Şimdi Ara

Turkcell e yazdy?ym kynama mesajym

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklasyk 17 yyllyk Turkcell musterysyyym... hazyrkarttyr efenym faturaly hattyr hep Turkcell kullandym vede pek bi ?ikayetim olmady... taaki bu son 1 ay öncesine kadar...
    ?uanda bizzat benim ödedi?im 4 adet Turkcell faturaly hat var 2 si benim adyma di?erleri yi?enlerimin hatlary ama ben ödüyorum
    gelelim sizden ayrylmaya neden karar verdim
    sanyyorum 2 ay oncesyydy yegenyme yeny telefon sözü verdi?im için ona telefon almak ycyn Turkcell bayysyne gyttym vede bana orda çok de?i?ik ve a?a?ylayycy by hytap ?ekliyle SANA TELEFON MELEFON ÇIKMAZ SENIN SICILIN BOZUK KARA LISTEDESIN denyldy vede ordaky musteryleryn yanynda en onemlysy yegenymyn yanynda yeryn dybyne gectym

bunuda gectym

surekly olarak goller cepte mesajy alyyordum
    vede rahatsyz oluyordum
    defalarca aradym defalarca yptaly ycyn sms attym ama nafyle

onemly byr sms bekledygym byr gunde yyne baslady bu goller cepte den sms ler gelemey
    yyne mustery hyzmetleryny aradym
    ve karsymdaky mustery temsylcysy öyle bi çe?it a?yzla benimle konusuyorky yany taryfy mumkun degyl
    resmen rajonlu konusuyor yany bitirim a?yzlary
    ve buna kayytsyz kalamadym vede sordum nedir bu tavrynyz
    yany byrakyn uslup bozuklugunu bildi?in giderli tavyrlar vede cevaplar
    sorduguma soracagyma byn pi?man oldum vede koptuk kar?ylykly olarak
    dü?ünsenize mü?teri temsilcisiyle kopuyorsunuz

uzatmayalym ikinci hadisemde buydu

gelelim bugunku hadyseye

sanyyorum ben kara lysteleryndeyym bu Turkcell in
    cunku web syteleryndeky canly yardymda byle by acayp tavyrlar cevap vermemeler vede hakly oldugum konulara gyrynce beny canly yardymdan atmalar vs hatta alyn syze ysym vereyym canly yardymda mucahit ile yaptygym gorusmeyy ynceleyyn...
    benym ona cevap verme sureleryne bakyn byde onun bana cevap verme sureleryne bakyn byde beny sohbetten gec cevap veryyorum dyye sohbetten atmasyna bakyn byde uslup ve tarza bakyn

anlyyacagynyz Turkcell beny gozden cykarmys
    ve 2. synyf insan , mülteci , parasyz , sygynmacy yada kendyleryne gebeymysym psikokozlaryyla bana hytap etmekteler bana karsy tarzlary budur

bende bunlardan sebep olarak tasarrufu konusunda hükmetti?im 4 hattyda di?er operatörlerden birisine ta?yyacagym

1tl nyn hesabyny tutan , kuru? için mustery temsylcysyyle dakykalarca cebelle?en bir mü?teri olsamda bana böyle davransalar HAK EDIYORUM GALIBA SONUCTA ONLARDA INSAN dyye dusunurum ama... öyle bir durumda yok...

Velasyly Turkcell ya beni gözden cykarmys artyk mü?terisi olarak beni ve di?er hatlarymy görmek istemiyor yada mü?teriye doymu? hiçbir mü?terisine eyvallahy yok dedi?im dedik pozisyonunda i?inize gelirse tavyrlarynda

buradan Turkcell i de kynyyorum. hangi firma yada o firma hangi pozisyonda olursa olsun mü?terisine böyle kötü ve ezikleyici muamele yapmamaly....

vede bu ya?adyklarymy çe?itli forum sitelerindede payla?aca?ym

bana kar?y olan yo?un rencide edici , umursamaz vede kahvehane stili yapmy? oldugu konusmalardan dolayyda Turkcell i kynyyorum

• Durduk yere kara listeye almazlar. Faturanı geciktirmişsindir. Sanırsın tüm Turkcell çalışanları senin kötülüğün için çalışıyor. Tamam müşteri daima haklıdır ama suistimal etmeyin lutfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama musterı hızmetlerını aradıgımda öyle bır durum olmadıgı soylenıyor
    bayıye gıdıyorsun adam ekrana bı bakıyor sonra senı adam ınsan yerıne koymuyor bıde tavırlar felan bı alamet
    dıyelımkı kara lıstedeyım bu benım müşteri oldugum gercegını ve duzgun hızmet almama engelmı ?

Turkcell forumlarına yazıyorum benı bır formu doldurmaya zorluyorlar o formu dolduruyorum gönderemıyorum İŞLEMINIZI SUANDA GERCEKLESTIREMIYORUZ hatası alıyorum

web sitelerı uzerınden canlı yardıma bağlanıyorum
    ıkı soru sorup neden boyle oluyor dıyorum
    cevap felan yok
    beklıyorum cevap vermelerını
    bana alakasız seyler gonderıyolar cevap olarak
    bende benım sorularıma cevap verın dıyorum
    tamam hattınızı kontrol edıyoruz dıyolar
    sonra 3 sanıye ıcınde ORDAMISINIZ ORDAMISINIZ yazıp sonrasındada UZUN SURE CEVAP VERMEDIGINIZ ICIN GORUSME SONLANDRILMISTIR deyıp canlı yardım baglantısını kopartıyolar
    ve bu yazdıklarım 3 bılemedın 4 sanıye ıcınde oluyor
    copy paste ıle yapıstır yapıstır yolla yanı

dırek seslı musterı temsılcısıne ulastıgımda ıse sankı kahvehanedekı bı üst karakter kabadayı ile konusuyorum sanki
    abi rahatsız ettim özür dilerim bi daha aramam söz deyip kapatasım geliyor

ve şuandada Turkcell forumda yazıyorum o herkese güya çözüm üreten ne bilim uğraşan didinen moderatörler vs kimse yok piyasada :)
    sadece bana bı forum lınkı buraya yaz dıye
    orayada yazıyorum ama gonderemıyorum

anladınızmı problemın ne oldugunu yasin bey :)

• İlk yazdığın mesajın karakterlerinde sorun var .Ne yazıldığı anlaşılmıyor.Okuyamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 TB cloud.mail.ru hesabı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.