bunu bulmanın özel bir yöntemi yok. müşteri hizmetleri veye turkcell bayisi bu bilgiyi seninle paylaşırmı onu bilemem.
Hiç sanmıyorum paylaşacağını.işin biraz zor dostum.
+1
quote:
Orjinalden alıntı: navruz
Hiç sanmıyorum paylaşacağını.işin biraz zor dostum.
turkcellde çalışan ancak bi tandık yardımdı olabilir sana...
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
turkcellde çalışan ancak bi tandık yardımdı olabilir sana...
+1903
İşin zorr. Ben denemeye kalktım onlarca kontörden oldum
Valla bir Yolunu Bulan Olursa Bizede Sölesin
arkadaşlar internet aracılığıylawww.turkcell.com.tr dan online işlemlerden rahatlıkla yapabilrisiniz .
nasıl yanı ya onlıne işlem merkezı vermez cunku zamanında rehbere kayıt olunuyordu 10 kontor mu nede hedıyesı vardı bence vermezler
quote:
Orjinalden alıntı: ecemsu_pirli
arkadaşlar internet aracılığıylawww.turkcell.com.tr dan online işlemlerden rahatlıkla yapabilrisiniz .
turkcelle kayıtlı olmayan numaraların online işlem merkezi üzerinden öğrenildiğini ilk defa duyuyorum. Allah Allah.
quote:
bu kadar sallama olmaz. online işlem merkezi üzerinden türkcelle kayıtlı olmayan numaraların verildiği ne zaman görülmüş.
quote:
kayıtlı olmayan numaralar asla verilmez... iş prensipleriymiş
YA ARKADAŞLAR BEN YANLIŞ MI HTIRLIYORUM YA BEN BUNU YAPMIŞTIM Bİ KERE ALLAH ALLAH
evet yanlış hatırlıyosun galiba. online işlem merkezi üzerinden kayıtlı olmayan numaralar öğrenilmez. bugüne kadar da böyle bişey olmadı.senden başka da böyle bişey olduğunu söyleyen yok. eğer böyle bişey varsa tekrar yap nasıl olduğunu da bize anlat. .
quote:
YA ARKADAŞLAR BEN YANLIŞ MI HTIRLIYORUM YA BEN BUNU YAPMIŞTIM Bİ KERE ALLAH ALLAH
Kayıtlı olmayan telefonu bulup ne yapacaksın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme