Şimdi Ara

Turkcell'den Vodefone'a geçmek mantıklı mıdır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ucuz diye aldanmayın.vodafone dolaylı yollardan yine sizden alacagını alıyor.vodafone faturalı hatta sakın geçmeyin olursa kısa numaralara sms atmak istersiniz bedeli 6 tl( ek paket almak zorundasınız).Onay vermediğiniz halde sizi abuk subuk haber sevislerine üye yaparlar mobil ödeme servislerine kapalı olmasına rağmen pişkince muhattab biz degiliz bilmem ne firmasına sorunuzu sorun derler.çok sinsi bir firma vodafoden uzak durun 4 ay sonra turkcelee dönecegim gözümü kırpmadan
  • Bi çok yalan yanlış bilgi var buarada

Vodafone eğer evinde ve işinde sorun yoksa, çok memnun kalirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyede kesinlikle uzak durulması gereken iki markadan biri vodafone'dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İYF

avea ya geç ama voda ya geçme . vodafone nun müşteri memnuniyeti berbat. sistemi tam oturtmadığı için merkezde yürürken şebeke full çekse bile biriyle konuşurken sesin kesiliyo ara sıra ve bozuk gidiyor ses .turkcell ve aveayada tek çubuk çekse bile şebeke, böyle bi durum yok. ben çok uzun konuşan biriyim . vodaya geçtiğimde kızı arayıp 1 saat konuştum. o 1 saat içinde 2 kez telefon kapandı. sonra internette gördüm vodafone telefon kesintisinde dakkaları geri iade ediyormuş diye. bi arayım dedim müşteri temsilcisini , sanki düşmanımmış gibi konuştu benimle. vodafone nun sadece adı var. dünyaca ünlü bir operatör diye herkes kaliteli sanıyor ama vodafone sistemini geliştirmeyerek 3. dünya ülke muamelesi yapıyor türkiyeye. aveaya bile konuşma yönünden kat kat kaliteli vodafone dan . çünkü sistem oturmuş ve 1800 gsm baz istasyonlarını kullanıyorlar o yüzden konuşma yönünden daha kaliteli. ama çekim gücü zayıf olduğıu için internet yavaş kalıyor bazen. interneti yavaş yani diğerlerine göre. internet pek lazım olmadığı için ben turkcellden önce vodaya sonra aveaya ya geçtim şuan aveadan memnunum. internet önemli diyorsan turkcell de kalmanı öneririm.

Bütün operatörlerde benzer sorunlar var. Hiç biri sütten çıkmış ak kaşık değil. Mesela bu aralar Turkcell'in interneti İstanbul'da sorunlu. Internet konusunda diğer operatörler Turkcell'den daha iyiler.

Ben 2,5 senedir vodafone kullanıyorum, kendi adıma ben vodafone'dan memnunum.

Ayrıca vodafone altyapısı Telsim'den kalan altyapı, yani sıfırDan kurulmuş bir altyapı değil. Dolayısıyla Telsim zamanından gelen bir takım sorunlar haLen devam etmekte. Cem Uzan'ın da Telsim'e ne kadar yatırım ortada.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.