Şimdi Ara

Turkcell'e Geçtim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NT2L N kullanıcısına yanıt

Kaliteli turkcell de nasıl sorunlu olur volte ve wo wifi sorunsuz çalışırdı yanlışınız olmasın ?

• Çeken yerde Telekom candır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir yerde?

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    VoWiFi benim cihazımda hiç çalışmıyor. Cihazda destek var.
    VoLTE ise sinyal 2 dişin altına inmediği halde kesik kesik konuşmaya sebep oluyor.

Özellikle VoLTE konusunda savunmayı da kabul etmeyeceğimi de belirteyim. Aylarca kayıt açtım, en son bölgenin teknik sorumlularından birisi arayıp "sesiniz VoLTE yüzünden kesiliyor, lütfen onu kapayın. Sorununuz bu şekilde çözülecektir" dedi. Ve evet, kapattığımdan beri görüşmelerde sorun yok.

Üstelik arayan, biz yeni baz istasyonu da kurduk. 4.5G yeni bir teknoloji, sinyal şehirlerde şuan istediğimiz seviyede olmayabilir. Bu doğal dedi. TT'nin fiberleşme oranı kadar büyük bir dramdır, rezilliktir bu.

Son olarak siz sormadan hız testi
    Turkcell'e Geçtim

Bu da gece yapılan test Turkcell'e Geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 21 Mayıs 2021; 11:53:7 >

• NT2L N kullanıcısına yanıt

Sizin telefonunuz da sorun vardır yoksa Turkcell de tam destek var heryerde full çeker Böyle şeyler olmaz Hele hele Wolte ve wowifi sorunsuz çalışır

Her cihaza destek verir sistemleri sorunsuzdur .

• yillarca vfone kullandim ara ara telekoma gectim her gectigimde cekmiyor yada neti cok agirdi yillar sonra gecen vfone la sorun yasadim inat icin bimcelle gectim ama gordümki bimcell yada telekom altyapisi artik normallesmis bir cok yerde cekmeyen sebeke artik güzel cekiyor internet hızı da iyi. ilginc olan evde konusurken ses gitme yapan artik vfone olmustu son donemlerde yani vfone kalitesi düserken telekom artirmis. bilgi vereyim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Sürekli turkcelle geçmeyin. Vodafone türk Telekom da kalın. Hızımız düşüyor.
    Bir kaç operatör daha olması gerekli. Bu altyapı kaldırmıyor.
    Hepsinde en az 30şar milyon abonesi var. Altyapıya yatırım da yok.

Maden altyapı yatırımı yok nasıl sürekli nüfus artarken aynı zamanda net hızlarımız da artıyor?

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt

Hız teoride artmış gözüküyor ama mesela derbide IPTV ile maç donuyor. Hız 100mbit gösterse bile. Yoğunluktan izleyemiyorsun. Herkes bir anda mobil veri kullanirsa. Aynısı YouTube ya da Netflix içinde geçerli. Bazen öyle bir durum oluyor ki hız 5mbitlerde geziyor. Deprem olursa hepsi çöküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Hiçbir yerde?

Yoo gayette her yerde..

2sene önce yaşadığım yerde çekimi çok düşüktü Turkcell e geçtim. 2sene içinde Turkcell in fiyatları beni zorlamaya başladı. 2aydir turktelekom kullanıyorum çekim artmış sabit 4.5g olmuş.

Fabrikada zAten full çekiyor 75 ile 120 mbit arası hız alıyorum.

Turkcell'e Geçtim

• turkcel iyidir ama biraz pahalıdır diğerlerine nazaran.

bende turkceldeyim ve çok memnunum.

size hayırlı olsun hocam.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Yok cihaz sorunsuz, ben garanti ediyorum. Tek sorun başımızdaki yönetim anlayışı.

Geçen müdürlüğe gittim, şebeke sorumlusuna bize fiber getireceğiniz yok ne iş yaparsınız siz dedim. Adam kendi evine çekmiş fiberi, ne yapalım benim evimde var dedi.

Herifler bize çekmez kendilerine çekmiş fiberi.

• Arkadaşlar hepinize değerli yorumları için teşekkür ederim. Sorunu çözdüm tercih edilen bağlantı öncelikli bağlantı WiFi seçili değilmiş. Turkcell hattını takınca kendi kendine mobil veri olarak, güncellemiş. Onu seçtim düzeldi. Bugün tüm gün sıkıntısız çekim problemi olmadan hızlı İnternet ile güzel bir gün geçirdim. Umarım bu kaliteyi bozmaz Turkcell faydalanmaya devam, ederiz. İyi forumlar.

• yarın numara turkcell e taşınıyor, 35 tl ye kadar faturasız paket tarife birsey varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dev 16 paketi var 3aylik 99 TL ye

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/dev-16-gb-paketi

Geçiş yaptıktan sonra Turkcell in sayfasına girip bana uygun paketler olarak aratır iseniz yeni Turkcell i olarak farklı paketler çıkabilir

• mustafa_(87) kullanıcısına yanıt

Sorunun telefonda olduğunu söyleyen arkadaşa tesekur etmemişsin 😂

• 4 sene tt faturalı kullandım illallah ettirdi. Turkcellde 2. Senem bir kere bile çekmediğine şahit olmadım. Tt de bırak wowifi yi internete girebilmek bile merasimle. Paranla rezil olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Hocam hayırlı olsun. Ya uçak modunda yada şebekenin az çektiği zamanlarda bağlanıyor diye biliyorum. En azından iphone’larda böyle. Androidleri bilemem.
    Turkcell'e Geçtim

Buda ıphone devreye girmiş çekmesine rağmen

• Casey_ kullanıcısına yanıt
    Haklısın abi tüm tt aboneleri dumanla haberleşiyor, bazıları gece dumanı gözleri zor seçtiği icin gece görüşü gözlük kullanıyor. Gençler ise mors alfabesinin daha etkin ve ekonomik olduğunu düşünüp o alfabeyi kullanmaya başlamış...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkes birbirine girmişTurkcell'e Geçtim 

Ama yine de bunu kabul edelim. Şuan resmi ve deneysel olarak en iyisi Turkcell. Turkcell'in alternatifi Türk Telekom ya da bimcell oda olmazsa mecbur vodafone ama bölgesel değişir, çok seyahat eden biri kesinlikle turkcell kullanmalı hep evde olan ise konumundaki en iyisini...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.