< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Turkcell'den Vodafone'u Arayınca VoLTE ve 4G Video Görüşme Olmuyor mu? (3. sayfa)
-
-
O da zamanla açacaktır dayanamazquote:
Orijinalden alıntı: kuasudba
sanırım bu olay turkcellin bir pisliği.
Vodafone ve Türktelekom volte oluyor ama Turkcell de daha denk gelmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır. sorun turkcellin bencillik ve şark kurnazlığı.
vodafone ve tt arasında 4g görüntülü görüşmede sorun yok.
vodafone vodafone arasında da yok.
turkcell ile vodafone olmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TT'nin ses performansı Turkcell'den daha iyi bence. TT'de vodafone ile yapılan tüm görüşmeler VoLTE üzerinden gerçekleşiyor. 1 haftadır Turkcell kullanıyorum ses konusu olarak hem karşı taraf hem de kendi sesim çok kötü. Turkcell'de sadece şebeke içi çağrı HD başlıyor. Turkcell'in diğer operatörlerle anlaşma yapması lazım.
turkcell'e geçtim ve ne yazık ki turkcelliler dışında görüntülü görüşme yapamıyorum artık.
turkcell'in eksiği maalesef.
-
Emin misin hocam?
Şimdi sen diyince kontrol edeyim dedim ve evde ki Vodafone hattı Turkcell'den görüntülü aradım.
Ek bilgi olsrakta yazayım. Turkcell VOLTE'yi TT yönüne açmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 4 Aralık 2020; 20:29:49 >
az önce birkaç deneme yaptım.
karşı tarafın beni görüntülü arayabilmesi için şebekesini 3g yapması gerekiyor.
( bu esnada benim şebekem de 3g olmalı veya 4g de ancak volte devre dışı olmalı.)
benim karşı tarafı görüntülü arayabilmem için yine aynı şekilde 3g de olmam ya da volteyi kapatmam lazım.
vodafone ve turkcell, volte üzerinden görüntülü görüşme yapamıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstasyonla alakalı olabilir hocam. Belki güncellememişlerdir.
Evde ki hat volte'de ve bende volte'deyken aradım sorun yoktu ama normal sesli aramada volte devreye girmedi.
Konuyu hortlatıyorum ama 2 yıldır birşey değişmemiş, hattımın birini Turktelekoma taşıdım, Turktelekom'dan Turkcell'i görüntülü ve HD olarak arayabiliyorum ama Turkcell'den Turktelekomu ne HD nede görüntülü arayamıyorum. Turkcell TT yönüne lte arama yapmıyor sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım böyle bir şey var evet. TT kullanıyorum Turkcell kullanan annemi aradığımda sanki yanımda konuşuyormuş gibi hissediyorum ama o beni aradığında sanki robot ile görüşüyormuşum gibi hissediyorum.
Şimdi denedim görüntülü konuşmada ben arayabiliyorum ama o beni arayamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 18 Temmuz 2022; 19:59:38 > -
Hocam TT'de kullandığınız hattın numarası Turkcell'e mi ait, sanırım Turkcell'den diğer operatörlere taşınan numaralara Turkcell görüntülü ve hd arama izni vermiyor. Turkcell'den 551'li ve 544'lü TT hatlarımı sorunsuz HD ve görüntülü arayabiliyorum ama 532'li TT hattımı arayamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 21 Temmuz 2022; 10:1:58 > -
Evet numara Turkcell numarasıydı. Böyle bir şey varsa yaptığı çok saçma.
-
Şuan durum be şekilde Hocam, deneme şansınız varsa Annenizin hattından Turkcell'e ait olmayan bir TT hattını aramayı dener misiniz?
-
Bildiğim bu şartları sağlayan bir numara yok ki hocam.
-
Teşekkür ederim Dostum, sorunun kaynağı bu şekilde ama bakalım bunu Turkcell'e nasıl kabul ettireceğiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X