım yapan kişiler günahını aldı.Bu işi bağış yapmak gibi düşün en azından sevaba girdin.
    Ali Şakir
  • Turkcell'den zaman zaman faturaları nedeniyle bende şikayetçi oluyordum.Yeni bir uygulama başlatmışlar.Web sitelerinde aynen şu yazıyor.''Artık beklemeyen faturalara ve fatura şoklarına SON! Fatura Kontrol servisi ile 35TL, 50TL, 75TL, 100 TL, 150 TL, 200TL ve 250 TL’lik fatura tutarlarından birisine ücretsiz kayıt olarak, fatura dönemleri içinde seçtiğiniz fatura tutarına ulaştığınızda kısa mesaj ile bilgilendirilirsiniz.''Sanırım artık şikayetçi olmam.
  • sanki o satisi yapan eleman bilinmiyor sistemde gozukmuyor sanki bence isi yokusa surmeye calismislar
  • ya zaten tim'e babamın kimliğini götürdüğümde bile kameradan takip ediliyoruz diyip duruyorlar kesin o kişide bulunur ve durum senin lehine sonuçlanır ben olsam davamdan wazgeçmem iyi niyet olayını falan düşünme bile sen onlar için paradan başka bişeyi ifadee etmiyorsun.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serukanu

ya zaten tim'e babamın kimliğini götürdüğümde bile kameradan takip ediliyoruz diyip duruyorlar kesin o kişide bulunur ve durum senin lehine sonuçlanır ben olsam davamdan wazgeçmem iyi niyet olayını falan düşünme bile sen onlar için paradan başka bişeyi ifadee etmiyorsun.....

aynen biz onlar için paradan başka bir şey değiliz sonucu bizlerle paylaşırsan seviniriz bizimde bilgimiz olsun konu hakkında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serukanu

ya zaten tim'e babamın kimliğini götürdüğümde bile kameradan takip ediliyoruz diyip duruyorlar kesin o kişide bulunur ve durum senin lehine sonuçlanır ben olsam davamdan wazgeçmem iyi niyet olayını falan düşünme bile sen onlar için paradan başka bişeyi ifadee etmiyorsun.....

aynen biz onlar için paradan başka bir şey değiliz sonucu bizlerle paylaşırsan seviniriz bizimde bilgimiz olsun konu hakkında.

kesinlikle sonucu paylaş lutfen keşke benm başıma gelse ayağa kaldırırım Turkiyeyi =D

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihaOku

Arkadaşım yapan kişiler günahını aldı.Bu işi bağış yapmak gibi düşün en azından sevaba girdin.
    Ali Şakir

Arkadaşım dalgamı geçiyorsun.Gece gece çok güldürdün beni.Yok eğer ciddi isen ptt den bana 2.000tl havale yap bana duble sevap hayır işlemiş olursun.Hem bana yardımcı olur sevap işlersin hemde dolandırıcılığı yapana.Ben sabahtan akşama kadar çalışıorum onca adama ekmek veriyorum.Bunu düşünebilcek kadar bir kuruşumu bu kan emicilere yedirecek kadar keriz değilim vallahi.

Arkadaşlar bu arada turkcell tutuştu.Çünkü ben çağrı merkezine not aldırdım tanıdığım tüm gazetelere yerel ulusal haber yaptırıcam bu olayı ayrıca ilk resmi iş gününde savcılığa gidiyorum.Dalgamı geçiyorsunuz 7 defa faks yolladım nası gelmez.Yeni icat olan birşey değil ki bilmeyelim dedim.Turkcell de saolsun 1 saat içinde faksı mı bulup 3 kere aradı çözüm masaları daha sonra konunuz çözüm sürecine girmiştir efendim size geri dönülecek denilip elli defa özür dilediler.Özür dilediler o anda bittiler.Tüm görüşmeler kayııt altında zaten.Ben tekar savcılığa başvurup gerekli tazminat davasını açıcam.Kazandığım meblağ ne olursa olsun somali'ye bağışlayacağım mutlaka.Çünkü onların parasında hayır gelmez.Ayrıca bir iki avukata daha danıştım.Muhtemelen seni turkcell arıcak ve sorun çözüldü efendim faturanıza ücret yansımıcak dicek dediler.Asıl film o zaman başlayacakmış.Siz benim zamanımı harcadınız,kimlik bilgilerimi doğrulamadan işlem yaptınız,tatilimi zehir ettiniz,elli defa faks çekmeye gittim zaman kauybım,iş kaybım oldu gibi bir çok maddeyi bir araya toplayarak yüklü bir tazminat açabilir ve yüksek ihtimalle kazanırmışız.Yani turkcell'i ANIRTIRMIŞŞIZ.Artık onlar düşünsün benden çıktı.Gelişmeleri yazarım arkadaşlar.İyi geceler.

