Şimdi Ara

Pages te sayfayı nasil ikiye bölebiliriz (Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar... Pages uygulamasında word de olduğu gibi bir sayfayı nasil ikiye bolebiliriz... İmlecteyken iki defa ekrana bastığımda bir sekme çıkıyor, bu sekmeden oka bastığımda insert sekmesine giriyorum orda cloumn sekmesi var ona tikladigimda sayfayinikiye bölmesi gerekiyorndiye düşünüyorum ama sayfayı ikiye bölmüyorlar altına bir sayfa daha oluşturuyor... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: napster20

Merhaba arkadaslar... Pages uygulamasında word de olduğu gibi bir sayfayı nasil ikiye bolebiliriz... İmlecteyken iki defa ekrana bastığımda bir sekme çıkıyor, bu sekmeden oka bastığımda insert sekmesine giriyorum orda cloumn sekmesi var ona tikladigimda sayfayinikiye bölmesi gerekiyorndiye düşünüyorum ama sayfayı ikiye bölmüyorlar altına bir sayfa daha oluşturuyor... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

sağ üstteki 'i' ye bas ordan en sağdaki layout u seç sonrada column sayısını arttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: napster20

Merhaba arkadaslar... Pages uygulamasında word de olduğu gibi bir sayfayı nasil ikiye bolebiliriz... İmlecteyken iki defa ekrana bastığımda bir sekme çıkıyor, bu sekmeden oka bastığımda insert sekmesine giriyorum orda cloumn sekmesi var ona tikladigimda sayfayinikiye bölmesi gerekiyorndiye düşünüyorum ama sayfayı ikiye bölmüyorlar altına bir sayfa daha oluşturuyor... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

sağ üstteki 'i' ye bas ordan en sağdaki layout u seç sonrada column sayısını arttır.

Teşekkürler....
  • Pekii iPhone’da ki Pages uygulamasında boş yatay bir belgeyi nasıl ortadan ikiye ayırıyoruz? Sol tarafa ayrı, sağ tarafa ayrı yazacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.