Şimdi Ara

Turkcell'den Şikayetler.Yol gösterin LTF.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,turkcell'de ilginç bi olay yaşadım,Daha doğrusu dolandırıldım.2006 dan beri faturalı müşterileriyim.Geçen hafta fatura örneğimi almak için tim'e gittim,kimliğimi istediler verdim fotokopisini çekip isteğimi yaptılar.Aradan geçen tahminen bir hafta sonra birini aramak için tel.i kullandığımda yanlızca acil aramalar dedi.Turkcell'i aradım efendim sim kart değişikliği talebiniz olmuş bugün öğğle saatlerinde dedi.Bende yok olmadı dedim.O zaman bir TİM'e gidip durumu düzeltin dedin.TİM'e gittiğimde daha vahim bi durumla karşılaştım.Birileri benim adıma I-phone 4 kampanyasından faydalanıp,sözleşme yapıp cihazı almış ödeme benim faturama yansıdı.Turkcell' dilekçe yazdım 48 saat içinde maduriyetimi,sözleşmedeki imza ve hattı alırken yapılan sözleşmedeki imza ile karşılaştırıp karar vereceklermiş.
    Şimdi ben ne yapmalıyım Arkadaşlar.Düşünebiliyomusunuz kimlik fotokopimizi her yerde alıyorlar ancak hiçbir yer kimlik fotokopisi ile bu tip ekonomik işler yapmıyorlar.Bunlar nasıl şirkettir???Siz siz olun bu şirkette her şeye hazır olun.Böyle bir şeyin olduğuna inmanamıyorum.hadi dolandırıcı şahıs herşeyi halletti e o fotokopide resim var resmedemi bakmazsın eeyy turkcell...Yol göstermenizi bekliyorum...

• Bence en az senin kadar,Turkcell Genel Müdürlüğü de bu olayı çok araştırıyordur.Tahminimce Turkcell çalışanlarından biri yaptı bir kurnazlık.Bu tür şeyler zaman zaman oluyor yaşanıyor,insanoğlu değişik kişiliklerde olabiliyor.Görev ve yetkisini kötü ve illegal (yasal olmayan) amaçlarla kullanmış bir Turkcell çalışanı var işin içinde bence,yoksa senin kimliğini ikiz kardeşin alsa gitse,turkcell çalışanları çok titiz,çok kurcalıyorlar,yani turkcell de başkasının adına işlem yapabilmek çok zor,ancak çalışanlar torpil geçmeli.

Senin durumun dolandırıcılık ve hatta daha fazlası,senin durumunla ilgili yakınz amanda Sabah gazetesinde bir haber de okumuştum ama gününü hatırlamıyorum.Abonelerin kimlik bilgilerini ele geçirmiş bir şebekeden ve bu şebekenin 3 GSM operatöründe çalışan ajanlarından bahsediyordu haber.Bu tür durumlarda GSM operatörünü direk kötülememekk lazım,hiç bir GSM operatörü asla bu işleri yapmaz,çalışanları yetkiyi ve görevi kötüye kullanabilir,bu yüzden bu işi Genel Merkezlerle görüşün,onlar işleminizin hangi bayide yapıldığını bulur,merak etmeyin,ama siz de zaman kaybı yaşamış olacaksınız.Acele edin,websitesinden genelmerkeze yazı yazın,hatta genel merkeze faks çekin,durum çok acil notuyla.Faks çekerseniz daha etkili olur.Tahminimce ya yetkisini kötüye kullanan bayi yada çalışanları var,yada başkasının kimliğiyle işlem yapanlara izin veren bayiniz var de,not düş.Mağduriyetimden ötürü,zararlarımdan,iş görüşmelerimin aksamasından ötürü,Turkcell aleyhine dava açmadan kısa sürede sorunumu çözerseniz anlaşma yoluna gidebilirim de.Durumun cidden tazmşnat davası açılacak br durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

Bence en az senin kadar,Turkcell Genel Müdürlüğü de bu olayı çok araştırıyordur.Tahminimce Turkcell çalışanlarından biri yaptı bir kurnazlık.Bu tür şeyler zaman zaman oluyor yaşanıyor,insanoğlu değişik kişiliklerde olabiliyor.Görev ve yetkisini kötü ve illegal (yasal olmayan) amaçlarla kullanmış bir Turkcell çalışanı var işin içinde bence,yoksa senin kimliğini ikiz kardeşin alsa gitse,turkcell çalışanları çok titiz,çok kurcalıyorlar,yani turkcell de başkasının adına işlem yapabilmek çok zor,ancak çalışanlar torpil geçmeli.