Fatihaoku isimli arkadaşada teşekkürler hakikaten çok güldürdü beni.Eğer teklifim onun için uygunsa iletişime geçsin benimle.Hep birlikte okuruz fatihayı...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihaOku

Arkadaşım yapan kişiler günahını aldı.Bu işi bağış yapmak gibi düşün en azından sevaba girdin.
    Ali Şakir

Arkadaşım dalgamı geçiyorsun.Gece gece çok güldürdün beni.Yok eğer ciddi isen ptt den bana 2.000tl havale yap bana duble sevap hayır işlemiş olursun.Hem bana yardımcı olur sevap işlersin hemde dolandırıcılığı yapana.Ben sabahtan akşama kadar çalışıorum onca adama ekmek veriyorum.Bunu düşünebilcek kadar bir kuruşumu bu kan emicilere yedirecek kadar keriz değilim vallahi.

Arkadaşlar bu arada turkcell tutuştu.Çünkü ben çağrı merkezine not aldırdım tanıdığım tüm gazetelere yerel ulusal haber yaptırıcam bu olayı ayrıca ilk resmi iş gününde savcılığa gidiyorum.Dalgamı geçiyorsunuz 7 defa faks yolladım nası gelmez.Yeni icat olan birşey değil ki bilmeyelim dedim.Turkcell de saolsun 1 saat içinde faksı mı bulup 3 kere aradı çözüm masaları daha sonra konunuz çözüm sürecine girmiştir efendim size geri dönülecek denilip elli defa özür dilediler.Özür dilediler o anda bittiler.Tüm görüşmeler kayııt altında zaten.Ben tekar savcılığa başvurup gerekli tazminat davasını açıcam.Kazandığım meblağ ne olursa olsun somali'ye bağışlayacağım mutlaka.Çünkü onların parasında hayır gelmez.Ayrıca bir iki avukata daha danıştım.Muhtemelen seni turkcell arıcak ve sorun çözüldü efendim faturanıza ücret yansımıcak dicek dediler.Asıl film o zaman başlayacakmış.Siz benim zamanımı harcadınız,kimlik bilgilerimi doğrulamadan işlem yaptınız,tatilimi zehir ettiniz,elli defa faks çekmeye gittim zaman kauybım,iş kaybım oldu gibi bir çok maddeyi bir araya toplayarak yüklü bir tazminat açabilir ve yüksek ihtimalle kazanırmışız.Yani turkcell'i ANIRTIRMIŞŞIZ.Artık onlar düşünsün benden çıktı.Gelişmeleri yazarım arkadaşlar.İyi geceler.

Fatihaoku isimli arkadaşada teşekkürler hakikaten çok güldürdü beni.Eğer teklifim onun için uygunsa iletişime geçsin benimle.Hep birlikte okuruz fatihayı...

