Şimdi Ara

Turkcell'den Vodafone'a geçmelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet ve sms kullanmıyorum sadece her yöne dakika lazım bana Turkcell'de heryöne 500 dk için 25 lira ödüyorum , vodafone'a geçmelimiyim sizce ?

• Aynı fiyata daha kârlı Vodafone genç avantaj var
    500 dk
    2 gb
    1000 sms
    25 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Aynı fiyata daha kârlı Vodafone genç avantaj var
    500 dk
    2 gb
    1000 sms
    25 tl

Bu kampanyada yaş sınırı varmı acaba detaylarından bahsedermiain?

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Turkcell den herkez gidiyor
    Biran once sizde gidin derim avea vodo fark etmez bnde tasiyicagim hattimi turkcell cidden soygunluk oldugunu anliyorsun artik kalite sifir a yaklasti..internet asiri agirlasti

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Aynı fiyata daha kârlı Vodafone genç avantaj var
    500 dk
    2 gb
    1000 sms
    25 tl

hocam internet ve sms önemli değil , dk'sı daha çok olup daha ucuz olanı var mı
    Buraya bakabilirsiniz :

http://forum.donanimhaber.com/m_102657976/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 17 Nisan 2015; 17:53:23 >
  • Turkcell den vodafone geçeli 2,5 sene oldu çok rahat ettim, hiç olmazsa ne ödediğimi biliyorum.
    Vadafone hemen hemen her yerde çekiyor. Sadece şehir dışı, vadi gibi yerlerde çekmiyor, zaten orda turkcell de çekmiyor.
    Kastettiğim altın tarifelerin içşnde arkadaşlar,şartı şurtu yok
    Buyrun burdan bakabilirsiniz
    http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/Altin-Tarifeler.php#efsane

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar benimde tahattüt bitiyor.vodafone gecmeyi düsünüyorum.uygun 2gb internet 500 msj 500 dk paketi gibi biseyler arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

• Vodafone'u aklından bile geçirme, yanarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Vodafone'u aklından bile geçirme, yanarsın.

Niye öyle dediniz hocam çekmiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Vodafone'u aklından bile geçirme, yanarsın.

Niye öyle dediniz hocam çekmiyor mu ?

Bir sorun ile karşılaşsan, istediğin kadar haklı ol, o hakkından vazgeçmen lazım.

Diyelim fazla fatura gelse ya da bakiyen bir şekilde eksilse, aylarca uğraşsan bir şey elde edemezsin.

Hattını bir gün kapanmış olarak bulsan, boşuna müşteri hizmetlerini falan arama ya da BTK'ya şikayet etme. BTK'da o bölüme bakan kişi de onlardan.

Hattını başka operatöre taşınmış bulursan, uğraşıp sinirlerini bozma boş yere, gidip yeni hat al.

Bu ve bu tip yüzlerce sorunla karşılaştığında müşteri hizmetlerini arayıp da çözüm elde edebilmeyi düşünme. Canını sıkmayıp, hayat dersi olarak bakman lazım bu İngiliz kasaba kurnazı operatörün yaptıklarına.

• quote:

Bir sorun ile karşılaşsan, istediğin kadar haklı ol, o hakkından vazgeçmen lazım.

Diyelim fazla fatura gelse ya da bakiyen bir şekilde eksilse, aylarca uğraşsan bir şey elde edemezsin.

Hattını bir gün kapanmış olarak bulsan, boşuna müşteri hizmetlerini falan arama ya da BTK'ya şikayet etme. BTK'da o bölüme bakan kişi de onlardan.

Hattını başka operatöre taşınmış bulursan, uğraşıp sinirlerini bozma boş yere, gidip yeni hat al.

Bu ve bu tip yüzlerce sorunla karşılaştığında müşteri hizmetlerini arayıp da çözüm elde edebilmeyi düşünme. Canını sıkmayıp, hayat dersi olarak bakman lazım bu İngiliz kasaba kurnazı operatörün yaptıklarına.

Hocam haklı iseniz neden haksız olasınız. Vodafonede başıma gelen bir olay. Tahhüt sürem bitiyordu. Daha önceki aramamda bana tahhütümün bitmesinden bir gün önce aramam ve ileri tarihli tarife değişikliği yaptırmam söylendi. Bende söylendiği gibi 1 gün önce aradım. Müşteri temsilcisine üstüne basa basa tarifemin faturalıdan faturasız altın tarifeye geçirilmesini belirttim. İşleminiz onaylandı dedi. Tabi yenileme günü geldi. Faturasıza geçişim olmadı. Faturalıda ve tahütsüz olduğu için yüksek fiyat ta devam mesajı geldi. Aradım müşteri hizmetlerini. Benim bu işlemim vardı yapılmadı diye belirttim. Öyle bir işlem olmadığı söylendi. Bende telefon kayıtlarının dinlenmesini talep ettim. Genel merkez talebim doğrultusunda görüşmeyi dinledi. Müşteri temsilcisi hatası olduğunu belirtip 2 gün sonra beni faturasız tarifye geçirdi. Herhangi bir ek ödeme yada fazla ödeme dahi yapmadım. O 2 günlük süre zarfında yaptığım konuşmalarda ücretlendirilmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulkunet

quote:

Hocam haklı iseniz neden haksız olasınız. Vodafonede başıma gelen bir olay. Tahhüt sürem bitiyordu. Daha önceki aramamda bana tahhütümün bitmesinden bir gün önce aramam ve ileri tarihli tarife değişikliği yaptırmam söylendi. Bende söylendiği gibi 1 gün önce aradım. Müşteri temsilcisine üstüne basa basa tarifemin faturalıdan faturasız altın tarifeye geçirilmesini belirttim. İşleminiz onaylandı dedi. Tabi yenileme günü geldi. Faturasıza geçişim olmadı. Faturalıda ve tahütsüz olduğu için yüksek fiyat ta devam mesajı geldi. Aradım müşteri hizmetlerini. Benim bu işlemim vardı yapılmadı diye belirttim. Öyle bir işlem olmadığı söylendi. Bende telefon kayıtlarının dinlenmesini talep ettim. Genel merkez talebim doğrultusunda görüşmeyi dinledi. Müşteri temsilcisi hatası olduğunu belirtip 2 gün sonra beni faturasız tarifye geçirdi. Herhangi bir ek ödeme yada fazla ödeme dahi yapmadım. O 2 günlük süre zarfında yaptığım konuşmalarda ücretlendirilmedi.

Peki, doğrusunu sen biliyormuşsun kardeş.

• hiç düşünmeden geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 13 Mayıs 2015; 13:47:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

Arkadaslar benimde tahattüt bitiyor.vodafone gecmeyi düsünüyorum.uygun 2gb internet 500 msj 500 dk paketi gibi biseyler arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Faturasız Esnek 2GB tarifesine yeni geçtim
    2 gb
    500 dk
    5000 sms
    Hepsi 24 tl
    12-25 arası tc no ile geçtim

• helsloot Ne yaptın. Geçtinmi.
  • TC Mahkeme kararlarına uymayan Avea ve Turkcell yerine atağa kalkan Vodafone u tavsiye ederim. Çok güzel tarifeleri var.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle sonuna dek katiliyorum dostum sana.

• ben turkcellden vodofone geçtim. bulunduğum yerde turkcell iyi çekerken artık fazla müşteriden mi bilmiyorum çekmemeye başladı. int geç girmeye başladı bende vodofone geçtim şuan için çok iyi. en azından çekim sorunu yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.