Senin durumun dolandırıcılık ve hatta daha fazlası,senin durumunla ilgili yakınz amanda Sabah gazetesinde bir haber de okumuştum ama gününü hatırlamıyorum.Abonelerin kimlik bilgilerini ele geçirmiş bir şebekeden ve bu şebekenin 3 GSM operatöründe çalışan ajanlarından bahsediyordu haber.Bu tür durumlarda GSM operatörünü direk kötülememekk lazım,hiç bir GSM operatörü asla bu işleri yapmaz,çalışanları yetkiyi ve görevi kötüye kullanabilir,bu yüzden bu işi Genel Merkezlerle görüşün,onlar işleminizin hangi bayide yapıldığını bulur,merak etmeyin,ama siz de zaman kaybı yaşamış olacaksınız.Acele edin,websitesinden genelmerkeze yazı yazın,hatta genel merkeze faks çekin,durum çok acil notuyla.Faks çekerseniz daha etkili olur.Tahminimce ya yetkisini kötüye kullanan bayi yada çalışanları var,yada başkasının kimliğiyle işlem yapanlara izin veren bayiniz var de,not düş.Mağduriyetimden ötürü,zararlarımdan,iş görüşmelerimin aksamasından ötürü,Turkcell aleyhine dava açmadan kısa sürede sorunumu çözerseniz anlaşma yoluna gidebilirim de.Durumun cidden tazmşnat davası açılacak br durumda.
    Küçük bir bayi olsa bi nebze anlıcam dolandırıcılığı ama Tim'de işlem yapmanıza rağmen böyle birşey olması gerçekten düşündürücü. Ben garanti olsun diye küçük bayiler yerine Tim vb. yetkili yerlerden işlem yapardım, ama bunlarda da yaşanabiliyormuş böyle durumlar demekki. Hakkınızı sonuna kadar arayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Küçük bir bayi olsa bi nebze anlıcam dolandırıcılığı ama Tim'de işlem yapmanıza rağmen böyle birşey olması gerçekten düşündürücü. Ben garanti olsun diye küçük bayiler yerine Tim vb. yetkili yerlerden işlem yapardım, ama bunlarda da yaşanabiliyormuş böyle durumlar demekki. Hakkınızı sonuna kadar arayın.

Alıntıları Göster
    tim de bunu yaparsa artık.. ayıp denen bişi kalmamış. tabi arkadasların da dediği gibi bunu yapan görevini kötüye kullnmıştır. butün yollara buşvurun en son olmazsa mahkemeye gider hakkınızı alacağınıza inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

tim de bunu yaparsa artık.. ayıp denen bişi kalmamış. tabi arkadasların da dediği gibi bunu yapan görevini kötüye kullnmıştır. butün yollara buşvurun en son olmazsa mahkemeye gider hakkınızı alacağınıza inanıyorum.

Alıntıları Göster
    İlginize teşekkür ederim.Üstelik sözkonusu tim bütün fatura ödemelerimi gerçekleştirdiğim nokta.İşin daha vahim tarafı olayın olduğu gün tam beş karakol gezdim hiçbiri tutanak tutmadı.Şikayetçi olacaksın diyorlar.Ya iyide kesin kimin yaptığından emin olmadığım bir yerde kimden şikayetçi olacağım.Sonuç olarak avukatımla görüştüm ve 48 saat içinde maduriyetiniz giderilecek demelerini bekleyelim ondan sonra gerekli hukuksal girişimleri başlatırız dedi.Şu an o süreçteyim.Bunu yapan TİM çalışanı bile olsa bu sözleşmeler genel merkeze gider sonuçta orada bunu kontrol eden bir mekanizma yok mu yani?Bu devirde gerçketen hiç bir yere güven olmuyor dikkatli olmak lazım.İçeriden bir adam olmadan bunun yapılması imkansız.Sonuna kadar takipçisi olacağım...Genel mekeze durumu faks yolu ile aynı TİM de çalışan bir eleman yansıttı ancak Olay Cuma günü yaşandı şu saate kadar bir geridönüş olmadı...Daha ben almadım I phone ya Samsung kullanan biriyim yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal.k