Arkadaşım somaliye yapılan bağışlara el konulmaktadır şuan depolarda somalinin 5 yıllık ihtiyacı durmaktadır başka bir yere bağışlayın birde ben çocuklar için proje yapcam oyuncak dağıtcam yaşıtlarım sevisinsin bir hocam bana bağış isterseniz mesaj atın yada imzadaki adrese gelin saygılar
    Ali Şakir

• Kemal arkadaşım,tazminata sen değil,mahkeme karar verir,fazla iddfialı olma bence bu konuda.Sana zararlarını göster derler,sende ogüne kadar çalıştığın işleri ve gelirini gösterirsin,eğer gelirinde bir değişim varsa,ve seni iş amacıyla arayanların ulaşamadığını kanıtlarsan tazminat alırsın.Sadece birkaç örnek verdim.örnekleri fazla olabilir.
    Sen turkcell'e meial at,olayı anlat bilgilerini ver ve dava açacağım sizin kendi içinizdeki güvenlik sorunlarınızdan ötürü de ve gazete-tv lertde haber yaptıracağım ki başkaları mağdır olmasın diye de.Ha o zaman sana bir güzellik teklif ederlerse düşün bence.Mahkeme süreci,işi gücü olan adamlar için gerçekten çok sıkıcı oluyor.
  • quote:

kemal.k
    Gelişmeleri yazarım arkadaşlar.İyi geceler.

takipteyiz
  • Valla ben avukatların yalancısıyım.Ayrıca ben uğraşmayacağım bu işler için zaten ücret ödediğimiz avukatlar var vekaletimde var uğraşsınlar.Kazanır kazanamazlar orasını görcez artık...

Bu arada fatihaoku isimli arkadaş nasıl bi kafa yaşıyor anlamış değilim ama önerileri için yinede teşekkür ederim.
  • Merak edenler için yazıyorum.Turkcell hiç bir şekilde yardımcı olmadı durumu avukatlar aracılığı ile savcılığa ilettim.Turkcell'den istediğim hikayeden bir sözleşme nüshasını bile 1 haftadır faks ile yollayamadılar.Ben hayatımda böyle ciddiyetsiz böyle alakasız bir firma görmedim.Ürününü satmaya gelince 40 bin defa arıyorlar sorunu olan müşterisi ile alakası sıfır her aramamda sorununuz çözüm aşamasında gözüküyor diyorlar.27 ağustosta olan bu olayı 20 günde çözemediler.İşlemi yapan firmanın güvenlik kameralarına baksalar olay çözülecek ama bir faksı çekmekten aciz bir firma bunu nasıl yapabilr ki?
  • aynısı geçen ay başıma geldi. aynen iphone 4 kampanyası

hattı aldığımdan beri hiçbir yere kimlik fotokopisi vs. de vermedim.

benimki sizinkine göre biraz daha kolay çözüldü gerçi. bir bayi, üzerime aynen sizin gibi iphone kampanyası vs. tanımlamış. durup dururken mesaj geldi, şikayetiniz alınmıştır vs. diye. dedim heralde yanlış gönderdiler. sonra internetten güncel faturaya bakınca 140 tl gibi bir rakam gördüm. internet paketleri, konuşma paketleri vs. aradım hemen müşteri hizmetlerini, hayırdır dedim. siz iphone almışsınız dedi aa öylemi nerde şu an kendisi diyecektimde neyse... iphone falan almadım ben dedim. sonra adınıza şikayet formu açılmış dedi. herneyse şikayet çözüldü, ama fatura gene tam olarak düzelmedi. bu seferde damga vergisini iade etmeyi unutmuşlar(!). bu seferde twitter dan mesaj gönderdim, onlar beni aradı. fatura kesilene kadar detayı görülmüyormuş. neyse fatura kesilme tarihini bekledim. detaylarda damga vergisi vardı, gene twitterdan mesaj attım aradılar. damga vergisini de iade ettiler, faturam düzeldi.

demem o ki, tim lerde bu iş anlaşılan kör topal yürüyor. herhangi biri gidip benim adıma cihaz alabiliyor ve bu adam bu hattın sahibimidir diye bakılmıyor olacak ki, sizinde, benimde başıma böyle saçma olaylar geliyor. bu tarz şeylerle biz uğraşmak zorunda bırakılıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcd -- 14 Eylül 2011; 16:45:46 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.