Şimdi Ara

vikipedi den sayfayı kopyalıyorum WORD e ama sayfa mavi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl yapacağım bu işlemi örnek resim ekledim. yazıları kopyala yapıştır yapıyorum ama mavi bir fonun içinde geliyor yazılar.

• metni seç daha sonra metin vurgu rengi sekmesinden renk yok olarak değiştir.. (verdiğin resimde sağ tarafta fırça şeklinde altı sarı)--
    yada CTRL+A yaptıktan sonra, "düzen" -- "biçimlendirmeyi temizle" diyerek metindeki tüm biçimi temizleyebilirsin..
    kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrenhayt46

metni seç daha sonra metin vurgu rengi sekmesinden renk yok olarak değiştir.. (verdiğin resimde sağ tarafta fırça şeklinde altı sarı)--
    yada CTRL+A yaptıktan sonra, "düzen" -- "biçimlendirmeyi temizle" diyerek metindeki tüm biçimi temizleyebilirsin..
    kolay gelsin..

nerede bu metin vurgu rengi.
  • Arkadaş burayı kast ediyor.

• merhaba ben de bu olaydan dolayı sorunluydum ama çözümü buldum kenarlıklar ve gölgelendirmeden arkaplan rengini beyaz yap (ama önce yazıları seç)
  • olmuyor arkadaşlar hala mavilik var. 3 gündür uğraşıyorum yarın teslim edecem ödevimi. ne olur bir çözüm blun.

nasıl yapcam yardım edenden allah razı olsun. bi yardım din lütfen sevaba girin azcık.
  • İlk başta WordPad'a atın sonra Word'e atın en kolay yol bence bu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali1818

olmuyor arkadaşlar hala mavilik var. 3 gündür uğraşıyorum yarın teslim edecem ödevimi. ne olur bir çözüm blun.

nasıl yapcam yardım edenden allah razı olsun. bi yardım din lütfen sevaba girin azcık.

once istedigin metni sec
    daha sonra fircaya tikla

kursorun yaninda bir firca belirecek

yapistirdigin yeni metnin uzerine tara
    degistirmek istedigin yerleri tara orjinal metnin gibi olacaktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.