İlginize teşekkür ederim.Üstelik sözkonusu tim bütün fatura ödemelerimi gerçekleştirdiğim nokta.İşin daha vahim tarafı olayın olduğu gün tam beş karakol gezdim hiçbiri tutanak tutmadı.Şikayetçi olacaksın diyorlar.Ya iyide kesin kimin yaptığından emin olmadığım bir yerde kimden şikayetçi olacağım.Sonuç olarak avukatımla görüştüm ve 48 saat içinde maduriyetiniz giderilecek demelerini bekleyelim ondan sonra gerekli hukuksal girişimleri başlatırız dedi.Şu an o süreçteyim.Bunu yapan TİM çalışanı bile olsa bu sözleşmeler genel merkeze gider sonuçta orada bunu kontrol eden bir mekanizma yok mu yani?Bu devirde gerçketen hiç bir yere güven olmuyor dikkatli olmak lazım.İçeriden bir adam olmadan bunun yapılması imkansız.Sonuna kadar takipçisi olacağım...Genel mekeze durumu faks yolu ile aynı TİM de çalışan bir eleman yansıttı ancak Olay Cuma günü yaşandı şu saate kadar bir geridönüş olmadı...Daha ben almadım I phone ya Samsung kullanan biriyim yani...

Alıntıları Göster
    Sen hem fax gönder,ben almadım imza atmadım,acele görüşmelere telefonu açınız diye.Hem de internet sitelerinden yaz hemde 4440532 yi ara anlat,her koldan girişmek lazım çünkü durum ciddi,sıradan bir durum değil,sende bilerek ortamı ger bence,panik yaptır onları.

Aslında Fenerli olduğun için şenden de şüphelenmiyor değilim,belki yapmışsındır,almışsındır telefonu,çakmışsındır rasgele imza,banane ben almadım diyorsundur.Aziz bile ben yapmadım diyor ama belgeler kasetler öyle demiyor. :)) şaka şaka şaka kızma.

Bence avukata da ihtiyacın yoktu ilk başta,sen sadece itiraz edeceksin,dolandırılan Turkcell,dolandırıcıyı dava etmesi gereken Turkcell.

• quote:

Sen hem fax gönder,ben almadım imza atmadım,acele görüşmelere telefonu açınız diye.Hem de internet sitelerinden yaz hemde 4440532 yi ara anlat,her koldan girişmek lazım çünkü durum ciddi,sıradan bir durum değil,sende bilerek ortamı ger bence,panik yaptır onları.

Aslında Fenerli olduğun için şenden de şüphelenmiyor değilim,belki yapmışsındır,almışsındır telefonu,çakmışsındır rasgele imza,banane ben almadım diyorsundur.Aziz bile ben yapmadım diyor ama belgeler kasetler öyle demiyor. :)) şaka şaka şaka kızma.

Bence avukata da ihtiyacın yoktu ilk başta,sen sadece itiraz edeceksin,dolandırılan Turkcell,dolandırıcıyı dava etmesi gereken Turkcell.

Alıntıları Göster
    siz siz olun kimseye güvenmeyin fakat bu olayı da turkcell'e kesmeyin.koskoca turkcell napsın sizin tc numaranızı

• quote:

Orijinalden alıntı: webislander

siz siz olun kimseye güvenmeyin fakat bu olayı da turkcell'e kesmeyin.koskoca turkcell napsın sizin tc numaranızı

Alıntıları Göster
    Netanket.Net yok yok kızmadım bu ara alıştım zaten bu konu ile ilgili dalga geçilmesine:)ancak evrakta sahteciliğin sonuçlarını bir kaç tanıdığımdan dolayı çok iyi biliyorum ki en az 2 yıl hapistir sonucu:)2 bin lira için değmez sanırım...Avukat zaten vardı şirketimizin bünyesiinde o yüzden devreye soktum.Ayrıca tüm konuyu turkcell e kesme diyen arkadaşlar var.Ne yapıcak senin TC ni diyorlar.ee Ne yaptıkları ortada.şikayet var diye bir site var eminim bilir bir çoğunuz.Açıp okumanızı tavsiye ederim bu ve bunun gibi o kadar çok konu var ki orada.Okuduktan sonra hayrete düşüp,tekrar arayıp başka konularda da sıkıntı var mı diye teyit ettim turkcell'den.Ayrıca genel merkeze kestiğim bir fatura yok ama en nihayetinde onlara bağlı değil mi tüm bu sonuçlar kaldıki şengüller otomativde yaptırmadım işlemleriTİM mağzası yani.

• Tim olabilir fakat timin kötü niyetini türkcell merkeze fatura edemezsiniz.söyleyin avukatınıza bakarsınız 1 trilyon tazminat alırsınız:)
  • quote:

Tim olabilir fakat timin kötü niyetini türkcell merkeze fatura edemezsiniz.söyleyin avukatınıza bakarsınız 1 trilyon tazminat alırsınız:)
    savcıılık suç duyurusunda bulun zaman geçmeden.. bunu yap..
  • bir ara bende tim'e gidip fatura örneğini çıkarıyordum, timdeki çalışan kimliğinizi görebilirmiyim deyip kimliği gösterdikten sonra kimliği cebime atıyordum ayrıca görevli tele bir mesaj gönderiyordu, mesajı görevliye söyledikten sonra fatura örneğimi alıyordum, şimdi online işlemlerden alyorum, birde timlerden veya diğer oparetörlerden hat taşıması yaptığımda kimlik fotokopisine kaşe vurduruyorum, genelde çalışanlar bu kaşeyi vuruyorlar ama ben yinede söylüyorum ondan sonra sözleşmeye imzalıyorum...
    bence burada tek yapacağınız savcılığa başvurup kimlik fotokopisi benim ama imzalar bana ait değil diye hakkınızı aramak olması ve bu işi yapanın cezalandırılması olmasıdır sonuçta bu işi size yaptıysa daha kaç kişiye yaptı acaba.....
  • quote:

Tim olabilir fakat timin kötü niyetini türkcell merkeze fatura edemezsiniz.söyleyin avukatınıza bakarsınız 1 trilyon tazminat alırsınız:)
    Arkadaşım ben 1 trilyonun peşinde değilim.Ancak turkcell e mal etmeyeceğimde kime edeceğim.Neticete köy yerinde turkcell tabelası asmış kontör satan bi esnaftan bahsetmiyoruz.Tüm tv.lerde bangır bangır turkcell'in reklamını yaptığı tim den bahsediyoruz.Kaldıki orada ki elamanları haybeye almıyorlar.Ayrıca ben farkındaysan faturayı TİM e de kesmedim.Çünkü oradan olup olmadığı belli değil.Ancak sonuç olarak herhangibir TİM'den yapılmış bu işlem.Ayrıca şikayetvar diye bi indternet sitesine girerseniz 13000 e yakın şikayet var turkcell ile ilgiliki bu çok normal anormal olanı enaz 30-40 adetitinin bu konuyla birebir aynı olması.Yani bu yarın biçok kişinin başına gelebilir.Bunun önlemini ben mi alacağım turkcell mi sence???

• ara sıra şikayetim com'a girer okurum bundan 3 ay önce çoğu kişinin başına bu nüfus fotokipilerden çoğaltıp adımıza veya adlarımıza hat açtıklarını okumuştum o yüzden hat taşıma esnasında kaşelemeye çok önem veririm......
    hocam senin adına iphone alınmış bu olayı ispatlaman lazım, o evraklara sen imzalamadın işte kim imzalamışsa mahkemeye vericen tek çaren bu, sen orada dolandırıcılara denk geldin, bence türkcell ne yapabilirki senin çare yerin savcılık arkadaşım nasılsa avukatında varmış.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

ara sıra şikayetim com'a girer okurum bundan 3 ay önce çoğu kişinin başına bu nüfus fotokipilerden çoğaltıp adımıza veya adlarımıza hat açtıklarını okumuştum o yüzden hat taşıma esnasında kaşelemeye çok önem veririm......
    hocam senin adına iphone alınmış bu olayı ispatlaman lazım, o evraklara sen imzalamadın işte kim imzalamışsa mahkemeye vericen tek çaren bu, sen orada dolandırıcılara denk geldin, bence türkcell ne yapabilirki senin çare yerin savcılık arkadaşım nasılsa avukatında varmış.....
    kimlik fotokopinizin üzerine sadece şu işlem için geçerlidir yazıp imzanızı atın. bunu yapmazsanız kimlik fotokopinizi kullanıyorlar maalasef
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

ara sıra şikayetim com'a girer okurum bundan 3 ay önce çoğu kişinin başına bu nüfus fotokipilerden çoğaltıp adımıza veya adlarımıza hat açtıklarını okumuştum o yüzden hat taşıma esnasında kaşelemeye çok önem veririm......
    Turkcell'in bana demesine göre,kimlik fotokopimi(resmim net görünmek üzere),ve durumu anlatan bir dilekçeyi kendilerine tekrar göndermemi istediler.SAnırım sözkonusu mağzadaki güvenlik kameralarına bakıcaklar ayrıca hattı alırken ki sözleşmemde olan imzam ile cihaz alınırken yapılan sözleşmedeki imzaya bakacaklar.Benim anladığım bu.Bekleyeceğim göreceğim.Daha sonra gerekli işlemler tabiki yapılacak.İlginize teşekkür ederim arkadaşlar...

• quote:

Turkcell'in bana demesine göre,kimlik fotokopimi(resmim net görünmek üzere),ve durumu anlatan bir dilekçeyi kendilerine tekrar göndermemi istediler.SAnırım sözkonusu mağzadaki güvenlik kameralarına bakıcaklar ayrıca hattı alırken ki sözleşmemde olan imzam ile cihaz alınırken yapılan sözleşmedeki imzaya bakacaklar.Benim anladığım bu.Bekleyeceğim göreceğim.Daha sonra gerekli işlemler tabiki yapılacak.İlginize teşekkür ederim arkadaşlar...

Kardeşim,imza kontrol etme,imzayı kimin attığını atma işlemleri arapsaçıdır,çok zordur ve adli tıpa kadar gider,tubitak falan da girer işin işine.Sen imzayı ben atmadım diyorsan,davayı Turkcell açmak zorundadır.Senin daha önce başka yerlerde attığın imzaları,kaleme uyguladığın baskı gibi detaylar profesyonellerce incelenir,sen merak etme imzayı kimin attığını anlarlar adli tıp işlemleri sonucunda.iyelimki sen iki deişik imza at,birini hızlı birini yavaş at,yine de sana ait olduğu anlaşılır imzaların,böçyle bir durum var.

Eğer gerçekten sen haklıysan,hiç kafanı yorma,uğraşması gereken Turkcell,davaları açması gereken Turkcell,dolandırılan sen deilsin,Turkcell.Sen sadece akıllı ol,iyi polemik yap ve dolandırılaanın ben değilim de sizsiniz de.Size kişisel bilgilerimi verdimse korumakla görevli sizsiniz de.Senin avukat tutmana masraf yapmana gerek yok,senin tek zararın zaman kaybı.İlerde Turkcellin dolandırıldığı,senin kimliğinle işlem yapıldığı anlaşılırsa Turkcell'e dava açabilirsin zararlarından ötürü,işte bu aşamada avukat masrafların olur ama davayı kazanacağın için dava sonunda Turkcell öder,alacağın tazminata da mahkeme karar verir.

Sen sadece Turkcell ile iyi polemik yap.Benim mantığımı iyi anla.

• quote:

quote:

Kardeşim,imza kontrol etme,imzayı kimin attığını atma işlemleri arapsaçıdır,çok zordur ve adli tıpa kadar gider,tubitak falan da girer işin işine.Sen imzayı ben atmadım diyorsan,davayı Turkcell açmak zorundadır.Senin daha önce başka yerlerde attığın imzaları,kaleme uyguladığın baskı gibi detaylar profesyonellerce incelenir,sen merak etme imzayı kimin attığını anlarlar adli tıp işlemleri sonucunda.iyelimki sen iki deişik imza at,birini hızlı birini yavaş at,yine de sana ait olduğu anlaşılır imzaların,böçyle bir durum var.

Eğer gerçekten sen haklıysan,hiç kafanı yorma,uğraşması gereken Turkcell,davaları açması gereken Turkcell,dolandırılan sen deilsin,Turkcell.Sen sadece akıllı ol,iyi polemik yap ve dolandırılaanın ben değilim de sizsiniz de.Size kişisel bilgilerimi verdimse korumakla görevli sizsiniz de.Senin avukat tutmana masraf yapmana gerek yok,senin tek zararın zaman kaybı.İlerde Turkcellin dolandırıldığı,senin kimliğinle işlem yapıldığı anlaşılırsa Turkcell'e dava açabilirsin zararlarından ötürü,işte bu aşamada avukat masrafların olur ama davayı kazanacağın için dava sonunda Turkcell öder,alacağın tazminata da mahkeme karar verir.

Sen sadece Turkcell ile iyi polemik yap.Benim mantığımı iyi anla.

Alıntıları Göster
    Ben senin mantığı çözdüm sıkıntı yok Avukatlar zaten bizim için çalışan şahıslar.Ayrıca evrakta sahtecilik yani başka birinin yerine imza atmanın suçu nedir iyi bilirim.4yıl 8 ay hapistir cezası...

• Kemal Bey Merhabalar,

Turkcell tarafindan size bir donus yapildi mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrucan

Kemal Bey Merhabalar,

Turkcell tarafindan size bir donus yapildi mi acaba?
    konuyu ben de merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dozaj Filesi

konuyu ben de merak ettim

Alıntıları Göster
    Kimlik kaşe olayını bilmiyordum şimdi ne diye kaşeletmemiz lazım onu bir açarsanız ilerdeki durumlarda bende dikkat ederim bu arada konuyu açan arkadaşa sabır diliyorum çünkü gerçekten sıkıntılı süreçler işallah işi yoluna koyar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.